-
Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten :...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 1997. 343 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789119711823
- Titel
- Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : råd, recept och tillagningsmetoder från världens mes
- Författare
- Jeni Wright - Eric Treuille
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 343 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1703 g
- Språk
- Svenska
Norstedts 1 9789119711823 -
Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten :...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 1997. 343 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789119711823
- Titel
- Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : råd, recept och tillagningsmetoder från världens mes
- Författare
- Jeni Wright - Eric Treuille
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 343 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1703 g
- Språk
- Svenska
Norstedts 1 9789119711823 -
Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten :...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 1997. 343 sidor.
Hyggligt skick. Anteckning på bokens försättsblad. Bokens pärm har delvis lossnat från ryggen samt har ett jack, se bild 2. Bokens inlaga är i mycket gott skick. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9119711824
- Titel
- Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : råd, recept och tillagningsmetoder från världens mes
- Författare
- Jeni Wright - Eric Treuille
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 343 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1703 g
- Språk
- Svenska
Norstedts 1 9119711824 -
Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten :...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 1997. 343 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslaget lite skadat, liten fläck på boksnittet..........// Detta kulinariska referensverk är sammanställt i samarbete med världens mest berömda kockskola, Le Cordon Bleu i Paris. Här finns mer än 800 förberedelser och matlagningstekniker, illustrer läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9119711824
- Titel
- Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : råd, recept och tillagningsmetoder från världens mes
- Författare
- Jeni Wright - Eric Treuille
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 343 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1703 g
- Språk
- Svenska
Norstedts 1 9119711824 -
Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten :...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 1997. 343 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9119711824
- Titel
- Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : råd, recept och tillagningsmetoder från världens mes
- Författare
- Jeni Wright - Eric Treuille
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 343 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1703 g
- Språk
- Svenska
Norstedts 1 9119711824
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn