-
Matlagningslära - Metodik & Organisation
Häftad bok. Liber. Första uppl. 1999. 224 sidor.
Mycket gott skick. Helt fri från anteckningar eller fläckar :)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147050109
- Titel
- Matlagningslära - metodik och organisation
- Författare
- Garpendal, Margareta
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 383 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagningslära ger en allsidig grundkunskap för kök och kallskänk. Bl.a. ingår en fördjupad tillämpning av de grundläggande metoderna med utgångspunkt i de olika livsmedelsgrupperna, portions- och proportionsberäkningar samt exempel på typrätter. Även experimentell matlagning, maskinell utrustning, rationalisering av arbete i kök och servering samt organisation av eget arbete tas upp.
Läs mer
Matlagningslära ger en allsidig grundkunskap för kök och kallskänk. Bland annat ingår en fördjupad tillämpning av de grundläggande metoderna med utgångspunkt i de olika livsmedelsgrupperna, portions- och proportionsberäkningar samt exempel på typrätter. Även experimentell matlagning, maskinell utrustning, rationalisering av arbete i kök och servering samt organisation av eget arbete tas upp.
Boken är främst avsedd för grundkurserna i varmkök respektive kallkök samt kursen storkök på Hotell- och restaurangprogrammet samt Livsmedelsprogrammet, men kan även användas i andra utbildningar för arbete inom restaurang och storhushåll.
Om författarna
Margareta Garpendal är lärare i storhushåll/restaurang, Maj Appelqvist ekonomiföreståndare och lärare i storhushåll, Astrid Kaleen lärare i storhushåll.
Liber Första 9789147050109 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789147050109
- Titel
- Matlagningslära - metodik och organisation
- Författare
- Garpendal, Margareta
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 383 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagningslära ger en allsidig grundkunskap för kök och kallskänk. Bl.a. ingår en fördjupad tillämpning av de grundläggande metoderna med utgångspunkt i de olika livsmedelsgrupperna, portions- och proportionsberäkningar samt exempel på typrätter. Även experimentell matlagning, maskinell utrustning, rationalisering av arbete i kök och servering samt organisation av eget arbete tas upp.
Läs mer
Matlagningslära ger en allsidig grundkunskap för kök och kallskänk. Bland annat ingår en fördjupad tillämpning av de grundläggande metoderna med utgångspunkt i de olika livsmedelsgrupperna, portions- och proportionsberäkningar samt exempel på typrätter. Även experimentell matlagning, maskinell utrustning, rationalisering av arbete i kök och servering samt organisation av eget arbete tas upp.
Boken är främst avsedd för grundkurserna i varmkök respektive kallkök samt kursen storkök på Hotell- och restaurangprogrammet samt Livsmedelsprogrammet, men kan även användas i andra utbildningar för arbete inom restaurang och storhushåll.
Om författarna
Margareta Garpendal är lärare i storhushåll/restaurang, Maj Appelqvist ekonomiföreståndare och lärare i storhushåll, Astrid Kaleen lärare i storhushåll.
Liber 1 9789147050109
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn