-
Stora boken om grytor och gratänger
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2007. 96 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155234362
- Titel
- Stora boken om grytor och gratänger
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2007
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 220 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grytor och gratänger är perfekt allt-i-ett-mat! Bara att ställa fram på bordet med några få enkla tillbehör och middagen är serverad!Eja Nilsson bjuder här på de bästa grytorna med inspiration från världens många kök, som spansk paella med kyckling eller provensalsk gryta med lammkött, sardeller och timjan. Här finns också recept på läckra allt-i-ett-rätter i gratängform och långpanna, som indiska kebabrullar med yoghurtsås och mynta eller medelhavsinspirerad strömming med kapris och oliver. Här hittar du naturligtvis även klassiska svenska grytor och ugnsrätter som renskavsgryta, köttfärslimpa, kalops med rödbetor, saltbakad lax och kasslergratäng. Mustig, kryddstark, mild - en gryta eller gratäng blir vad du gör den till!Boken innehåller mängder av vackra färgbilder.Eja Nilsson är journalist, matskribent och författare till ett flertal kokböcker. Hon är mycket intresserad av kulturhistoria och resor. På Semic har hon givit ut Sill, ägg och nubbe (2005) och Vardagsmat utan stress (2006).
Bokförlaget Semic 9789155234362 -
Stora boken om grytor och gratänger
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2007. 96 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155234362
- Titel
- Stora boken om grytor och gratänger
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2007
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 220 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grytor och gratänger är perfekt allt-i-ett-mat! Bara att ställa fram på bordet med några få enkla tillbehör och middagen är serverad!Eja Nilsson bjuder här på de bästa grytorna med inspiration från världens många kök, som spansk paella med kyckling eller provensalsk gryta med lammkött, sardeller och timjan. Här finns också recept på läckra allt-i-ett-rätter i gratängform och långpanna, som indiska kebabrullar med yoghurtsås och mynta eller medelhavsinspirerad strömming med kapris och oliver. Här hittar du naturligtvis även klassiska svenska grytor och ugnsrätter som renskavsgryta, köttfärslimpa, kalops med rödbetor, saltbakad lax och kasslergratäng. Mustig, kryddstark, mild - en gryta eller gratäng blir vad du gör den till!Boken innehåller mängder av vackra färgbilder.Eja Nilsson är journalist, matskribent och författare till ett flertal kokböcker. Hon är mycket intresserad av kulturhistoria och resor. På Semic har hon givit ut Sill, ägg och nubbe (2005) och Vardagsmat utan stress (2006).
Bokförlaget Semic 9789155234362 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155234362
- Titel
- Stora boken om grytor och gratänger
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2007
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 220 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grytor och gratänger är perfekt allt-i-ett-mat! Bara att ställa fram på bordet med några få enkla tillbehör och middagen är serverad!Eja Nilsson bjuder här på de bästa grytorna med inspiration från världens många kök, som spansk paella med kyckling eller provensalsk gryta med lammkött, sardeller och timjan. Här finns också recept på läckra allt-i-ett-rätter i gratängform och långpanna, som indiska kebabrullar med yoghurtsås och mynta eller medelhavsinspirerad strömming med kapris och oliver. Här hittar du naturligtvis även klassiska svenska grytor och ugnsrätter som renskavsgryta, köttfärslimpa, kalops med rödbetor, saltbakad lax och kasslergratäng. Mustig, kryddstark, mild - en gryta eller gratäng blir vad du gör den till!Boken innehåller mängder av vackra färgbilder.Eja Nilsson är journalist, matskribent och författare till ett flertal kokböcker. Hon är mycket intresserad av kulturhistoria och resor. På Semic har hon givit ut Sill, ägg och nubbe (2005) och Vardagsmat utan stress (2006).
Bokförlaget Semic 9789155234362 -
Stora boken om grytor och gratänger
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2007. 96 sidor.
Nyskick. Kartonnage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155234362
- Titel
- Stora boken om grytor och gratänger
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2007
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 220 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grytor och gratänger är perfekt allt-i-ett-mat! Bara att ställa fram på bordet med några få enkla tillbehör och middagen är serverad!Eja Nilsson bjuder här på de bästa grytorna med inspiration från världens många kök, som spansk paella med kyckling eller provensalsk gryta med lammkött, sardeller och timjan. Här finns också recept på läckra allt-i-ett-rätter i gratängform och långpanna, som indiska kebabrullar med yoghurtsås och mynta eller medelhavsinspirerad strömming med kapris och oliver. Här hittar du naturligtvis även klassiska svenska grytor och ugnsrätter som renskavsgryta, köttfärslimpa, kalops med rödbetor, saltbakad lax och kasslergratäng. Mustig, kryddstark, mild - en gryta eller gratäng blir vad du gör den till!Boken innehåller mängder av vackra färgbilder.Eja Nilsson är journalist, matskribent och författare till ett flertal kokböcker. Hon är mycket intresserad av kulturhistoria och resor. På Semic har hon givit ut Sill, ägg och nubbe (2005) och Vardagsmat utan stress (2006).
Bokförlaget Semic 9789155234362 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155234362
- Titel
- Stora boken om grytor och gratänger
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2007
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 220 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grytor och gratänger är perfekt allt-i-ett-mat! Bara att ställa fram på bordet med några få enkla tillbehör och middagen är serverad!Eja Nilsson bjuder här på de bästa grytorna med inspiration från världens många kök, som spansk paella med kyckling eller provensalsk gryta med lammkött, sardeller och timjan. Här finns också recept på läckra allt-i-ett-rätter i gratängform och långpanna, som indiska kebabrullar med yoghurtsås och mynta eller medelhavsinspirerad strömming med kapris och oliver. Här hittar du naturligtvis även klassiska svenska grytor och ugnsrätter som renskavsgryta, köttfärslimpa, kalops med rödbetor, saltbakad lax och kasslergratäng. Mustig, kryddstark, mild - en gryta eller gratäng blir vad du gör den till!Boken innehåller mängder av vackra färgbilder.Eja Nilsson är journalist, matskribent och författare till ett flertal kokböcker. Hon är mycket intresserad av kulturhistoria och resor. På Semic har hon givit ut Sill, ägg och nubbe (2005) och Vardagsmat utan stress (2006).
Bokförlaget Semic 9789155234362 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155234362
- Titel
- Stora boken om grytor och gratänger
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2007
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 220 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grytor och gratänger är perfekt allt-i-ett-mat! Bara att ställa fram på bordet med några få enkla tillbehör och middagen är serverad!Eja Nilsson bjuder här på de bästa grytorna med inspiration från världens många kök, som spansk paella med kyckling eller provensalsk gryta med lammkött, sardeller och timjan. Här finns också recept på läckra allt-i-ett-rätter i gratängform och långpanna, som indiska kebabrullar med yoghurtsås och mynta eller medelhavsinspirerad strömming med kapris och oliver. Här hittar du naturligtvis även klassiska svenska grytor och ugnsrätter som renskavsgryta, köttfärslimpa, kalops med rödbetor, saltbakad lax och kasslergratäng. Mustig, kryddstark, mild - en gryta eller gratäng blir vad du gör den till!Boken innehåller mängder av vackra färgbilder.Eja Nilsson är journalist, matskribent och författare till ett flertal kokböcker. Hon är mycket intresserad av kulturhistoria och resor. På Semic har hon givit ut Sill, ägg och nubbe (2005) och Vardagsmat utan stress (2006).
Bokförlaget Semic 9789155234362 -
Stora boken om grytor och gratänger
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2007. 96 sidor.
Nära nyskick. Förlagets blanklaminerade pappersband, stor 8o. Inlagan bläddrad i men är i fint skick. Se också våra övriga matböcker - samma fraktavgift oavsett antal titlar du beställer av oss. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155234362
- Titel
- Stora boken om grytor och gratänger
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2007
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 220 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grytor och gratänger är perfekt allt-i-ett-mat! Bara att ställa fram på bordet med några få enkla tillbehör och middagen är serverad!Eja Nilsson bjuder här på de bästa grytorna med inspiration från världens många kök, som spansk paella med kyckling eller provensalsk gryta med lammkött, sardeller och timjan. Här finns också recept på läckra allt-i-ett-rätter i gratängform och långpanna, som indiska kebabrullar med yoghurtsås och mynta eller medelhavsinspirerad strömming med kapris och oliver. Här hittar du naturligtvis även klassiska svenska grytor och ugnsrätter som renskavsgryta, köttfärslimpa, kalops med rödbetor, saltbakad lax och kasslergratäng. Mustig, kryddstark, mild - en gryta eller gratäng blir vad du gör den till!Boken innehåller mängder av vackra färgbilder.Eja Nilsson är journalist, matskribent och författare till ett flertal kokböcker. Hon är mycket intresserad av kulturhistoria och resor. På Semic har hon givit ut Sill, ägg och nubbe (2005) och Vardagsmat utan stress (2006).
Bokförlaget Semic 9789155234362 -
Stora boken om grytor och gratänger
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2007. 96 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155234362
- Titel
- Stora boken om grytor och gratänger
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2007
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 220 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grytor och gratänger är perfekt allt-i-ett-mat! Bara att ställa fram på bordet med några få enkla tillbehör och middagen är serverad!Eja Nilsson bjuder här på de bästa grytorna med inspiration från världens många kök, som spansk paella med kyckling eller provensalsk gryta med lammkött, sardeller och timjan. Här finns också recept på läckra allt-i-ett-rätter i gratängform och långpanna, som indiska kebabrullar med yoghurtsås och mynta eller medelhavsinspirerad strömming med kapris och oliver. Här hittar du naturligtvis även klassiska svenska grytor och ugnsrätter som renskavsgryta, köttfärslimpa, kalops med rödbetor, saltbakad lax och kasslergratäng. Mustig, kryddstark, mild - en gryta eller gratäng blir vad du gör den till!Boken innehåller mängder av vackra färgbilder.Eja Nilsson är journalist, matskribent och författare till ett flertal kokböcker. Hon är mycket intresserad av kulturhistoria och resor. På Semic har hon givit ut Sill, ägg och nubbe (2005) och Vardagsmat utan stress (2006).
Bokförlaget Semic 9789155234362 -
Stora boken om grytor och gratänger
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2007. 96 sidor.
Nyskick. Dekorerat pappband. Rikt illustrerad i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155234362
- Titel
- Stora boken om grytor och gratänger
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2007
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 220 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grytor och gratänger är perfekt allt-i-ett-mat! Bara att ställa fram på bordet med några få enkla tillbehör och middagen är serverad!Eja Nilsson bjuder här på de bästa grytorna med inspiration från världens många kök, som spansk paella med kyckling eller provensalsk gryta med lammkött, sardeller och timjan. Här finns också recept på läckra allt-i-ett-rätter i gratängform och långpanna, som indiska kebabrullar med yoghurtsås och mynta eller medelhavsinspirerad strömming med kapris och oliver. Här hittar du naturligtvis även klassiska svenska grytor och ugnsrätter som renskavsgryta, köttfärslimpa, kalops med rödbetor, saltbakad lax och kasslergratäng. Mustig, kryddstark, mild - en gryta eller gratäng blir vad du gör den till!Boken innehåller mängder av vackra färgbilder.Eja Nilsson är journalist, matskribent och författare till ett flertal kokböcker. Hon är mycket intresserad av kulturhistoria och resor. På Semic har hon givit ut Sill, ägg och nubbe (2005) och Vardagsmat utan stress (2006).
Bokförlaget Semic 9789155234362 -
Stora boken om grytor och gratänger
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2007. 96 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. 22 x 22 cm
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155234362
- Titel
- Stora boken om grytor och gratänger
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2007
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 220 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grytor och gratänger är perfekt allt-i-ett-mat! Bara att ställa fram på bordet med några få enkla tillbehör och middagen är serverad!Eja Nilsson bjuder här på de bästa grytorna med inspiration från världens många kök, som spansk paella med kyckling eller provensalsk gryta med lammkött, sardeller och timjan. Här finns också recept på läckra allt-i-ett-rätter i gratängform och långpanna, som indiska kebabrullar med yoghurtsås och mynta eller medelhavsinspirerad strömming med kapris och oliver. Här hittar du naturligtvis även klassiska svenska grytor och ugnsrätter som renskavsgryta, köttfärslimpa, kalops med rödbetor, saltbakad lax och kasslergratäng. Mustig, kryddstark, mild - en gryta eller gratäng blir vad du gör den till!Boken innehåller mängder av vackra färgbilder.Eja Nilsson är journalist, matskribent och författare till ett flertal kokböcker. Hon är mycket intresserad av kulturhistoria och resor. På Semic har hon givit ut Sill, ägg och nubbe (2005) och Vardagsmat utan stress (2006).
Bokförlaget Semic 9789155234362 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155234362
- Titel
- Stora boken om grytor och gratänger
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2007
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 220 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grytor och gratänger är perfekt allt-i-ett-mat! Bara att ställa fram på bordet med några få enkla tillbehör och middagen är serverad!Eja Nilsson bjuder här på de bästa grytorna med inspiration från världens många kök, som spansk paella med kyckling eller provensalsk gryta med lammkött, sardeller och timjan. Här finns också recept på läckra allt-i-ett-rätter i gratängform och långpanna, som indiska kebabrullar med yoghurtsås och mynta eller medelhavsinspirerad strömming med kapris och oliver. Här hittar du naturligtvis även klassiska svenska grytor och ugnsrätter som renskavsgryta, köttfärslimpa, kalops med rödbetor, saltbakad lax och kasslergratäng. Mustig, kryddstark, mild - en gryta eller gratäng blir vad du gör den till!Boken innehåller mängder av vackra färgbilder.Eja Nilsson är journalist, matskribent och författare till ett flertal kokböcker. Hon är mycket intresserad av kulturhistoria och resor. På Semic har hon givit ut Sill, ägg och nubbe (2005) och Vardagsmat utan stress (2006).
Bokförlaget Semic 9789155234362 -
Stora boken om grytor och gratänger
Inbunden bok. Semic. 2010. 96 s. Inbunden. 450 gram.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155234362
- Titel
- Stora boken om grytor och gratänger
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2007
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 220 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grytor och gratänger är perfekt allt-i-ett-mat! Bara att ställa fram på bordet med några få enkla tillbehör och middagen är serverad!Eja Nilsson bjuder här på de bästa grytorna med inspiration från världens många kök, som spansk paella med kyckling eller provensalsk gryta med lammkött, sardeller och timjan. Här finns också recept på läckra allt-i-ett-rätter i gratängform och långpanna, som indiska kebabrullar med yoghurtsås och mynta eller medelhavsinspirerad strömming med kapris och oliver. Här hittar du naturligtvis även klassiska svenska grytor och ugnsrätter som renskavsgryta, köttfärslimpa, kalops med rödbetor, saltbakad lax och kasslergratäng. Mustig, kryddstark, mild - en gryta eller gratäng blir vad du gör den till!Boken innehåller mängder av vackra färgbilder.Eja Nilsson är journalist, matskribent och författare till ett flertal kokböcker. Hon är mycket intresserad av kulturhistoria och resor. På Semic har hon givit ut Sill, ägg och nubbe (2005) och Vardagsmat utan stress (2006).
9789155234362 -
Stora boken om grytor och gratänger - Enkelt...
Bokförlaget Semic. 2007. 96 s. Kartonnerad.
Mycket gott skick. Hylla 19.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155234362
- Titel
- Stora boken om grytor och gratänger
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2007
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 220 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grytor och gratänger är perfekt allt-i-ett-mat! Bara att ställa fram på bordet med några få enkla tillbehör och middagen är serverad!Eja Nilsson bjuder här på de bästa grytorna med inspiration från världens många kök, som spansk paella med kyckling eller provensalsk gryta med lammkött, sardeller och timjan. Här finns också recept på läckra allt-i-ett-rätter i gratängform och långpanna, som indiska kebabrullar med yoghurtsås och mynta eller medelhavsinspirerad strömming med kapris och oliver. Här hittar du naturligtvis även klassiska svenska grytor och ugnsrätter som renskavsgryta, köttfärslimpa, kalops med rödbetor, saltbakad lax och kasslergratäng. Mustig, kryddstark, mild - en gryta eller gratäng blir vad du gör den till!Boken innehåller mängder av vackra färgbilder.Eja Nilsson är journalist, matskribent och författare till ett flertal kokböcker. Hon är mycket intresserad av kulturhistoria och resor. På Semic har hon givit ut Sill, ägg och nubbe (2005) och Vardagsmat utan stress (2006).
9789155234362 -
Stora boken om grytor och gratänger
Inbunden bok. Semic. 2007. 96 s. Inbunden. 22x22cm. 438 gram.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155234362
- Titel
- Stora boken om grytor och gratänger
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2007
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 220 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grytor och gratänger är perfekt allt-i-ett-mat! Bara att ställa fram på bordet med några få enkla tillbehör och middagen är serverad!Eja Nilsson bjuder här på de bästa grytorna med inspiration från världens många kök, som spansk paella med kyckling eller provensalsk gryta med lammkött, sardeller och timjan. Här finns också recept på läckra allt-i-ett-rätter i gratängform och långpanna, som indiska kebabrullar med yoghurtsås och mynta eller medelhavsinspirerad strömming med kapris och oliver. Här hittar du naturligtvis även klassiska svenska grytor och ugnsrätter som renskavsgryta, köttfärslimpa, kalops med rödbetor, saltbakad lax och kasslergratäng. Mustig, kryddstark, mild - en gryta eller gratäng blir vad du gör den till!Boken innehåller mängder av vackra färgbilder.Eja Nilsson är journalist, matskribent och författare till ett flertal kokböcker. Hon är mycket intresserad av kulturhistoria och resor. På Semic har hon givit ut Sill, ägg och nubbe (2005) och Vardagsmat utan stress (2006).
9789155234362 -
Stora boken om Grytor och gratänger - Enkelt...
Mycket gott skick. Bokförlaget Semic. 2007. 96 s. Kartonnerad. Mycket gott skick. Hylla 25
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155234362
- Titel
- Stora boken om grytor och gratänger
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2007
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 220 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grytor och gratänger är perfekt allt-i-ett-mat! Bara att ställa fram på bordet med några få enkla tillbehör och middagen är serverad!Eja Nilsson bjuder här på de bästa grytorna med inspiration från världens många kök, som spansk paella med kyckling eller provensalsk gryta med lammkött, sardeller och timjan. Här finns också recept på läckra allt-i-ett-rätter i gratängform och långpanna, som indiska kebabrullar med yoghurtsås och mynta eller medelhavsinspirerad strömming med kapris och oliver. Här hittar du naturligtvis även klassiska svenska grytor och ugnsrätter som renskavsgryta, köttfärslimpa, kalops med rödbetor, saltbakad lax och kasslergratäng. Mustig, kryddstark, mild - en gryta eller gratäng blir vad du gör den till!Boken innehåller mängder av vackra färgbilder.Eja Nilsson är journalist, matskribent och författare till ett flertal kokböcker. Hon är mycket intresserad av kulturhistoria och resor. På Semic har hon givit ut Sill, ägg och nubbe (2005) och Vardagsmat utan stress (2006).
9789155234362 -
Stora boken om Grytor och gratänger
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2007. 96 s. Inbunden. 22x22cm. 440 gram.
Nära nyskick. [Hylla:M].
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155234362
- Titel
- Stora boken om grytor och gratänger
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2007
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 220 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grytor och gratänger är perfekt allt-i-ett-mat! Bara att ställa fram på bordet med några få enkla tillbehör och middagen är serverad!Eja Nilsson bjuder här på de bästa grytorna med inspiration från världens många kök, som spansk paella med kyckling eller provensalsk gryta med lammkött, sardeller och timjan. Här finns också recept på läckra allt-i-ett-rätter i gratängform och långpanna, som indiska kebabrullar med yoghurtsås och mynta eller medelhavsinspirerad strömming med kapris och oliver. Här hittar du naturligtvis även klassiska svenska grytor och ugnsrätter som renskavsgryta, köttfärslimpa, kalops med rödbetor, saltbakad lax och kasslergratäng. Mustig, kryddstark, mild - en gryta eller gratäng blir vad du gör den till!Boken innehåller mängder av vackra färgbilder.Eja Nilsson är journalist, matskribent och författare till ett flertal kokböcker. Hon är mycket intresserad av kulturhistoria och resor. På Semic har hon givit ut Sill, ägg och nubbe (2005) och Vardagsmat utan stress (2006).
9789155234362
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn