-
Vår tid är nu : Mat, människor och möten på D...
Inbunden bok. Stevali. 2018. 220 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188639233
- Titel
- Vår tid är nu : Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965
- Författare
- Rosenlind, Johan
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 220 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 820 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu kommer del 2 av boken "Vår tid är nu - Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965" den är kopplad till säsong 2 av SVT-serien "Vår tid är nu" som sänds under hösten 2018.I boken fortsätter man att djupdyka i den mat och recept som visas eller skymtar förbi i tv-serien, bland annat julmeny, nyårssupé, Bella Italia - italiensk afton, påskmeny och kondis-meny.Precis som i den första boken varvas recepten av featureartiklar som kopplar till tiden då tv-serien utspelar sig. Exempelvis arkitektu/design (H55, Vällingby, Virr varr), kondis/fika, arbetskraftsinvandring, charterresande/semester/vägkrogar.Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna ha funnits då.Mycket nöje och smaklig måltid! Säsong 1 av Vår tid är nu (1945-1950) gjorde succé när den visades hösten 2017 med ca 2 miljoner tittare per avsnitt.
Stevali 9789188639233 -
Vår tid är nu : Mat, människor och möten på D...
Inbunden bok. Stevali. 2018. 220 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188639233
- Titel
- Vår tid är nu : Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965
- Författare
- Rosenlind, Johan
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 220 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 820 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu kommer del 2 av boken "Vår tid är nu - Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965" den är kopplad till säsong 2 av SVT-serien "Vår tid är nu" som sänds under hösten 2018.I boken fortsätter man att djupdyka i den mat och recept som visas eller skymtar förbi i tv-serien, bland annat julmeny, nyårssupé, Bella Italia - italiensk afton, påskmeny och kondis-meny.Precis som i den första boken varvas recepten av featureartiklar som kopplar till tiden då tv-serien utspelar sig. Exempelvis arkitektu/design (H55, Vällingby, Virr varr), kondis/fika, arbetskraftsinvandring, charterresande/semester/vägkrogar.Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna ha funnits då.Mycket nöje och smaklig måltid! Säsong 1 av Vår tid är nu (1945-1950) gjorde succé när den visades hösten 2017 med ca 2 miljoner tittare per avsnitt.
Stevali 9789188639233 -
Vår tid är nu : Mat, människor och möten på D...
Inbunden bok. Stevali. 2018. 220 sidor.
Mycket gott skick. obetydlig liten nagg i rygg - rikt illustr.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188639233
- Titel
- Vår tid är nu : Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965
- Författare
- Rosenlind, Johan
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 220 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 820 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu kommer del 2 av boken "Vår tid är nu - Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965" den är kopplad till säsong 2 av SVT-serien "Vår tid är nu" som sänds under hösten 2018.I boken fortsätter man att djupdyka i den mat och recept som visas eller skymtar förbi i tv-serien, bland annat julmeny, nyårssupé, Bella Italia - italiensk afton, påskmeny och kondis-meny.Precis som i den första boken varvas recepten av featureartiklar som kopplar till tiden då tv-serien utspelar sig. Exempelvis arkitektu/design (H55, Vällingby, Virr varr), kondis/fika, arbetskraftsinvandring, charterresande/semester/vägkrogar.Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna ha funnits då.Mycket nöje och smaklig måltid! Säsong 1 av Vår tid är nu (1945-1950) gjorde succé när den visades hösten 2017 med ca 2 miljoner tittare per avsnitt.
Stevali 9789188639233 -
Vår tid är nu : Mat, människor och möten på D...
Inbunden bok.
Nyskick. Utforska mat, människor och möten från 1955-1965 i boken kopplad till SVT-serien 'Vår tid är nu'. | Stevali, Utg. 2018 | Förlagsband. 8:o (202x244 mm) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188639233
- Titel
- Vår tid är nu : Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965
- Författare
- Rosenlind, Johan
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 220 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 820 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu kommer del 2 av boken "Vår tid är nu - Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965" den är kopplad till säsong 2 av SVT-serien "Vår tid är nu" som sänds under hösten 2018.I boken fortsätter man att djupdyka i den mat och recept som visas eller skymtar förbi i tv-serien, bland annat julmeny, nyårssupé, Bella Italia - italiensk afton, påskmeny och kondis-meny.Precis som i den första boken varvas recepten av featureartiklar som kopplar till tiden då tv-serien utspelar sig. Exempelvis arkitektu/design (H55, Vällingby, Virr varr), kondis/fika, arbetskraftsinvandring, charterresande/semester/vägkrogar.Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna ha funnits då.Mycket nöje och smaklig måltid! Säsong 1 av Vår tid är nu (1945-1950) gjorde succé när den visades hösten 2017 med ca 2 miljoner tittare per avsnitt.
9789188639233
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
