-
Vår tid är nu : Mat, människor och möten på D...
Inbunden bok. Stevali. 2018. 220 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188639233
- Titel
- Vår tid är nu : Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965
- Författare
- Rosenlind, Johan
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 220 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 820 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu kommer del 2 av boken "Vår tid är nu - Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965" den är kopplad till säsong 2 av SVT-serien "Vår tid är nu" som sänds under hösten 2018.I boken fortsätter man att djupdyka i den mat och recept som visas eller skymtar förbi i tv-serien, bland annat julmeny, nyårssupé, Bella Italia - italiensk afton, påskmeny och kondis-meny.Precis som i den första boken varvas recepten av featureartiklar som kopplar till tiden då tv-serien utspelar sig. Exempelvis arkitektu/design (H55, Vällingby, Virr varr), kondis/fika, arbetskraftsinvandring, charterresande/semester/vägkrogar.Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna ha funnits då.Mycket nöje och smaklig måltid! Säsong 1 av Vår tid är nu (1945-1950) gjorde succé när den visades hösten 2017 med ca 2 miljoner tittare per avsnitt.
Stevali 9789188639233 -
Vår tid är nu : Mat, människor och möten på D...
Inbunden bok. Stevali. 2018. 220 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188639233
- Titel
- Vår tid är nu : Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965
- Författare
- Rosenlind, Johan
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 220 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 820 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu kommer del 2 av boken "Vår tid är nu - Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965" den är kopplad till säsong 2 av SVT-serien "Vår tid är nu" som sänds under hösten 2018.I boken fortsätter man att djupdyka i den mat och recept som visas eller skymtar förbi i tv-serien, bland annat julmeny, nyårssupé, Bella Italia - italiensk afton, påskmeny och kondis-meny.Precis som i den första boken varvas recepten av featureartiklar som kopplar till tiden då tv-serien utspelar sig. Exempelvis arkitektu/design (H55, Vällingby, Virr varr), kondis/fika, arbetskraftsinvandring, charterresande/semester/vägkrogar.Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna ha funnits då.Mycket nöje och smaklig måltid! Säsong 1 av Vår tid är nu (1945-1950) gjorde succé när den visades hösten 2017 med ca 2 miljoner tittare per avsnitt.
Stevali 9789188639233 -
Vår tid är nu : Mat, människor och möten på D...
Inbunden bok. Stevali. 2018. 220 sidor.
Mycket gott skick. obetydlig liten nagg i rygg - rikt illustr.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188639233
- Titel
- Vår tid är nu : Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965
- Författare
- Rosenlind, Johan
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 220 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 820 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu kommer del 2 av boken "Vår tid är nu - Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965" den är kopplad till säsong 2 av SVT-serien "Vår tid är nu" som sänds under hösten 2018.I boken fortsätter man att djupdyka i den mat och recept som visas eller skymtar förbi i tv-serien, bland annat julmeny, nyårssupé, Bella Italia - italiensk afton, påskmeny och kondis-meny.Precis som i den första boken varvas recepten av featureartiklar som kopplar till tiden då tv-serien utspelar sig. Exempelvis arkitektu/design (H55, Vällingby, Virr varr), kondis/fika, arbetskraftsinvandring, charterresande/semester/vägkrogar.Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna ha funnits då.Mycket nöje och smaklig måltid! Säsong 1 av Vår tid är nu (1945-1950) gjorde succé när den visades hösten 2017 med ca 2 miljoner tittare per avsnitt.
Stevali 9789188639233 -
Tick tick boom
Pocketbok.
Nyskick. Spännande bladvändarthriller med erfaren kriminalkommissarie jagar en hänsynslös mördare i Stockholm. | Månpocket, Utg. 2020 | Pocket. 8:o (110x178 mm) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789179130589
- Titel
- Tick tick boom
- Författare
- Fritzdorf, Lotta
- Förlag
- Månpocket
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 438 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 242 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mitt i julruschen utsätts Stockholm för en serie extrema våldsdåd. En man skjuter vilt omkring sig inne på en hamburgerrestaurang bland barnfamiljer och lunchgäster. Och det är bara början. Den erfarna kriminalkommissarien Maria Larsson, 56, har aldrig tidigare jagat en lika hänsynslös mördare.Vem är han och vad är han ute efter? Varför är han inte rädd för att bli upptäckt, utan lämnar en rad spår efter sig? Medan snön faller håller han ett alltmer skräckslaget Stockholm i sitt grepp.Mannen bakom tv-succén Vår tid är nu, Johan Rosenlind, har tillsammans med Lotta Fritzdorf skrivit en bladvändarthriller med osedvanligt hög samtidskänsla och en mogen kvinnlig polis i centrum. Tick tick boom är första boken i serien om Maria Larsson.
9789179130589 -
Vår tid är nu. Mat, människor och möten på Dj...
Inbunden bok. Stevali. 2017. 188 sidor.
Nyskick. Rkl.färgfotoillustrerad. En kokbok inspirerad av tv-serien
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188397157
- Titel
- Vår tid är nu : mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1945-1950
- Författare
- Fritzdorf, Lotta
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 242 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en berättelse som tar avstamp på fredsdagen 1945 och följer sedan det svenska folkhemmets utveckling. Boken är kopplad till SVT:s stora dramasatsning som visas i SVT med start oktober 2017.
Restaurang Djurgårdskällaren drivs av familjen Löwanders som slåss om makten för verksamheten. Man har tagit dåtidens maträtter och lagat dem för dagens smaklökar med tillgång på råvaror och modern teknik. Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna kunna ha funnits då. Lika viktig som maten är i boken, är också de fördjupande texter med koppling till människorna, tiden och maten i tv-serien, tex
- Maträtter - hur klassikerna fick sina namn.
- Ransonering och svarta börsen.
- Myter bakom maträtter.
Utöver dessa fakta inslag så innehåller boken ca 60 recept.
Stevali 9789188397157 -
Vår tid är nu : Mat, människor och möten på D...
Inbunden bok.
Nyskick. Utforska mat, människor och möten från 1955-1965 i boken kopplad till SVT-serien 'Vår tid är nu'. | Stevali, Utg. 2018 | Förlagsband. 8:o (202x244 mm) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188639233
- Titel
- Vår tid är nu : Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965
- Författare
- Rosenlind, Johan
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 220 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 820 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu kommer del 2 av boken "Vår tid är nu - Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965" den är kopplad till säsong 2 av SVT-serien "Vår tid är nu" som sänds under hösten 2018.I boken fortsätter man att djupdyka i den mat och recept som visas eller skymtar förbi i tv-serien, bland annat julmeny, nyårssupé, Bella Italia - italiensk afton, påskmeny och kondis-meny.Precis som i den första boken varvas recepten av featureartiklar som kopplar till tiden då tv-serien utspelar sig. Exempelvis arkitektu/design (H55, Vällingby, Virr varr), kondis/fika, arbetskraftsinvandring, charterresande/semester/vägkrogar.Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna ha funnits då.Mycket nöje och smaklig måltid! Säsong 1 av Vår tid är nu (1945-1950) gjorde succé när den visades hösten 2017 med ca 2 miljoner tittare per avsnitt.
9789188639233 -
Vår tid är nu : Mat, mäniskor och möten på Dj...
Inbunden bok. Stevali. 2017. 188 sidor.
Mycket gott skick. Mycket rikt och läckert illustrerad. Dedikation på försättsblad. 20x24 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188397157
- Titel
- Vår tid är nu : mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1945-1950
- Författare
- Fritzdorf, Lotta
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 242 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en berättelse som tar avstamp på fredsdagen 1945 och följer sedan det svenska folkhemmets utveckling. Boken är kopplad till SVT:s stora dramasatsning som visas i SVT med start oktober 2017.
Restaurang Djurgårdskällaren drivs av familjen Löwanders som slåss om makten för verksamheten. Man har tagit dåtidens maträtter och lagat dem för dagens smaklökar med tillgång på råvaror och modern teknik. Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna kunna ha funnits då. Lika viktig som maten är i boken, är också de fördjupande texter med koppling till människorna, tiden och maten i tv-serien, tex
- Maträtter - hur klassikerna fick sina namn.
- Ransonering och svarta börsen.
- Myter bakom maträtter.
Utöver dessa fakta inslag så innehåller boken ca 60 recept.
Stevali 9789188397157 -
Vår tid är nu : Mat, människor och möten på D...
Inbunden bok.
Nyskick. En gripande berättelse om familjekonflikter och matkultur i det svenska folkhemmet. | Grenadine, Utg. 2017 | Förlagsband. 8:o (203x242 mm)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188397157
- Titel
- Vår tid är nu : mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1945-1950
- Författare
- Fritzdorf, Lotta
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 242 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en berättelse som tar avstamp på fredsdagen 1945 och följer sedan det svenska folkhemmets utveckling. Boken är kopplad till SVT:s stora dramasatsning som visas i SVT med start oktober 2017.
Restaurang Djurgårdskällaren drivs av familjen Löwanders som slåss om makten för verksamheten. Man har tagit dåtidens maträtter och lagat dem för dagens smaklökar med tillgång på råvaror och modern teknik. Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna kunna ha funnits då. Lika viktig som maten är i boken, är också de fördjupande texter med koppling till människorna, tiden och maten i tv-serien, tex
- Maträtter - hur klassikerna fick sina namn.
- Ransonering och svarta börsen.
- Myter bakom maträtter.
Utöver dessa fakta inslag så innehåller boken ca 60 recept.
9789188397157
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
