-
Cuisine and Culture: A History of Food and Pe...
Häftad bok. John Wiley & Sons. 1 uppl. 2011. 448 sidor.
Nära nyskick. 227 x 150 mm. Språk: engelska/ English. --- An illuminating account of how history shapes our diets—now in a new revised and updated Third Edition
Why did the ancient Romans believe cinnamon grew in swamps guarded by giant killer bats? How did Afri läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9780470403716
- Titel
- Cuisine and Culture: A History of Food and People, 3rd Edition
- Författare
- Linda Civitello
- Förlag
- John Wiley & Sons
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 448 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 500 g
- Språk
- English
John Wiley & Sons 1 9780470403716
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn