-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113049656
- Titel
- Mannerströms fisk
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 250 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 287 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1350 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Mannerströms fisk berättar Leif om sin stora kärlek till fisk som råvara. Den goda fisken har varit en ledstjärna genom hela hans karriär, senast manifesterad med en stjärna i Guide Michelin för restaurang Sjömagasinet i Göteborg. Numera sitter fisken i högsätet på Leifs nya husmanskultrestaurang Kometen, även den i Göteborg.
I boken delar Leif frikostigt med sig av sitt kunnande. Här finns recept med färska filéer, hela ugnsbakade fiskar, recept på gravning, rimning, recept med varm- och kallrökt fisk, inläggningar, lådor, gratänger och wok. Här finns förrätter, huvudrätter, både husman och flott paradmat. Dessutom sallader, soppor och smörgåspålägg. Svenska traditionella måsten och av Leif nyskapade ljuvligheter.
Den här kokboken är inte menad att imponera med exklusiva och svårlagade recept. Egentligen är det ju lätt att laga till fisk. Lättförståeliga recept som är baserade på råvaror som finns i vanliga affärer, överallt. Lite finare recept när det är fest och kalas, men boken är framför allt fylld med recept på vardagsfisk. Det här är fisk för folket!
Norstedts 1 9789113049656 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113049656
- Titel
- Mannerströms fisk
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 250 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 287 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1350 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Mannerströms fisk berättar Leif om sin stora kärlek till fisk som råvara. Den goda fisken har varit en ledstjärna genom hela hans karriär, senast manifesterad med en stjärna i Guide Michelin för restaurang Sjömagasinet i Göteborg. Numera sitter fisken i högsätet på Leifs nya husmanskultrestaurang Kometen, även den i Göteborg.
I boken delar Leif frikostigt med sig av sitt kunnande. Här finns recept med färska filéer, hela ugnsbakade fiskar, recept på gravning, rimning, recept med varm- och kallrökt fisk, inläggningar, lådor, gratänger och wok. Här finns förrätter, huvudrätter, både husman och flott paradmat. Dessutom sallader, soppor och smörgåspålägg. Svenska traditionella måsten och av Leif nyskapade ljuvligheter.
Den här kokboken är inte menad att imponera med exklusiva och svårlagade recept. Egentligen är det ju lätt att laga till fisk. Lättförståeliga recept som är baserade på råvaror som finns i vanliga affärer, överallt. Lite finare recept när det är fest och kalas, men boken är framför allt fylld med recept på vardagsfisk. Det här är fisk för folket!
Norstedts 1 9789113049656 -
Mannerströms fisk
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2013. 250 sidor.
Gott skick. Omslaget är en aning slitet runt kanterna.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113049656
- Titel
- Mannerströms fisk
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 250 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 287 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1350 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Mannerströms fisk berättar Leif om sin stora kärlek till fisk som råvara. Den goda fisken har varit en ledstjärna genom hela hans karriär, senast manifesterad med en stjärna i Guide Michelin för restaurang Sjömagasinet i Göteborg. Numera sitter fisken i högsätet på Leifs nya husmanskultrestaurang Kometen, även den i Göteborg.
I boken delar Leif frikostigt med sig av sitt kunnande. Här finns recept med färska filéer, hela ugnsbakade fiskar, recept på gravning, rimning, recept med varm- och kallrökt fisk, inläggningar, lådor, gratänger och wok. Här finns förrätter, huvudrätter, både husman och flott paradmat. Dessutom sallader, soppor och smörgåspålägg. Svenska traditionella måsten och av Leif nyskapade ljuvligheter.
Den här kokboken är inte menad att imponera med exklusiva och svårlagade recept. Egentligen är det ju lätt att laga till fisk. Lättförståeliga recept som är baserade på råvaror som finns i vanliga affärer, överallt. Lite finare recept när det är fest och kalas, men boken är framför allt fylld med recept på vardagsfisk. Det här är fisk för folket!
Norstedts 1 9789113049656 -
Mannerströms fisk
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2013. 250 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Inlagan i mycket gott skick. Små hyllnötmärken på pärmen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113049656
- Titel
- Mannerströms fisk
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 250 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 287 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1350 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Mannerströms fisk berättar Leif om sin stora kärlek till fisk som råvara. Den goda fisken har varit en ledstjärna genom hela hans karriär, senast manifesterad med en stjärna i Guide Michelin för restaurang Sjömagasinet i Göteborg. Numera sitter fisken i högsätet på Leifs nya husmanskultrestaurang Kometen, även den i Göteborg.
I boken delar Leif frikostigt med sig av sitt kunnande. Här finns recept med färska filéer, hela ugnsbakade fiskar, recept på gravning, rimning, recept med varm- och kallrökt fisk, inläggningar, lådor, gratänger och wok. Här finns förrätter, huvudrätter, både husman och flott paradmat. Dessutom sallader, soppor och smörgåspålägg. Svenska traditionella måsten och av Leif nyskapade ljuvligheter.
Den här kokboken är inte menad att imponera med exklusiva och svårlagade recept. Egentligen är det ju lätt att laga till fisk. Lättförståeliga recept som är baserade på råvaror som finns i vanliga affärer, överallt. Lite finare recept när det är fest och kalas, men boken är framför allt fylld med recept på vardagsfisk. Det här är fisk för folket!
Norstedts 1 9789113049656 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113049656
- Titel
- Mannerströms fisk
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 250 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 287 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1350 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Mannerströms fisk berättar Leif om sin stora kärlek till fisk som råvara. Den goda fisken har varit en ledstjärna genom hela hans karriär, senast manifesterad med en stjärna i Guide Michelin för restaurang Sjömagasinet i Göteborg. Numera sitter fisken i högsätet på Leifs nya husmanskultrestaurang Kometen, även den i Göteborg.
I boken delar Leif frikostigt med sig av sitt kunnande. Här finns recept med färska filéer, hela ugnsbakade fiskar, recept på gravning, rimning, recept med varm- och kallrökt fisk, inläggningar, lådor, gratänger och wok. Här finns förrätter, huvudrätter, både husman och flott paradmat. Dessutom sallader, soppor och smörgåspålägg. Svenska traditionella måsten och av Leif nyskapade ljuvligheter.
Den här kokboken är inte menad att imponera med exklusiva och svårlagade recept. Egentligen är det ju lätt att laga till fisk. Lättförståeliga recept som är baserade på råvaror som finns i vanliga affärer, överallt. Lite finare recept när det är fest och kalas, men boken är framför allt fylld med recept på vardagsfisk. Det här är fisk för folket!
Norstedts 1 9789113049656
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
