-
Chiligaraget : från frö till hotsauce
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2018. 140 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127153271
- Titel
- Chiligaraget : från frö till hotsauce
- Författare
- Wilcox, Mark
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 198 x 245 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Kort tid efter att jag börjat odla egen chili insåg jag att jag var fast i ett högst angenämt beroende. Att ta egna frön, plantera och sköta om, skörda och sedan förädla frukten till olika såser och inläggningar är otroligt givande.«
I Chiligaraget visar Mark Wilcox hur du här i Norden kan odla massor av olika sorters chili – hela vägen från snällt fruktiga till galet superheta. Chili går att odla i köksfönstret, på balkongen eller i växthuset, och i boken ges svar på alla frågor som kan dyka upp hos nybörjaren och den som vill odla chili för husbehov: Vilka sorter ska man satsa på, hur sköter man dem bäst, hur tar man frön från egna plantor och hur övervintrar man dem?
Med hjälp av beprövade konserveringstekniker tas skörden om hand; torkning, rökning, syrning och inläggning skapar lång hållbarhet och ger fantastiska smaker.
Ett 20-tal verkligt användbara sorter som jalapeño, facingheaven, aji amarillo och hungarian hot wax presenteras närmare med allt från specifka odlingstips och knep till de recept där de passar bäst.
Mark Wilcox började under sin uppväxt på den kanadensiska landsbygden intressera sig för odling och matlagning. Den första chilifrukt han smakade gjorde minst sagt starkt intryck och Mark driver sedan ett par år Chiligaraget, en chiliodling med butik, i skånska Bräcke.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127153271 -
Chiligaraget : från frö till hotsauce
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 2020. 140 sidor.
Nära nyskick. Flex and.
I Chiligaraget visar Mark Wilcox hur du här i Norden kan odla massor av olika sorters chili - hela vägen från snällt fruktiga till galet superheta. Chili går att odla i köksfönstret, på balkongen eller i växthuset, och i boken ges svar på all läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127153271
- Titel
- Chiligaraget : från frö till hotsauce
- Författare
- Wilcox, Mark
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 198 x 245 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Kort tid efter att jag börjat odla egen chili insåg jag att jag var fast i ett högst angenämt beroende. Att ta egna frön, plantera och sköta om, skörda och sedan förädla frukten till olika såser och inläggningar är otroligt givande.«
I Chiligaraget visar Mark Wilcox hur du här i Norden kan odla massor av olika sorters chili – hela vägen från snällt fruktiga till galet superheta. Chili går att odla i köksfönstret, på balkongen eller i växthuset, och i boken ges svar på alla frågor som kan dyka upp hos nybörjaren och den som vill odla chili för husbehov: Vilka sorter ska man satsa på, hur sköter man dem bäst, hur tar man frön från egna plantor och hur övervintrar man dem?
Med hjälp av beprövade konserveringstekniker tas skörden om hand; torkning, rökning, syrning och inläggning skapar lång hållbarhet och ger fantastiska smaker.
Ett 20-tal verkligt användbara sorter som jalapeño, facingheaven, aji amarillo och hungarian hot wax presenteras närmare med allt från specifka odlingstips och knep till de recept där de passar bäst.
Mark Wilcox började under sin uppväxt på den kanadensiska landsbygden intressera sig för odling och matlagning. Den första chilifrukt han smakade gjorde minst sagt starkt intryck och Mark driver sedan ett par år Chiligaraget, en chiliodling med butik, i skånska Bräcke.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 9789127153271 -
Chiligaraget : från frö till hotsauce
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2018. 140 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127153271
- Titel
- Chiligaraget : från frö till hotsauce
- Författare
- Wilcox, Mark
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 198 x 245 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Kort tid efter att jag börjat odla egen chili insåg jag att jag var fast i ett högst angenämt beroende. Att ta egna frön, plantera och sköta om, skörda och sedan förädla frukten till olika såser och inläggningar är otroligt givande.«
I Chiligaraget visar Mark Wilcox hur du här i Norden kan odla massor av olika sorters chili – hela vägen från snällt fruktiga till galet superheta. Chili går att odla i köksfönstret, på balkongen eller i växthuset, och i boken ges svar på alla frågor som kan dyka upp hos nybörjaren och den som vill odla chili för husbehov: Vilka sorter ska man satsa på, hur sköter man dem bäst, hur tar man frön från egna plantor och hur övervintrar man dem?
Med hjälp av beprövade konserveringstekniker tas skörden om hand; torkning, rökning, syrning och inläggning skapar lång hållbarhet och ger fantastiska smaker.
Ett 20-tal verkligt användbara sorter som jalapeño, facingheaven, aji amarillo och hungarian hot wax presenteras närmare med allt från specifka odlingstips och knep till de recept där de passar bäst.
Mark Wilcox började under sin uppväxt på den kanadensiska landsbygden intressera sig för odling och matlagning. Den första chilifrukt han smakade gjorde minst sagt starkt intryck och Mark driver sedan ett par år Chiligaraget, en chiliodling med butik, i skånska Bräcke.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127153271 -
Chiligaraget : från frö till hotsauce
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2018. 140 sidor.
Nära nyskick. chili går att odla i köksfönster, på balkongen...
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127153271
- Titel
- Chiligaraget : från frö till hotsauce
- Författare
- Wilcox, Mark
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 198 x 245 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Kort tid efter att jag börjat odla egen chili insåg jag att jag var fast i ett högst angenämt beroende. Att ta egna frön, plantera och sköta om, skörda och sedan förädla frukten till olika såser och inläggningar är otroligt givande.«
I Chiligaraget visar Mark Wilcox hur du här i Norden kan odla massor av olika sorters chili – hela vägen från snällt fruktiga till galet superheta. Chili går att odla i köksfönstret, på balkongen eller i växthuset, och i boken ges svar på alla frågor som kan dyka upp hos nybörjaren och den som vill odla chili för husbehov: Vilka sorter ska man satsa på, hur sköter man dem bäst, hur tar man frön från egna plantor och hur övervintrar man dem?
Med hjälp av beprövade konserveringstekniker tas skörden om hand; torkning, rökning, syrning och inläggning skapar lång hållbarhet och ger fantastiska smaker.
Ett 20-tal verkligt användbara sorter som jalapeño, facingheaven, aji amarillo och hungarian hot wax presenteras närmare med allt från specifka odlingstips och knep till de recept där de passar bäst.
Mark Wilcox började under sin uppväxt på den kanadensiska landsbygden intressera sig för odling och matlagning. Den första chilifrukt han smakade gjorde minst sagt starkt intryck och Mark driver sedan ett par år Chiligaraget, en chiliodling med butik, i skånska Bräcke.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127153271 -
Chiligaraget : Från frö till hotsauce
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitt. 2018. 144 sidor.
Nyskick. Förlagsny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127153271
- Titel
- Chiligaraget : från frö till hotsauce
- Författare
- Wilcox, Mark
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 198 x 245 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Kort tid efter att jag börjat odla egen chili insåg jag att jag var fast i ett högst angenämt beroende. Att ta egna frön, plantera och sköta om, skörda och sedan förädla frukten till olika såser och inläggningar är otroligt givande.«
I Chiligaraget visar Mark Wilcox hur du här i Norden kan odla massor av olika sorters chili – hela vägen från snällt fruktiga till galet superheta. Chili går att odla i köksfönstret, på balkongen eller i växthuset, och i boken ges svar på alla frågor som kan dyka upp hos nybörjaren och den som vill odla chili för husbehov: Vilka sorter ska man satsa på, hur sköter man dem bäst, hur tar man frön från egna plantor och hur övervintrar man dem?
Med hjälp av beprövade konserveringstekniker tas skörden om hand; torkning, rökning, syrning och inläggning skapar lång hållbarhet och ger fantastiska smaker.
Ett 20-tal verkligt användbara sorter som jalapeño, facingheaven, aji amarillo och hungarian hot wax presenteras närmare med allt från specifka odlingstips och knep till de recept där de passar bäst.
Mark Wilcox började under sin uppväxt på den kanadensiska landsbygden intressera sig för odling och matlagning. Den första chilifrukt han smakade gjorde minst sagt starkt intryck och Mark driver sedan ett par år Chiligaraget, en chiliodling med butik, i skånska Bräcke.
Natur & Kultur Allmänlitt. 9789127153271
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn