-
Konservera året runt
Inbunden bok. Pagina Förlags. 1 uppl. 2014. 256 sidor.
Nära nyskick. Kartonnage. 24x21 cm. Rikt illustrerad med foton i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163610349
- Titel
- Konservera året runt
- Författare
- Schwartz, Oded
- Förlag
- Pagina Förlags
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 244 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1156 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Konservera varje årstid för sig!
Att konservera mat är en kulinarisk teknik som var utvecklad redan under antiken. I den här boken lär du dig många klassiska recept, men den inspirerar också med nya, trendiga och moderna konserveringstips.
Varje årstid har sina primörer och läckerheter att ta vara på. Av vinterns alla citrusfrukter gör du underbara marmelader. Våren kommer med spröda skott och späda grönsaker som inte bara måste ätas färska, de passar också att spara och konservera. Med sommaren kommer alla bär och frukter, lämpliga även att spara som sylt, saft och gelé. På hösten kommer löken, örterna och kryddorna och skogens skafferi fylls av läcker svamp.
Konservera året runt är en praktisk handbok som steg för steg visar hur du lyckas med din konservering. Fyll ditt skafferi och njut av naturens gåvor året runt.
Oded Schwartz
»I mitt hemland korsar kärleken till konserverad mat varje politisk, kulturell och religiös gräns«, säger Oded Schwartz. Han är född och uppvuxen i Israel och han lärde sig inläggning och konservering redan som barn, när han gick till marknaden med sin mamma.
Sen 1970 är Oded Schwartz bosatt i London. Där han driver en delikatessaffär och jobbar som matstylist. Han har skrivit många prisbelönta mat- och kokböcker. Konservera året runt är hans första bok på svenska
Pagina Förlags 1 9789163610349 -
Konservera året runt: Sylt, marmelad, gelé, f...
Inbunden bok. Pagina Förlags. 1 uppl. 2014. 256 sidor.
Nära nyskick. Rak och ren, inga namn eller annat skrivet. Stadig i bindning. Boken förefaller oläst, obläddrad - som ny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163610349
- Titel
- Konservera året runt
- Författare
- Schwartz, Oded
- Förlag
- Pagina Förlags
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 244 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1156 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Konservera varje årstid för sig!
Att konservera mat är en kulinarisk teknik som var utvecklad redan under antiken. I den här boken lär du dig många klassiska recept, men den inspirerar också med nya, trendiga och moderna konserveringstips.
Varje årstid har sina primörer och läckerheter att ta vara på. Av vinterns alla citrusfrukter gör du underbara marmelader. Våren kommer med spröda skott och späda grönsaker som inte bara måste ätas färska, de passar också att spara och konservera. Med sommaren kommer alla bär och frukter, lämpliga även att spara som sylt, saft och gelé. På hösten kommer löken, örterna och kryddorna och skogens skafferi fylls av läcker svamp.
Konservera året runt är en praktisk handbok som steg för steg visar hur du lyckas med din konservering. Fyll ditt skafferi och njut av naturens gåvor året runt.
Oded Schwartz
»I mitt hemland korsar kärleken till konserverad mat varje politisk, kulturell och religiös gräns«, säger Oded Schwartz. Han är född och uppvuxen i Israel och han lärde sig inläggning och konservering redan som barn, när han gick till marknaden med sin mamma.
Sen 1970 är Oded Schwartz bosatt i London. Där han driver en delikatessaffär och jobbar som matstylist. Han har skrivit många prisbelönta mat- och kokböcker. Konservera året runt är hans första bok på svenska
Pagina Förlags 1 9789163610349 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163610349
- Titel
- Konservera året runt
- Författare
- Schwartz, Oded
- Förlag
- Pagina Förlags
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 244 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1156 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Konservera varje årstid för sig!
Att konservera mat är en kulinarisk teknik som var utvecklad redan under antiken. I den här boken lär du dig många klassiska recept, men den inspirerar också med nya, trendiga och moderna konserveringstips.
Varje årstid har sina primörer och läckerheter att ta vara på. Av vinterns alla citrusfrukter gör du underbara marmelader. Våren kommer med spröda skott och späda grönsaker som inte bara måste ätas färska, de passar också att spara och konservera. Med sommaren kommer alla bär och frukter, lämpliga även att spara som sylt, saft och gelé. På hösten kommer löken, örterna och kryddorna och skogens skafferi fylls av läcker svamp.
Konservera året runt är en praktisk handbok som steg för steg visar hur du lyckas med din konservering. Fyll ditt skafferi och njut av naturens gåvor året runt.
Oded Schwartz
»I mitt hemland korsar kärleken till konserverad mat varje politisk, kulturell och religiös gräns«, säger Oded Schwartz. Han är född och uppvuxen i Israel och han lärde sig inläggning och konservering redan som barn, när han gick till marknaden med sin mamma.
Sen 1970 är Oded Schwartz bosatt i London. Där han driver en delikatessaffär och jobbar som matstylist. Han har skrivit många prisbelönta mat- och kokböcker. Konservera året runt är hans första bok på svenska
Pagina Förlags 1 9789163610349 -
Konservera frukt
Häftad bok. B Wahlströms. 1 uppl. 1999. 72 sidor.
Mycket gott skick. Vikt: 130 gram
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789132432248
- Titel
- Konservera frukt
- Författare
- Oded Schwartz
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 126 x 177 mm Ryggbredd 7 mm
- Vikt
- 124 g
- Språk
- Svenska
B Wahlströms 1 9789132432248 -
Konservera året runt
Inbunden bok. Pagina Förlags. 1 uppl. 2014. 256 sidor.
Nyskick. SÅ konserverar man sylt, marmelad, gelé, frukt, bär, grönsaker, chutney, pickles m m, steg för steg. 150 recept. Rikt illustrerad konserveringsbok. Inbunden, färgtryckt laminatband / kartonnage, färgade första och sista uppslag. 8:o. 245x205x27 mm. 1160 g läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163610349
- Titel
- Konservera året runt
- Författare
- Schwartz, Oded
- Förlag
- Pagina Förlags
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 244 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1156 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Konservera varje årstid för sig!
Att konservera mat är en kulinarisk teknik som var utvecklad redan under antiken. I den här boken lär du dig många klassiska recept, men den inspirerar också med nya, trendiga och moderna konserveringstips.
Varje årstid har sina primörer och läckerheter att ta vara på. Av vinterns alla citrusfrukter gör du underbara marmelader. Våren kommer med spröda skott och späda grönsaker som inte bara måste ätas färska, de passar också att spara och konservera. Med sommaren kommer alla bär och frukter, lämpliga även att spara som sylt, saft och gelé. På hösten kommer löken, örterna och kryddorna och skogens skafferi fylls av läcker svamp.
Konservera året runt är en praktisk handbok som steg för steg visar hur du lyckas med din konservering. Fyll ditt skafferi och njut av naturens gåvor året runt.
Oded Schwartz
»I mitt hemland korsar kärleken till konserverad mat varje politisk, kulturell och religiös gräns«, säger Oded Schwartz. Han är född och uppvuxen i Israel och han lärde sig inläggning och konservering redan som barn, när han gick till marknaden med sin mamma.
Sen 1970 är Oded Schwartz bosatt i London. Där han driver en delikatessaffär och jobbar som matstylist. Han har skrivit många prisbelönta mat- och kokböcker. Konservera året runt är hans första bok på svenska
Pagina Förlags 1 9789163610349 -
Konservera året runt
Inbunden bok. Pagina Förlags. 1:a uppl. 2014. 256 sidor.
Nyskick. Inget skrivet. Oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163610349
- Titel
- Konservera året runt
- Författare
- Schwartz, Oded
- Förlag
- Pagina Förlags
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 244 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1156 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Konservera varje årstid för sig!
Att konservera mat är en kulinarisk teknik som var utvecklad redan under antiken. I den här boken lär du dig många klassiska recept, men den inspirerar också med nya, trendiga och moderna konserveringstips.
Varje årstid har sina primörer och läckerheter att ta vara på. Av vinterns alla citrusfrukter gör du underbara marmelader. Våren kommer med spröda skott och späda grönsaker som inte bara måste ätas färska, de passar också att spara och konservera. Med sommaren kommer alla bär och frukter, lämpliga även att spara som sylt, saft och gelé. På hösten kommer löken, örterna och kryddorna och skogens skafferi fylls av läcker svamp.
Konservera året runt är en praktisk handbok som steg för steg visar hur du lyckas med din konservering. Fyll ditt skafferi och njut av naturens gåvor året runt.
Oded Schwartz
»I mitt hemland korsar kärleken till konserverad mat varje politisk, kulturell och religiös gräns«, säger Oded Schwartz. Han är född och uppvuxen i Israel och han lärde sig inläggning och konservering redan som barn, när han gick till marknaden med sin mamma.
Sen 1970 är Oded Schwartz bosatt i London. Där han driver en delikatessaffär och jobbar som matstylist. Han har skrivit många prisbelönta mat- och kokböcker. Konservera året runt är hans första bok på svenska
Pagina Förlags 1:a 9789163610349
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
