-
Al dente - a history of food in Italy
Inbunden bok. Reaktion Books. 2014. 332 sidor.
Mycket gott skick. Förlagets dekorerade kartonnage, 240 x 160 mm. Enstaka understrykningar, men f.ö. mkt fin. Rikt illustrerad. Språk: engelska/ English. ---- Pasta, pizza, parmesan cheese - we have Italy to thank for some of our favourite foods. Home to a dazzling arra läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781780232768
- Titel
- Al dente - a history of food in Italy
- Författare
- Parasecoli, Fabio
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 332 sidor
- Bandtyp
- (hbk.
- Språk
- English
- Baksidestext
- Spaghetti with meatballs, fettuccine alfredo, margherita pizzas, ricotta and parmesan cheeses - we have Italy to thank for some of our favorite comfort foods. Home to a dazzling array of wines, cheese, breads, vegetables, and salamis, Italy has become a mecca for foodies who flock to its pizzerias, gelateries, and family-style and Michelin-starred restaurants. Taking readers across the country's regions and beyond in the first book in Reaktion's new Foods and Nations series, Al Dente explores our obsession with Italian food and how the country's cuisine became what it is today.
Reaktion Books 9781780232768
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn