-
New Nordic kitchen : nature, flavours and phi...
Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2017. 235 sidor.
Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.
Nordisk matlagning är bäst i världen och matintresserade från hela världen reser hit speciellt för att besöka krogar som Restaurang Frantzén, Noma och Fäviken. Nya nordiska köket är en hyllning till allt som gör vår m läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113076676
- Titel
- New Nordic kitchen : nature, flavours and philosophy
- Författare
- Schildt Landgren, Margareta
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 235 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 231 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 836 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- Nordisk matlagning är bäst i världen och matintresserade från hela världen reser hit speciellt för att besöka krogar som Restaurang Frantzén, Noma och Fäviken. Nya nordiska köket är en hyllning till allt som gör vår mat så speciell - de naturliga råvarorna från skog och mark, odlade grödor och uppfödda djur från ett allt mer ekologiskt jordbruk, och fisken från våra rena och kalla hav och många insjöar.
I den här boken träffar vi bland annat Claus Meyer, grundaren till Noma och en förgrundsperson inom den nya nordiska matlagningen, vi går på promenad i skogen med Roland Rittman, en hängiven expert på ätbara vilda örter och andra växter, och vi besöker ishotellet i Jukkasjärvi där ren och röding är stående inslag på vintermenyn.
Norstedts 2 9789113076676 -
New Nordic kitchen : nature, flavours and phi...
Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2017. 235 sidor.
Nära nyskick. "Nordisk matlagning är bäst i världen och matintresserade från hela världen reser hit speciellt för att besöka krogar som Restaurang Frantzén, Noma och Fäviken. Nya nordiska köket är en hyllning till allt som gör vår mat så speciell - de naturliga råvaror läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113076676
- Titel
- New Nordic kitchen : nature, flavours and philosophy
- Författare
- Schildt Landgren, Margareta
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 235 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 231 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 836 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- Nordisk matlagning är bäst i världen och matintresserade från hela världen reser hit speciellt för att besöka krogar som Restaurang Frantzén, Noma och Fäviken. Nya nordiska köket är en hyllning till allt som gör vår mat så speciell - de naturliga råvarorna från skog och mark, odlade grödor och uppfödda djur från ett allt mer ekologiskt jordbruk, och fisken från våra rena och kalla hav och många insjöar.
I den här boken träffar vi bland annat Claus Meyer, grundaren till Noma och en förgrundsperson inom den nya nordiska matlagningen, vi går på promenad i skogen med Roland Rittman, en hängiven expert på ätbara vilda örter och andra växter, och vi besöker ishotellet i Jukkasjärvi där ren och röding är stående inslag på vintermenyn.
Norstedts 2 9789113076676 -
New Nordic kitchen : nature, flavours and phi...
Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2018. 235 sidor.
Nära nyskick. Rak och ren utan namn eller slitage
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113076676
- Titel
- New Nordic kitchen : nature, flavours and philosophy
- Författare
- Schildt Landgren, Margareta
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 235 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 231 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 836 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- Nordisk matlagning är bäst i världen och matintresserade från hela världen reser hit speciellt för att besöka krogar som Restaurang Frantzén, Noma och Fäviken. Nya nordiska köket är en hyllning till allt som gör vår mat så speciell - de naturliga råvarorna från skog och mark, odlade grödor och uppfödda djur från ett allt mer ekologiskt jordbruk, och fisken från våra rena och kalla hav och många insjöar.
I den här boken träffar vi bland annat Claus Meyer, grundaren till Noma och en förgrundsperson inom den nya nordiska matlagningen, vi går på promenad i skogen med Roland Rittman, en hängiven expert på ätbara vilda örter och andra växter, och vi besöker ishotellet i Jukkasjärvi där ren och röding är stående inslag på vintermenyn.
Norstedts 2 9789113076676 -
New Nordic kitchen : nature, flavours and phi...
Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2017. 235 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband. Överdådigt rikt, vackert, instruktivt och aptitretande illustrerad med härliga foton i färg. "Winner of the Gourmand World Cookbook Awards 2016 for Best Scandinavian Cookbook". På engelska. (In English.) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113076676
- Titel
- New Nordic kitchen : nature, flavours and philosophy
- Författare
- Schildt Landgren, Margareta
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 235 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 231 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 836 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- Nordisk matlagning är bäst i världen och matintresserade från hela världen reser hit speciellt för att besöka krogar som Restaurang Frantzén, Noma och Fäviken. Nya nordiska köket är en hyllning till allt som gör vår mat så speciell - de naturliga råvarorna från skog och mark, odlade grödor och uppfödda djur från ett allt mer ekologiskt jordbruk, och fisken från våra rena och kalla hav och många insjöar.
I den här boken träffar vi bland annat Claus Meyer, grundaren till Noma och en förgrundsperson inom den nya nordiska matlagningen, vi går på promenad i skogen med Roland Rittman, en hängiven expert på ätbara vilda örter och andra växter, och vi besöker ishotellet i Jukkasjärvi där ren och röding är stående inslag på vintermenyn.
Norstedts 2 9789113076676 -
New Nordic kitchen : nature, flavours and phi...
Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2017. 235 sidor.
Nyskick. Förlagsny, flera exemplar i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113076676
- Titel
- New Nordic kitchen : nature, flavours and philosophy
- Författare
- Schildt Landgren, Margareta
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 235 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 231 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 836 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- Nordisk matlagning är bäst i världen och matintresserade från hela världen reser hit speciellt för att besöka krogar som Restaurang Frantzén, Noma och Fäviken. Nya nordiska köket är en hyllning till allt som gör vår mat så speciell - de naturliga råvarorna från skog och mark, odlade grödor och uppfödda djur från ett allt mer ekologiskt jordbruk, och fisken från våra rena och kalla hav och många insjöar.
I den här boken träffar vi bland annat Claus Meyer, grundaren till Noma och en förgrundsperson inom den nya nordiska matlagningen, vi går på promenad i skogen med Roland Rittman, en hängiven expert på ätbara vilda örter och andra växter, och vi besöker ishotellet i Jukkasjärvi där ren och röding är stående inslag på vintermenyn.
Norstedts 2 9789113076676
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn