-
Choklad : från brownies till praliner
Inbunden bok. Bonnier Impact. 1 uppl. 2006. 63 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Underbart vacker bok om choklad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100108762
- Titel
- Choklad : från brownies till praliner
- Författare
- Stanes, Sara Jayne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 63 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer. På tal om smaker och aromer visste du att kakaobönan kan ge upphov till närmare 300 olika smaker och 400 aromer? Och lägg därtill kakaofettets unika sammansättning som gör att chokladen bokstavligen smälter i munnen himmelskt. För att visa chokladen från dess rätta sida går vi grundligt till väga och börjar med dess historia, och hamnar då i Mexico för 2500 år sedan. Då förtärdes choklad enbart som dryck, och som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad. Men det finns mycket mer att lära om choklad: som till exempel hur du bäst avsmakar den och var du hittar choklad värt namnet. Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.Upptäck en läcker liten bok till ett läckert litet pris!
Bonnier Impact 1 9789100108762 -
Choklad : från brownies till praliner
Inbunden bok. Bonnier Impact. 1 uppl. 2006. 63 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Inga understrykningar, ej namnad. OBS! Väldigt få recept i denna bok, mer en coffeetable-bok än en receptbok.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100108766
- Titel
- Choklad : från brownies till praliner
- Författare
- Stanes, Sara Jayne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 63 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer. På tal om smaker och aromer visste du att kakaobönan kan ge upphov till närmare 300 olika smaker och 400 aromer? Och lägg därtill kakaofettets unika sammansättning som gör att chokladen bokstavligen smälter i munnen himmelskt. För att visa chokladen från dess rätta sida går vi grundligt till väga och börjar med dess historia, och hamnar då i Mexico för 2500 år sedan. Då förtärdes choklad enbart som dryck, och som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad. Men det finns mycket mer att lära om choklad: som till exempel hur du bäst avsmakar den och var du hittar choklad värt namnet. Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.Upptäck en läcker liten bok till ett läckert litet pris!
Bonnier Impact 1 9100108766 -
Choklad : från brownies till praliner
Inbunden bok. Bonnier Impact. 1 uppl. 2006. 63 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100108762
- Titel
- Choklad : från brownies till praliner
- Författare
- Stanes, Sara Jayne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 63 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer. På tal om smaker och aromer visste du att kakaobönan kan ge upphov till närmare 300 olika smaker och 400 aromer? Och lägg därtill kakaofettets unika sammansättning som gör att chokladen bokstavligen smälter i munnen himmelskt. För att visa chokladen från dess rätta sida går vi grundligt till väga och börjar med dess historia, och hamnar då i Mexico för 2500 år sedan. Då förtärdes choklad enbart som dryck, och som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad. Men det finns mycket mer att lära om choklad: som till exempel hur du bäst avsmakar den och var du hittar choklad värt namnet. Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.Upptäck en läcker liten bok till ett läckert litet pris!
Bonnier Impact 1 9789100108762 -
Choklad Från brownies till praliner
Inbunden bok. Bonnier Impact. 1 uppl. 2005. 63 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Utgiven av Bonnier Impact 2005. Den erkände chokladexperten Sara Jayne Stanes frossar i allt om choklad - från dess intressanta historia och tillverkning till chokladprovning och utsökta, men lättlagade recept. Bered dig på nya smaksensationer och passion läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100108766
- Titel
- Choklad : från brownies till praliner
- Författare
- Stanes, Sara Jayne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 63 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer. På tal om smaker och aromer visste du att kakaobönan kan ge upphov till närmare 300 olika smaker och 400 aromer? Och lägg därtill kakaofettets unika sammansättning som gör att chokladen bokstavligen smälter i munnen himmelskt. För att visa chokladen från dess rätta sida går vi grundligt till väga och börjar med dess historia, och hamnar då i Mexico för 2500 år sedan. Då förtärdes choklad enbart som dryck, och som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad. Men det finns mycket mer att lära om choklad: som till exempel hur du bäst avsmakar den och var du hittar choklad värt namnet. Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.Upptäck en läcker liten bok till ett läckert litet pris!
Bonnier Impact 1 9100108766 -
Choklad : från brownies till praliner
Inbunden bok. Bonnier Impact. 1 uppl. 2006. 63 sidor.
Nära nyskick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100108766
- Titel
- Choklad : från brownies till praliner
- Författare
- Stanes, Sara Jayne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 63 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer. På tal om smaker och aromer visste du att kakaobönan kan ge upphov till närmare 300 olika smaker och 400 aromer? Och lägg därtill kakaofettets unika sammansättning som gör att chokladen bokstavligen smälter i munnen himmelskt. För att visa chokladen från dess rätta sida går vi grundligt till väga och börjar med dess historia, och hamnar då i Mexico för 2500 år sedan. Då förtärdes choklad enbart som dryck, och som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad. Men det finns mycket mer att lära om choklad: som till exempel hur du bäst avsmakar den och var du hittar choklad värt namnet. Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.Upptäck en läcker liten bok till ett läckert litet pris!
Bonnier Impact 1 9100108766 -
Choklad : från brownies till praliner
Inbunden bok. Bonnier Impact. 1 uppl. 2006. 63 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Present fin bok
Det finns inget bättre än choklad! Med en mångfald av smaker och aromer ger chokladende mest njutningsfyllda smakupplevelser Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända choklade läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100108766
- Titel
- Choklad : från brownies till praliner
- Författare
- Stanes, Sara Jayne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 63 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer. På tal om smaker och aromer visste du att kakaobönan kan ge upphov till närmare 300 olika smaker och 400 aromer? Och lägg därtill kakaofettets unika sammansättning som gör att chokladen bokstavligen smälter i munnen himmelskt. För att visa chokladen från dess rätta sida går vi grundligt till väga och börjar med dess historia, och hamnar då i Mexico för 2500 år sedan. Då förtärdes choklad enbart som dryck, och som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad. Men det finns mycket mer att lära om choklad: som till exempel hur du bäst avsmakar den och var du hittar choklad värt namnet. Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.Upptäck en läcker liten bok till ett läckert litet pris!
Bonnier Impact 1 9100108766 -
Choklad : från brownies till praliner
Inbunden bok. Bonnier Impact. 1 uppl. 2006. 63 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100108762
- Titel
- Choklad : från brownies till praliner
- Författare
- Stanes, Sara Jayne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 63 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer. På tal om smaker och aromer visste du att kakaobönan kan ge upphov till närmare 300 olika smaker och 400 aromer? Och lägg därtill kakaofettets unika sammansättning som gör att chokladen bokstavligen smälter i munnen himmelskt. För att visa chokladen från dess rätta sida går vi grundligt till väga och börjar med dess historia, och hamnar då i Mexico för 2500 år sedan. Då förtärdes choklad enbart som dryck, och som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad. Men det finns mycket mer att lära om choklad: som till exempel hur du bäst avsmakar den och var du hittar choklad värt namnet. Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.Upptäck en läcker liten bok till ett läckert litet pris!
Bonnier Impact 1 9789100108762 -
Choklad : från brownies till praliner
Inbunden bok. Bonnier Impact. 1 uppl. 2006. 63 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100108766
- Titel
- Choklad : från brownies till praliner
- Författare
- Stanes, Sara Jayne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 63 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer. På tal om smaker och aromer visste du att kakaobönan kan ge upphov till närmare 300 olika smaker och 400 aromer? Och lägg därtill kakaofettets unika sammansättning som gör att chokladen bokstavligen smälter i munnen himmelskt. För att visa chokladen från dess rätta sida går vi grundligt till väga och börjar med dess historia, och hamnar då i Mexico för 2500 år sedan. Då förtärdes choklad enbart som dryck, och som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad. Men det finns mycket mer att lära om choklad: som till exempel hur du bäst avsmakar den och var du hittar choklad värt namnet. Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.Upptäck en läcker liten bok till ett läckert litet pris!
Bonnier Impact 1 9100108766 -
Choklad : från brownies till praliner
Inbunden bok. Bonnier Impact. 1 uppl. 2006. 63 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100108766
- Titel
- Choklad : från brownies till praliner
- Författare
- Stanes, Sara Jayne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 63 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer. På tal om smaker och aromer visste du att kakaobönan kan ge upphov till närmare 300 olika smaker och 400 aromer? Och lägg därtill kakaofettets unika sammansättning som gör att chokladen bokstavligen smälter i munnen himmelskt. För att visa chokladen från dess rätta sida går vi grundligt till väga och börjar med dess historia, och hamnar då i Mexico för 2500 år sedan. Då förtärdes choklad enbart som dryck, och som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad. Men det finns mycket mer att lära om choklad: som till exempel hur du bäst avsmakar den och var du hittar choklad värt namnet. Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.Upptäck en läcker liten bok till ett läckert litet pris!
Bonnier Impact 1 9100108766 -
Choklad : från brownies till praliner / Chees...
Inbunden bok. Bonnier Impact. 1 uppl. 2006. 63 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100108766
- Titel
- Choklad : från brownies till praliner
- Författare
- Stanes, Sara Jayne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 63 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer. På tal om smaker och aromer visste du att kakaobönan kan ge upphov till närmare 300 olika smaker och 400 aromer? Och lägg därtill kakaofettets unika sammansättning som gör att chokladen bokstavligen smälter i munnen himmelskt. För att visa chokladen från dess rätta sida går vi grundligt till väga och börjar med dess historia, och hamnar då i Mexico för 2500 år sedan. Då förtärdes choklad enbart som dryck, och som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad. Men det finns mycket mer att lära om choklad: som till exempel hur du bäst avsmakar den och var du hittar choklad värt namnet. Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.Upptäck en läcker liten bok till ett läckert litet pris!
Bonnier Impact 1 9100108766 -
Choklad : från brownies till praliner
Inbunden bok. Bonnier Impact. 1 uppl. 2006. 63 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100108762
- Titel
- Choklad : från brownies till praliner
- Författare
- Stanes, Sara Jayne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 63 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer. På tal om smaker och aromer visste du att kakaobönan kan ge upphov till närmare 300 olika smaker och 400 aromer? Och lägg därtill kakaofettets unika sammansättning som gör att chokladen bokstavligen smälter i munnen himmelskt. För att visa chokladen från dess rätta sida går vi grundligt till väga och börjar med dess historia, och hamnar då i Mexico för 2500 år sedan. Då förtärdes choklad enbart som dryck, och som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad. Men det finns mycket mer att lära om choklad: som till exempel hur du bäst avsmakar den och var du hittar choklad värt namnet. Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.Upptäck en läcker liten bok till ett läckert litet pris!
Bonnier Impact 1 9789100108762 -
Choklad från brownies till praliner
Inbunden bok. Bonnier. 2005. 63 s. Inbunden. 20x20cm. 380 gram.
Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100108766
- Titel
- Choklad : från brownies till praliner
- Författare
- Stanes, Sara Jayne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 63 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer. På tal om smaker och aromer visste du att kakaobönan kan ge upphov till närmare 300 olika smaker och 400 aromer? Och lägg därtill kakaofettets unika sammansättning som gör att chokladen bokstavligen smälter i munnen himmelskt. För att visa chokladen från dess rätta sida går vi grundligt till väga och börjar med dess historia, och hamnar då i Mexico för 2500 år sedan. Då förtärdes choklad enbart som dryck, och som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad. Men det finns mycket mer att lära om choklad: som till exempel hur du bäst avsmakar den och var du hittar choklad värt namnet. Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.Upptäck en läcker liten bok till ett läckert litet pris!
9100108766 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9100108766
- Titel
- Choklad : från brownies till praliner
- Författare
- Stanes, Sara Jayne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 63 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer. På tal om smaker och aromer visste du att kakaobönan kan ge upphov till närmare 300 olika smaker och 400 aromer? Och lägg därtill kakaofettets unika sammansättning som gör att chokladen bokstavligen smälter i munnen himmelskt. För att visa chokladen från dess rätta sida går vi grundligt till väga och börjar med dess historia, och hamnar då i Mexico för 2500 år sedan. Då förtärdes choklad enbart som dryck, och som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad. Men det finns mycket mer att lära om choklad: som till exempel hur du bäst avsmakar den och var du hittar choklad värt namnet. Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.Upptäck en läcker liten bok till ett läckert litet pris!
9100108766
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn