-
Ekstedt the nordic art of analogue cooking
Inbunden bok. Bloomsbury. 2020. 304 sidor.
Nyskick. Samma frakt oavsett hur mycket du handlar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781472961969
- Titel
- Ekstedt
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Förlag
- Bloomsbury
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 304 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 221 x 266 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1617 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- Through his bold flavours at the eponymous Michelin-starred restaurant, Niklas Ekstedt ignites our primal fire-side instincts. His abandonment of modern technology may be a little difficult to replicate in your own kitchen, but his spirit will convince you to get back to basics where you can. The restaurant, Ekstedt, is at the very heart and centre of the book, providing the foundation for Niklas' stories of seasonal, and regional, traditional Swedish cooking. Dishes from the restaurant, and in the pages of this sumptuous book, include braised lamb shoulder with seaweed butter and wild garlic capers, juniper-smoked pike and perch, ember-baked leeks with charcoal cream, pine-smoked mussels, and wood-oven baked almond cake. Stunning photography from David Loftus brings Niklas' recipes and the Nordic seasons to life.
Bloomsbury 9781472961969
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn