-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789100115272
- Titel
- Vansinnigt gott
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Tanken på stekt strömming serverad med lingon och stenbitsrom kan få mig att sväva hem och laga middag. Lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin likaså. De här rätterna har det gemensamt att de är vansinnigt goda, innehåller få ingredienser och tar max 20 minuter att tillaga. Med några få inköp och smarta genvägar i köket blir maten mer lättlagad. Dessutom går matlagandet av bara farten när du vet att maten kommer att bli så där tokgod."Det är ont om tid, men du vill ändå kunna äta gott. Basvarorna finns i skafferiet, men du har varken tid eller lust att handla mängder av nya ingredienser. Med Vansinnigt gott är problemet löst! Det räcker med ett fåtal råvaror utöver dem som redan finns hemma, och högst tjugo minuter senare står maten på bordet. Var och en av bokens 50 lättlagade rätter kväver max 6 nya ingredienser och smakkombinationerna är ofta spännande och lite oväntade. Här finns till exempel lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin. Eller vad sägs om färsk gnocchi som gratineras med Karl-Johansvamp, rotselleri och pepparcantadou? Samtliga rätter innehåller det där lilla extra som gör vardagsmiddagen och helgmyset så mycket roligare. Trots att tiden är knapp blir middagen både spännande och delikat!Vansinnigt gott innehåller 50 recept, fördelade på kapitlen Kött, Fisk, Fågel, Vegetariskt och Soppor. Samtliga rätter är så enkla att alla kan laga dem. Boken omfattar även ett kapitel med tips på genvägar i köket, bra köksmaskiner som förenklar matlagningen samt råd om kryddor och specerier som alltid bör finnas i skafferiet.
Albert Bonniers Förlag 9789100115272 -
Vansinnigt gott
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2008. 122 sidor.
Mycket gott skick. Fint skick, dock finns liten liten skada på pärmens översida, därav lägst pris
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100115272
- Titel
- Vansinnigt gott
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Tanken på stekt strömming serverad med lingon och stenbitsrom kan få mig att sväva hem och laga middag. Lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin likaså. De här rätterna har det gemensamt att de är vansinnigt goda, innehåller få ingredienser och tar max 20 minuter att tillaga. Med några få inköp och smarta genvägar i köket blir maten mer lättlagad. Dessutom går matlagandet av bara farten när du vet att maten kommer att bli så där tokgod."Det är ont om tid, men du vill ändå kunna äta gott. Basvarorna finns i skafferiet, men du har varken tid eller lust att handla mängder av nya ingredienser. Med Vansinnigt gott är problemet löst! Det räcker med ett fåtal råvaror utöver dem som redan finns hemma, och högst tjugo minuter senare står maten på bordet. Var och en av bokens 50 lättlagade rätter kväver max 6 nya ingredienser och smakkombinationerna är ofta spännande och lite oväntade. Här finns till exempel lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin. Eller vad sägs om färsk gnocchi som gratineras med Karl-Johansvamp, rotselleri och pepparcantadou? Samtliga rätter innehåller det där lilla extra som gör vardagsmiddagen och helgmyset så mycket roligare. Trots att tiden är knapp blir middagen både spännande och delikat!Vansinnigt gott innehåller 50 recept, fördelade på kapitlen Kött, Fisk, Fågel, Vegetariskt och Soppor. Samtliga rätter är så enkla att alla kan laga dem. Boken omfattar även ett kapitel med tips på genvägar i köket, bra köksmaskiner som förenklar matlagningen samt råd om kryddor och specerier som alltid bör finnas i skafferiet.
Albert Bonniers Förlag 9789100115272 -
Vansinnigt gott - Vardags lyx på 20 minuter
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2008. 122 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband. Mycket rikt, vackert och aptitretande illustrerad med foton i färg. Det räcker med ett fåtal råvaror förutom dem som finns hemma, och 20 minuter senare står maten på bordet!. Här finns 50 lättlagade recept som kräver högst s läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100115272
- Titel
- Vansinnigt gott
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Tanken på stekt strömming serverad med lingon och stenbitsrom kan få mig att sväva hem och laga middag. Lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin likaså. De här rätterna har det gemensamt att de är vansinnigt goda, innehåller få ingredienser och tar max 20 minuter att tillaga. Med några få inköp och smarta genvägar i köket blir maten mer lättlagad. Dessutom går matlagandet av bara farten när du vet att maten kommer att bli så där tokgod."Det är ont om tid, men du vill ändå kunna äta gott. Basvarorna finns i skafferiet, men du har varken tid eller lust att handla mängder av nya ingredienser. Med Vansinnigt gott är problemet löst! Det räcker med ett fåtal råvaror utöver dem som redan finns hemma, och högst tjugo minuter senare står maten på bordet. Var och en av bokens 50 lättlagade rätter kväver max 6 nya ingredienser och smakkombinationerna är ofta spännande och lite oväntade. Här finns till exempel lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin. Eller vad sägs om färsk gnocchi som gratineras med Karl-Johansvamp, rotselleri och pepparcantadou? Samtliga rätter innehåller det där lilla extra som gör vardagsmiddagen och helgmyset så mycket roligare. Trots att tiden är knapp blir middagen både spännande och delikat!Vansinnigt gott innehåller 50 recept, fördelade på kapitlen Kött, Fisk, Fågel, Vegetariskt och Soppor. Samtliga rätter är så enkla att alla kan laga dem. Boken omfattar även ett kapitel med tips på genvägar i köket, bra köksmaskiner som förenklar matlagningen samt råd om kryddor och specerier som alltid bör finnas i skafferiet.
Albert Bonniers Förlag 9789100115272 -
Vansinnigt gott! [vardagslyx på 20 minuter]
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Bonnier. uppl.1. 2007. 122 s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100115272
- Titel
- Vansinnigt gott
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Tanken på stekt strömming serverad med lingon och stenbitsrom kan få mig att sväva hem och laga middag. Lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin likaså. De här rätterna har det gemensamt att de är vansinnigt goda, innehåller få ingredienser och tar max 20 minuter att tillaga. Med några få inköp och smarta genvägar i köket blir maten mer lättlagad. Dessutom går matlagandet av bara farten när du vet att maten kommer att bli så där tokgod."Det är ont om tid, men du vill ändå kunna äta gott. Basvarorna finns i skafferiet, men du har varken tid eller lust att handla mängder av nya ingredienser. Med Vansinnigt gott är problemet löst! Det räcker med ett fåtal råvaror utöver dem som redan finns hemma, och högst tjugo minuter senare står maten på bordet. Var och en av bokens 50 lättlagade rätter kväver max 6 nya ingredienser och smakkombinationerna är ofta spännande och lite oväntade. Här finns till exempel lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin. Eller vad sägs om färsk gnocchi som gratineras med Karl-Johansvamp, rotselleri och pepparcantadou? Samtliga rätter innehåller det där lilla extra som gör vardagsmiddagen och helgmyset så mycket roligare. Trots att tiden är knapp blir middagen både spännande och delikat!Vansinnigt gott innehåller 50 recept, fördelade på kapitlen Kött, Fisk, Fågel, Vegetariskt och Soppor. Samtliga rätter är så enkla att alla kan laga dem. Boken omfattar även ett kapitel med tips på genvägar i köket, bra köksmaskiner som förenklar matlagningen samt råd om kryddor och specerier som alltid bör finnas i skafferiet.
9789100115272 -
Vansinnigt gott
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2008. 122 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband. Mycket rikt, vackert och instruktivt illustrerad med foton i färg. Mycket tydlig och lättläst text. Kristina är matskribent på Aftonbladet och matkreatör för sajten viktklubb.se. Har tidigare gett ut ett antal kokböcker. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100115272
- Titel
- Vansinnigt gott
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Tanken på stekt strömming serverad med lingon och stenbitsrom kan få mig att sväva hem och laga middag. Lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin likaså. De här rätterna har det gemensamt att de är vansinnigt goda, innehåller få ingredienser och tar max 20 minuter att tillaga. Med några få inköp och smarta genvägar i köket blir maten mer lättlagad. Dessutom går matlagandet av bara farten när du vet att maten kommer att bli så där tokgod."Det är ont om tid, men du vill ändå kunna äta gott. Basvarorna finns i skafferiet, men du har varken tid eller lust att handla mängder av nya ingredienser. Med Vansinnigt gott är problemet löst! Det räcker med ett fåtal råvaror utöver dem som redan finns hemma, och högst tjugo minuter senare står maten på bordet. Var och en av bokens 50 lättlagade rätter kväver max 6 nya ingredienser och smakkombinationerna är ofta spännande och lite oväntade. Här finns till exempel lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin. Eller vad sägs om färsk gnocchi som gratineras med Karl-Johansvamp, rotselleri och pepparcantadou? Samtliga rätter innehåller det där lilla extra som gör vardagsmiddagen och helgmyset så mycket roligare. Trots att tiden är knapp blir middagen både spännande och delikat!Vansinnigt gott innehåller 50 recept, fördelade på kapitlen Kött, Fisk, Fågel, Vegetariskt och Soppor. Samtliga rätter är så enkla att alla kan laga dem. Boken omfattar även ett kapitel med tips på genvägar i köket, bra köksmaskiner som förenklar matlagningen samt råd om kryddor och specerier som alltid bör finnas i skafferiet.
Albert Bonniers Förlag 9789100115272 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789100115272
- Titel
- Vansinnigt gott
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Tanken på stekt strömming serverad med lingon och stenbitsrom kan få mig att sväva hem och laga middag. Lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin likaså. De här rätterna har det gemensamt att de är vansinnigt goda, innehåller få ingredienser och tar max 20 minuter att tillaga. Med några få inköp och smarta genvägar i köket blir maten mer lättlagad. Dessutom går matlagandet av bara farten när du vet att maten kommer att bli så där tokgod."Det är ont om tid, men du vill ändå kunna äta gott. Basvarorna finns i skafferiet, men du har varken tid eller lust att handla mängder av nya ingredienser. Med Vansinnigt gott är problemet löst! Det räcker med ett fåtal råvaror utöver dem som redan finns hemma, och högst tjugo minuter senare står maten på bordet. Var och en av bokens 50 lättlagade rätter kväver max 6 nya ingredienser och smakkombinationerna är ofta spännande och lite oväntade. Här finns till exempel lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin. Eller vad sägs om färsk gnocchi som gratineras med Karl-Johansvamp, rotselleri och pepparcantadou? Samtliga rätter innehåller det där lilla extra som gör vardagsmiddagen och helgmyset så mycket roligare. Trots att tiden är knapp blir middagen både spännande och delikat!Vansinnigt gott innehåller 50 recept, fördelade på kapitlen Kött, Fisk, Fågel, Vegetariskt och Soppor. Samtliga rätter är så enkla att alla kan laga dem. Boken omfattar även ett kapitel med tips på genvägar i köket, bra köksmaskiner som förenklar matlagningen samt råd om kryddor och specerier som alltid bör finnas i skafferiet.
Albert Bonniers Förlag 9789100115272 -
Vansinnigt gott ! - Vardagslyx på 20 minuter
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1:a uppl. 2007. 125 s. Inbunden. 23x20cm. 530 gram.
Mycket gott skick. inlagan i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100115272
- Titel
- Vansinnigt gott
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Tanken på stekt strömming serverad med lingon och stenbitsrom kan få mig att sväva hem och laga middag. Lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin likaså. De här rätterna har det gemensamt att de är vansinnigt goda, innehåller få ingredienser och tar max 20 minuter att tillaga. Med några få inköp och smarta genvägar i köket blir maten mer lättlagad. Dessutom går matlagandet av bara farten när du vet att maten kommer att bli så där tokgod."Det är ont om tid, men du vill ändå kunna äta gott. Basvarorna finns i skafferiet, men du har varken tid eller lust att handla mängder av nya ingredienser. Med Vansinnigt gott är problemet löst! Det räcker med ett fåtal råvaror utöver dem som redan finns hemma, och högst tjugo minuter senare står maten på bordet. Var och en av bokens 50 lättlagade rätter kväver max 6 nya ingredienser och smakkombinationerna är ofta spännande och lite oväntade. Här finns till exempel lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin. Eller vad sägs om färsk gnocchi som gratineras med Karl-Johansvamp, rotselleri och pepparcantadou? Samtliga rätter innehåller det där lilla extra som gör vardagsmiddagen och helgmyset så mycket roligare. Trots att tiden är knapp blir middagen både spännande och delikat!Vansinnigt gott innehåller 50 recept, fördelade på kapitlen Kött, Fisk, Fågel, Vegetariskt och Soppor. Samtliga rätter är så enkla att alla kan laga dem. Boken omfattar även ett kapitel med tips på genvägar i köket, bra köksmaskiner som förenklar matlagningen samt råd om kryddor och specerier som alltid bör finnas i skafferiet.
9789100115272 -
Vansinnigt gott
Inbunden bok.
Nyskick. Bonniers. 1 uppl. 2008. 122 s. Inbunden. 542 gram. "Tanken på stekt strömming serverad med lingon och stenbitsrom kan få mig att sväva hem och laga middag. Lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin likaså. De här rätterna har det geme läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100115272
- Titel
- Vansinnigt gott
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Tanken på stekt strömming serverad med lingon och stenbitsrom kan få mig att sväva hem och laga middag. Lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin likaså. De här rätterna har det gemensamt att de är vansinnigt goda, innehåller få ingredienser och tar max 20 minuter att tillaga. Med några få inköp och smarta genvägar i köket blir maten mer lättlagad. Dessutom går matlagandet av bara farten när du vet att maten kommer att bli så där tokgod."Det är ont om tid, men du vill ändå kunna äta gott. Basvarorna finns i skafferiet, men du har varken tid eller lust att handla mängder av nya ingredienser. Med Vansinnigt gott är problemet löst! Det räcker med ett fåtal råvaror utöver dem som redan finns hemma, och högst tjugo minuter senare står maten på bordet. Var och en av bokens 50 lättlagade rätter kväver max 6 nya ingredienser och smakkombinationerna är ofta spännande och lite oväntade. Här finns till exempel lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin. Eller vad sägs om färsk gnocchi som gratineras med Karl-Johansvamp, rotselleri och pepparcantadou? Samtliga rätter innehåller det där lilla extra som gör vardagsmiddagen och helgmyset så mycket roligare. Trots att tiden är knapp blir middagen både spännande och delikat!Vansinnigt gott innehåller 50 recept, fördelade på kapitlen Kött, Fisk, Fågel, Vegetariskt och Soppor. Samtliga rätter är så enkla att alla kan laga dem. Boken omfattar även ett kapitel med tips på genvägar i köket, bra köksmaskiner som förenklar matlagningen samt råd om kryddor och specerier som alltid bör finnas i skafferiet.
9789100115272 -
Vansinnigt gott - vardagslyx på 20 minuter
Inbunden i nyskick. Bonniers 2007. - Det räcker med ett fåtal råvaror utöver dem som redan finns hemma, och högst tjugo minuter senare står maten på bordet. Var och en av bokens 50 lättlagade rätter kväver max 6 nya ingredienser och smakkombinationerna är läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100115272
- Titel
- Vansinnigt gott
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Tanken på stekt strömming serverad med lingon och stenbitsrom kan få mig att sväva hem och laga middag. Lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin likaså. De här rätterna har det gemensamt att de är vansinnigt goda, innehåller få ingredienser och tar max 20 minuter att tillaga. Med några få inköp och smarta genvägar i köket blir maten mer lättlagad. Dessutom går matlagandet av bara farten när du vet att maten kommer att bli så där tokgod."Det är ont om tid, men du vill ändå kunna äta gott. Basvarorna finns i skafferiet, men du har varken tid eller lust att handla mängder av nya ingredienser. Med Vansinnigt gott är problemet löst! Det räcker med ett fåtal råvaror utöver dem som redan finns hemma, och högst tjugo minuter senare står maten på bordet. Var och en av bokens 50 lättlagade rätter kväver max 6 nya ingredienser och smakkombinationerna är ofta spännande och lite oväntade. Här finns till exempel lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin. Eller vad sägs om färsk gnocchi som gratineras med Karl-Johansvamp, rotselleri och pepparcantadou? Samtliga rätter innehåller det där lilla extra som gör vardagsmiddagen och helgmyset så mycket roligare. Trots att tiden är knapp blir middagen både spännande och delikat!Vansinnigt gott innehåller 50 recept, fördelade på kapitlen Kött, Fisk, Fågel, Vegetariskt och Soppor. Samtliga rätter är så enkla att alla kan laga dem. Boken omfattar även ett kapitel med tips på genvägar i köket, bra köksmaskiner som förenklar matlagningen samt råd om kryddor och specerier som alltid bör finnas i skafferiet.
9789100115272
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn