-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155263133
- Titel
- Gelato! Äkta italiensk glass
- Författare
- Santambrogio-Öberg, Samantha
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 242 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 432 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med sina rena smaker och lena, krämiga konsistens brukar italiensk glass anses som godast i världen. Nu behöver du inte längre åka till Italien eller jaga efter stans bästa glassbar för att unna dig denna svårslagna njutning. Med Samantha Santambrogio-Öbergs bok gör du äkta italiensk glass hemma i ditt eget kök, som smakar lika ljuvligt som i Roms bästa gelateria.Här finns de klassiska och traditionella recepten: pistacchio, nocciola, stracciatella, här finns smakintensiva bärsorbeter och läskande granita. En del kräver glassmaskin, andra kan du göra på landet på 5 minuter med två ingredienser och en visp.
Bokförlaget Semic 9789155263133 -
Äkta italiensk pasta! : klassiker och nya rät...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2018. 109 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155265465
- Titel
- Äkta italiensk pasta! : klassiker och nya rätter från carbonara till vongole
- Författare
- Santambrogio-Öberg, Samantha
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Pasta är inget mindre än ren njutning – i olika former, med olika såser. All’arrabbiata, alla carbonara, alle vongole eller en klassisk tagliatelle al ragú … Oavsett om du gör egen färsk pasta från grunden, eller om du använder dig av butikens färdiga, är detta boken som lär dig att laga pasta som smakar lika ljuvligt som i Italien.Milano-födda Samantha Santambroggio-Öberg håller till vardags kurser i italiensk matlagning. Här delar hon med mycket kärlek och kunnande med sig av allt du behöver veta: hur man lyckas med pastadegen, vilken sort som passar till vilken sås, recept på klassiker, regionala specialiteter, vegetariskt och snabba, nya vardagsrätter. Livet är för kort för att inte unna sig pasta!
Bokförlaget Semic 9789155265465 -
GELATO – ÄKTA ITALIENSK GLASS
Inbunden bok. Semic. 2017. 108 sidor.
ISBN 9789155264758
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! –– Se fler bilder! ––
Med sina rena smaker och lena, krämiga konsistens brukar italiensk glass anses som godast i världen. Nu kan du göra den i ditt eget kök, glass som smakar lika ljuvligt som på Roms bästa gelateria.
• En läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSemic 9789155264758 -
Gelato! Äkta italiensk glass
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 96 sidor.
Nära nyskick. Gelato, den enda äkta glassen ( enligt många), med många recept och fina bilder är det den enda boken du behöver i köket. Nära nyskick så den bästa presentboken till glassälskaren. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263133
- Titel
- Gelato! Äkta italiensk glass
- Författare
- Santambrogio-Öberg, Samantha
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 242 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 432 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med sina rena smaker och lena, krämiga konsistens brukar italiensk glass anses som godast i världen. Nu behöver du inte längre åka till Italien eller jaga efter stans bästa glassbar för att unna dig denna svårslagna njutning. Med Samantha Santambrogio-Öbergs bok gör du äkta italiensk glass hemma i ditt eget kök, som smakar lika ljuvligt som i Roms bästa gelateria.Här finns de klassiska och traditionella recepten: pistacchio, nocciola, stracciatella, här finns smakintensiva bärsorbeter och läskande granita. En del kräver glassmaskin, andra kan du göra på landet på 5 minuter med två ingredienser och en visp.
Bokförlaget Semic 9789155263133 -
Al Dente : Italiensk matlagning på riktigt
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2013. 185 sidor.
Mycket gott skick. Lättare spår av hantering.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113049670
- Titel
- Al Dente : Italiensk matlagning på riktigt
- Författare
- Samantha Santambrogio-Öberg
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 185 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 222 x 285 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1050 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur lagar man italiensk mat på riktigt? Inte ett recept på tomatsås utan fem. Inte samma olivolja till allt utan minst fyra olika. Inte kokfärdig gnocchi utan egenhändigt knådad. Inte bara en rätt på middagsbordet utan två, gärna tre och helst fyra. Det är italiensk mat på riktigt.
En lustfylld resa genom den italienska matkulturen i dofter, smaker och bilder. Samantha Santambrogio Öberg visar hur du tillagar, äter och umgås kring italiensk mat och hur du samtidigt använder dig av de bästa svenska råvarorna. Det här är en bok som drivs av kärlek till den italienska maten och det svenska landet.
Svenskarna lagar nämligen italiensk mat som aldrig förr, det behöver inte vara dyrt, svårt eller krångligt att äta gott.
Vi ses i köket! Eller på italienska: ci vediamo in cucina!
Norstedts 1 9789113049670 -
Äkta italiensk glass : gelato, sorbet, såser...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2022. 110 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155270513
- Titel
- Äkta italiensk glass : gelato, sorbet, såser och toppings
- Författare
- Santambrogio-Öberg, Samantha
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 110 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 448 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig göra egen italiensk glass! Här finns läckra recept, praktiska tips och smarta tekniker som gör att du kan fylla frysen med krämig gelato eller uppfriskande sorbet – oavsett om du har en glassmaskin eller inte. Bland smakerna hittar du klassiker som pistage, vanilj, citron, hasselnöt, choklad och kaffe, men också svenska ingredienser som havtorn, hjortron och fläder. Dessutom recept på såser och toppings som förvandlar glassen till en lyxig dessert.Samantha Santambrogio-Öberg har skrivit flera böcker om italiensk mat. Till vardags driver hon matlagningsskolan Al Dente i Stockholm, där hon sedan 2002 har lärt ut konsten att laga mat som en italienare.
Bokförlaget Semic 9789155270513 -
Pizza : äkta italienska pizzor till mingel, m...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2019. 112 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Finns flera ex i lager.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155267506
- Titel
- Pizza : äkta italienska pizzor till mingel, middag och dessert
- Författare
- Santambrogio-Öberg, Samantha
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 247 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 482 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här hittar du klassiska pizzor, regionala specialiteter, veganska alternativ och söta dessertpizzor att runda av måltiden med. Samantha Santambrogio-Öberg, som till vardags håller kurser i italiensk matlagning, bjuder även på praktiska tips som tar ditt pizzabak till nästa nivå. Lär dig bland annat grunderna till den ultimata degen, och hur du kan grädda den till perfektion i en helt vanlig ugn.
Bokförlaget Semic 9789155267506 -
Al dente.
Inbunden bok. Norstedts, Stockholm. 1 uppl. 2013. 185 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Italiensk matlagning på riktigt. Foto: Patrik Cederman, Fredrik Jonshult. Original klotryggsband. [M]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNorstedts, Stockholm 1 -
Pizza : äkta italienska pizzor till mingel, m...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2019. 112 sidor.
Nyskick. FÖRLAGSNY
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155267506
- Titel
- Pizza : äkta italienska pizzor till mingel, middag och dessert
- Författare
- Santambrogio-Öberg, Samantha
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 247 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 482 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här hittar du klassiska pizzor, regionala specialiteter, veganska alternativ och söta dessertpizzor att runda av måltiden med. Samantha Santambrogio-Öberg, som till vardags håller kurser i italiensk matlagning, bjuder även på praktiska tips som tar ditt pizzabak till nästa nivå. Lär dig bland annat grunderna till den ultimata degen, och hur du kan grädda den till perfektion i en helt vanlig ugn.
Bokförlaget Semic 9789155267506 -
Äkta italiensk glass : gelato, sorbet, såser...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2022. 110 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Lär dig göra egen italiensk glass! Här finns läckra recept, praktiska tips och smarta tekniker som gör att du kan fylla frysen med krämig gelato eller uppfriskande sorbet – oavsett om du har en glassmaskin eller inte. Bland smakerna läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155270513
- Titel
- Äkta italiensk glass : gelato, sorbet, såser och toppings
- Författare
- Santambrogio-Öberg, Samantha
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 110 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 448 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig göra egen italiensk glass! Här finns läckra recept, praktiska tips och smarta tekniker som gör att du kan fylla frysen med krämig gelato eller uppfriskande sorbet – oavsett om du har en glassmaskin eller inte. Bland smakerna hittar du klassiker som pistage, vanilj, citron, hasselnöt, choklad och kaffe, men också svenska ingredienser som havtorn, hjortron och fläder. Dessutom recept på såser och toppings som förvandlar glassen till en lyxig dessert.Samantha Santambrogio-Öberg har skrivit flera böcker om italiensk mat. Till vardags driver hon matlagningsskolan Al Dente i Stockholm, där hon sedan 2002 har lärt ut konsten att laga mat som en italienare.
Bokförlaget Semic 9789155270513 -
Gelato! Äkta italiensk glass
Inbunden bok. Semic . 2017. 107 sidor.
Mycket gott skick. Prismärkt blyerts andra uppslaget.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSemic -
Al Dente : Italiensk matlagning på riktigt
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2013. 185 sidor.
Nära nyskick. Ett litet hanteringsspår på bakre pärm, annars är boken som ny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113049670
- Titel
- Al Dente : Italiensk matlagning på riktigt
- Författare
- Samantha Santambrogio-Öberg
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 185 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 222 x 285 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1050 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur lagar man italiensk mat på riktigt? Inte ett recept på tomatsås utan fem. Inte samma olivolja till allt utan minst fyra olika. Inte kokfärdig gnocchi utan egenhändigt knådad. Inte bara en rätt på middagsbordet utan två, gärna tre och helst fyra. Det är italiensk mat på riktigt.
En lustfylld resa genom den italienska matkulturen i dofter, smaker och bilder. Samantha Santambrogio Öberg visar hur du tillagar, äter och umgås kring italiensk mat och hur du samtidigt använder dig av de bästa svenska råvarorna. Det här är en bok som drivs av kärlek till den italienska maten och det svenska landet.
Svenskarna lagar nämligen italiensk mat som aldrig förr, det behöver inte vara dyrt, svårt eller krångligt att äta gott.
Vi ses i köket! Eller på italienska: ci vediamo in cucina!
Norstedts 1 9789113049670 -
Pizza : äkta italienska pizzor till mingel, m...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2019. 112 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155267506
- Titel
- Pizza : äkta italienska pizzor till mingel, middag och dessert
- Författare
- Santambrogio-Öberg, Samantha
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 247 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 482 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här hittar du klassiska pizzor, regionala specialiteter, veganska alternativ och söta dessertpizzor att runda av måltiden med. Samantha Santambrogio-Öberg, som till vardags håller kurser i italiensk matlagning, bjuder även på praktiska tips som tar ditt pizzabak till nästa nivå. Lär dig bland annat grunderna till den ultimata degen, och hur du kan grädda den till perfektion i en helt vanlig ugn.
Bokförlaget Semic 9789155267506 -
Al Dente : Italiensk matlagning på riktigt
Inbunden bok. Norstedts. 2013. 185 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113049670
- Titel
- Al Dente : Italiensk matlagning på riktigt
- Författare
- Samantha Santambrogio-Öberg
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 185 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 222 x 285 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1050 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur lagar man italiensk mat på riktigt? Inte ett recept på tomatsås utan fem. Inte samma olivolja till allt utan minst fyra olika. Inte kokfärdig gnocchi utan egenhändigt knådad. Inte bara en rätt på middagsbordet utan två, gärna tre och helst fyra. Det är italiensk mat på riktigt.
En lustfylld resa genom den italienska matkulturen i dofter, smaker och bilder. Samantha Santambrogio Öberg visar hur du tillagar, äter och umgås kring italiensk mat och hur du samtidigt använder dig av de bästa svenska råvarorna. Det här är en bok som drivs av kärlek till den italienska maten och det svenska landet.
Svenskarna lagar nämligen italiensk mat som aldrig förr, det behöver inte vara dyrt, svårt eller krångligt att äta gott.
Vi ses i köket! Eller på italienska: ci vediamo in cucina!
Norstedts 9789113049670
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn