-
Kött : från grill till gryta
Inbunden bok. Bonnier Impact. 2007. 144 sidor.
Nära nyskick. Förråd kök 6
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185605057
- Titel
- Kött : från grill till gryta
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 214 x 239 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 712 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.
Bonnier Impact 9789185605057 -
KÖTT – Från grill till gryta
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Bonnier Impact. 2007. 144 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY, se fler bilder! ––
Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185605057
- Titel
- Kött : från grill till gryta
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 214 x 239 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 712 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.
–– FÖRLAGSNY! –– Bonnier Impact 9789185605057 -
Kött från grill till gryta
Inbunden bok.
Nära nyskick. Bonnier impact. 2007. 142 s. Förlagsband. 21 x 24cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185605057
- Titel
- Kött : från grill till gryta
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 214 x 239 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 712 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.
9789185605057 -
KÖTT FRÅN GRILL TILL GRYTA
Inbunden bok. Bonnier Impact. Första svenska uppl. 2007. 144 sidor.
Nyskick. Inga namn eller markeringar. Oläst. ”I den här boken presenterar stjärnkocken Paul Gayler sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185605057
- Titel
- Kött : från grill till gryta
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 214 x 239 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 712 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.
Bonnier Impact Första svenska 9789185605057 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789185605057
- Titel
- Kött : från grill till gryta
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 214 x 239 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 712 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.
Bonnier Impact 9789185605057 -
Kött : från grill till gryta
Inbunden bok. Bonnier Impact. 2007. 144 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband. Överdådigt rikt, vackert och instruktivt illustrerad med härliga foton i färg och med en mycket tilltalande layout. Stjärnkocken Paul Gayler älskar att tillaga och äta kött, och här presenterar han sina allra bästa recept. K läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185605057
- Titel
- Kött : från grill till gryta
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 214 x 239 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 712 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.
Bonnier Impact 9789185605057 -
Martial Arts – A Complete Illustrated History
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Blitz 1991, inb. med skyddsomslag, 224 s, engelsk text, ngt snedläst, mkt gott skick. Large format pictorial general narrative guide to martial arts and their history … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 1856050572
- Titel
- Martial arts : a complete illustrated history
- Författare
- Finn, Michael
- Förlag
- London : Stanley Paul
- Utgivningsår
- 1991
- Språk
- English
1856050572 -
Kött - Från grill till gryta
Inbunden bok. Bonnier Impact. 2007. Inbunden. Dekorerat kartonnage.
Nära nyskick. Gåvotillskrift. Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. H läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185605057
- Titel
- Kött : från grill till gryta
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 214 x 239 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 712 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.
9789185605057 -
- ISBN
- 9789185605057
- Titel
- Kött : från grill till gryta
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 214 x 239 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 712 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.
9789185605057
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn