-
Dictionary of food ingredients
Inbunden bok. Springer. 4 uppl. 2001. 234 sidor.
Nyskick. Förlagets dekorerade kartonnage, 240 x 165 mm. Språk: engelska/ English. ---- Dictionary of Food Ingredients is a concise, easy-to-use resource, covering over 1,000 food ingredients and additives, including natural ingredients, FDA-approved artific läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9780834219526
- Titel
- Dictionary of food ingredients
- Författare
- Igoe, Robert S
- Utgivningsår
- 2001
- Bandtyp
- Hft
- Språk
- English
Springer 4 9780834219526
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn