-
Äta ute : laga mat utomhus året om
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2022. 191 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113117690
- Titel
- Äta ute : laga mat utomhus året om
- Författare
- Linder, Jens
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 248 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 737 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är något särskilt med att laga och äta mat ute. Det är som om smakerna blir tydligare och upplevelsen mer tacksam i en både tillåtande och utmanande miljö. Kanske finns det något äventyrligt och ursprungligt som påverkar oss? En lyckad tillagning och måltid utomhus blir hursomhelst ofta en lite större upplevelse.
Den här kokboken vill ta vårt uteätande till nästa nivå och visa hur enkelt vi - oavsett hur och var vi bor - kan fixa vårt käk under bar himmel, eller under parasoll eller presenning för all del. Till vardag och fest, mitt på dagen och sent om aftonen, och året runt.
Jens Linder går igenom olika tillagningsmetoder och ger sina allra bästa tips, och har delat upp bokens recept i vad som bäst förbereds inne och vad som lämpligen färdigställs ute. Från den enklaste snabbmaten till den festligaste fiestan.
Det här är boken man behöver för att våga ta steget bortom sommarkvällarnas grillklassiker och picknickens pastasallad. Handen att hålla i för att inspireras att laga nytt och mer utomhus - oavsett plats, utrustning eller väder.
Norstedts 1 9789113117690 -
Äta ute : Laga mat utomhus året om
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2022. 191 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Det är något särskilt med att laga och äta mat ute. Det är som om smakerna blir tydligare och upplevelsen mer tacksam i en både tillåtande och utmanande miljö. Kanske finns det något äventyrligt och ursprungligt som påverkar oss? En läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113117690
- Titel
- Äta ute : laga mat utomhus året om
- Författare
- Linder, Jens
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 248 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 737 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är något särskilt med att laga och äta mat ute. Det är som om smakerna blir tydligare och upplevelsen mer tacksam i en både tillåtande och utmanande miljö. Kanske finns det något äventyrligt och ursprungligt som påverkar oss? En lyckad tillagning och måltid utomhus blir hursomhelst ofta en lite större upplevelse.
Den här kokboken vill ta vårt uteätande till nästa nivå och visa hur enkelt vi - oavsett hur och var vi bor - kan fixa vårt käk under bar himmel, eller under parasoll eller presenning för all del. Till vardag och fest, mitt på dagen och sent om aftonen, och året runt.
Jens Linder går igenom olika tillagningsmetoder och ger sina allra bästa tips, och har delat upp bokens recept i vad som bäst förbereds inne och vad som lämpligen färdigställs ute. Från den enklaste snabbmaten till den festligaste fiestan.
Det här är boken man behöver för att våga ta steget bortom sommarkvällarnas grillklassiker och picknickens pastasallad. Handen att hålla i för att inspireras att laga nytt och mer utomhus - oavsett plats, utrustning eller väder.
Norstedts 1 9789113117690
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn