-
Wok! Snabbt, hett och lätt
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1999. 192 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Nagg och hanterings spår skyddsomslag.
Se våra andra böcker för samfraktInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137115412
- Titel
- Wok! Snabbt, hett och lätt
- Författare
- Trigg, Liz
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 260 x 261 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1145 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det i Fjärran Östern vanligaste sättet att laga mat att snabbfräsa i wok har även hos oss blivit mycket populärt. Här är boken full med färgbilder för dig som nu vill utöka din repertoar av läckra rätter. Sätt woken på spisen och börja förberedelserna. Vad sägs om sesamrullade kycklingbullar, frasiga vårrullar eller snabbstekta tigerräkor till förrätt? Marinerad stekt lax eller myntasmakande lamm till huvudrätt? Kokoskryddad svamp, knapriga nudlar eller rött stekt ris som tillbehör? Och som avslutning stekt mango och kokos? Shirley Gill har arbetat på bokförlag och inom tidningsvärlden. Hon har också skrivit flera kokböcker. Liz Trigg har arbetat inom catering i både England och Schweiz och frilansar numera som matskribent.
Bokförlaget Forum 9789137115412 -
Wok! Snabbt, hett och lätt
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1999. 192 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Något bruksslitage på omslag
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137115413
- Titel
- Wok! Snabbt, hett och lätt
- Författare
- Trigg, Liz
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 260 x 261 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1145 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det i Fjärran Östern vanligaste sättet att laga mat att snabbfräsa i wok har även hos oss blivit mycket populärt. Här är boken full med färgbilder för dig som nu vill utöka din repertoar av läckra rätter. Sätt woken på spisen och börja förberedelserna. Vad sägs om sesamrullade kycklingbullar, frasiga vårrullar eller snabbstekta tigerräkor till förrätt? Marinerad stekt lax eller myntasmakande lamm till huvudrätt? Kokoskryddad svamp, knapriga nudlar eller rött stekt ris som tillbehör? Och som avslutning stekt mango och kokos? Shirley Gill har arbetat på bokförlag och inom tidningsvärlden. Hon har också skrivit flera kokböcker. Liz Trigg har arbetat inom catering i både England och Schweiz och frilansar numera som matskribent.
Bokförlaget Forum 9137115413 -
WOK! Snabbt, hett och lätt
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1999. 192 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Oanvänd. 1999: Ny utgåva. Ur bokens baksidestext: ”Mer än 600 fotografier inklusive tydliga steg-för-steg-bilder i färg. Omkring 100 frestande och fräsiga recept – orientaliska favoriter och nya härliga rätter! Beskrivning i text och bild av vilka ingredi läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137115413
- Titel
- Wok! Snabbt, hett och lätt
- Författare
- Trigg, Liz
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 260 x 261 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1145 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det i Fjärran Östern vanligaste sättet att laga mat att snabbfräsa i wok har även hos oss blivit mycket populärt. Här är boken full med färgbilder för dig som nu vill utöka din repertoar av läckra rätter. Sätt woken på spisen och börja förberedelserna. Vad sägs om sesamrullade kycklingbullar, frasiga vårrullar eller snabbstekta tigerräkor till förrätt? Marinerad stekt lax eller myntasmakande lamm till huvudrätt? Kokoskryddad svamp, knapriga nudlar eller rött stekt ris som tillbehör? Och som avslutning stekt mango och kokos? Shirley Gill har arbetat på bokförlag och inom tidningsvärlden. Hon har också skrivit flera kokböcker. Liz Trigg har arbetat inom catering i både England och Schweiz och frilansar numera som matskribent.
Bokförlaget Forum 9137115413 -
WOK! - snabbt, hett och lätt
Inbunden bok. Forum förlag. 1999. 192 s. Inbunden. 26x26cm. 1120 gram.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137115413
- Titel
- Wok! Snabbt, hett och lätt
- Författare
- Trigg, Liz
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 260 x 261 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1145 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det i Fjärran Östern vanligaste sättet att laga mat att snabbfräsa i wok har även hos oss blivit mycket populärt. Här är boken full med färgbilder för dig som nu vill utöka din repertoar av läckra rätter. Sätt woken på spisen och börja förberedelserna. Vad sägs om sesamrullade kycklingbullar, frasiga vårrullar eller snabbstekta tigerräkor till förrätt? Marinerad stekt lax eller myntasmakande lamm till huvudrätt? Kokoskryddad svamp, knapriga nudlar eller rött stekt ris som tillbehör? Och som avslutning stekt mango och kokos? Shirley Gill har arbetat på bokförlag och inom tidningsvärlden. Hon har också skrivit flera kokböcker. Liz Trigg har arbetat inom catering i både England och Schweiz och frilansar numera som matskribent.
9137115413
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn