-
Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läck...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2021. 112 sidor.
Nära nyskick. Förlagets dekorerade pappband. Små hanteringsspår på pärmen. I övrigt nyskick.
Kolla gärna mina övriga annonser! Samma frakt gäller oavsett hur många man köper av samma säljare. (Klicka på namnet under för att se annonserna). … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269418
- Titel
- Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läckra smårätter
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 267 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 591 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servera vilda smaker från både skog och hav! Här hittar du allt från gratinerad älggryta, sotad hjortcarpaccio och pasta med långkokt vildsvin till en vegetarisk svampragu och sashimi gjord på torsk. Den välkända kocken och jägaren Anders Levén älskar att laga mat med råvaror som lever och växer vilt i den svenska naturen och kombinerar dem gärna med smaker från både när och fjärran. I denna bok bjuder han på drygt 40 smakrika recept som förgyller både vardag och fest.
Bokförlaget Semic 9789155269418 -
Laga mera vilt. Långkok, vardagsmiddagar och...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2021. 110 sidor.
Nära nyskick. Format 26,5 x 20 cm Vikt 600 g.
Inbundet förlagsband, mycket rikt illustrerad med stämningsfulla färgfoton av Magnus Skoglöf. En kokbok av kände TV-kocken och jägaren Anders Levén med recept på vilträtter. INNEHÅLL: Förord. Innan du sätter igång. Vilda l läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269418
- Titel
- Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läckra smårätter
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 267 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 591 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servera vilda smaker från både skog och hav! Här hittar du allt från gratinerad älggryta, sotad hjortcarpaccio och pasta med långkokt vildsvin till en vegetarisk svampragu och sashimi gjord på torsk. Den välkända kocken och jägaren Anders Levén älskar att laga mat med råvaror som lever och växer vilt i den svenska naturen och kombinerar dem gärna med smaker från både när och fjärran. I denna bok bjuder han på drygt 40 smakrika recept som förgyller både vardag och fest.
Bokförlaget Semic 1 9789155269418 -
Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läck...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2021. 112 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269418
- Titel
- Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läckra smårätter
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 267 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 591 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servera vilda smaker från både skog och hav! Här hittar du allt från gratinerad älggryta, sotad hjortcarpaccio och pasta med långkokt vildsvin till en vegetarisk svampragu och sashimi gjord på torsk. Den välkända kocken och jägaren Anders Levén älskar att laga mat med råvaror som lever och växer vilt i den svenska naturen och kombinerar dem gärna med smaker från både när och fjärran. I denna bok bjuder han på drygt 40 smakrika recept som förgyller både vardag och fest.
Bokförlaget Semic 9789155269418 -
Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läck...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1:a uppl. 2021. 112 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269418
- Titel
- Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läckra smårätter
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 267 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 591 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servera vilda smaker från både skog och hav! Här hittar du allt från gratinerad älggryta, sotad hjortcarpaccio och pasta med långkokt vildsvin till en vegetarisk svampragu och sashimi gjord på torsk. Den välkända kocken och jägaren Anders Levén älskar att laga mat med råvaror som lever och växer vilt i den svenska naturen och kombinerar dem gärna med smaker från både när och fjärran. I denna bok bjuder han på drygt 40 smakrika recept som förgyller både vardag och fest.
Bokförlaget Semic 1:a 9789155269418 -
Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läck...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2021. 112 sidor.
Nyskick. Presentskick. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269418
- Titel
- Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läckra smårätter
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 267 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 591 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servera vilda smaker från både skog och hav! Här hittar du allt från gratinerad älggryta, sotad hjortcarpaccio och pasta med långkokt vildsvin till en vegetarisk svampragu och sashimi gjord på torsk. Den välkända kocken och jägaren Anders Levén älskar att laga mat med råvaror som lever och växer vilt i den svenska naturen och kombinerar dem gärna med smaker från både när och fjärran. I denna bok bjuder han på drygt 40 smakrika recept som förgyller både vardag och fest.
Bokförlaget Semic 9789155269418 -
Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läck...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2021. 112 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269418
- Titel
- Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läckra smårätter
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 267 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 591 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servera vilda smaker från både skog och hav! Här hittar du allt från gratinerad älggryta, sotad hjortcarpaccio och pasta med långkokt vildsvin till en vegetarisk svampragu och sashimi gjord på torsk. Den välkända kocken och jägaren Anders Levén älskar att laga mat med råvaror som lever och växer vilt i den svenska naturen och kombinerar dem gärna med smaker från både när och fjärran. I denna bok bjuder han på drygt 40 smakrika recept som förgyller både vardag och fest.
Bokförlaget Semic 9789155269418 -
Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läck...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2021. 112 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst bok. Flera exemplar finns.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269418
- Titel
- Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läckra smårätter
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 267 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 591 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servera vilda smaker från både skog och hav! Här hittar du allt från gratinerad älggryta, sotad hjortcarpaccio och pasta med långkokt vildsvin till en vegetarisk svampragu och sashimi gjord på torsk. Den välkända kocken och jägaren Anders Levén älskar att laga mat med råvaror som lever och växer vilt i den svenska naturen och kombinerar dem gärna med smaker från både när och fjärran. I denna bok bjuder han på drygt 40 smakrika recept som förgyller både vardag och fest.
Bokförlaget Semic 9789155269418 -
Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läck...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2021. 112 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269418
- Titel
- Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läckra smårätter
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 267 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 591 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servera vilda smaker från både skog och hav! Här hittar du allt från gratinerad älggryta, sotad hjortcarpaccio och pasta med långkokt vildsvin till en vegetarisk svampragu och sashimi gjord på torsk. Den välkända kocken och jägaren Anders Levén älskar att laga mat med råvaror som lever och växer vilt i den svenska naturen och kombinerar dem gärna med smaker från både när och fjärran. I denna bok bjuder han på drygt 40 smakrika recept som förgyller både vardag och fest.
Bokförlaget Semic 9789155269418 -
Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läck...
Inbunden bok.
Nyskick. Vilda smaker från skog och hav - Anders Levén kombinerar svenska råvaror med internationella smaker i över 40 recept. | Bokförlaget Semic, Utg. 2021 | Förlagsband. 4:o (260x267 mm) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269418
- Titel
- Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läckra smårätter
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 267 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 591 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servera vilda smaker från både skog och hav! Här hittar du allt från gratinerad älggryta, sotad hjortcarpaccio och pasta med långkokt vildsvin till en vegetarisk svampragu och sashimi gjord på torsk. Den välkända kocken och jägaren Anders Levén älskar att laga mat med råvaror som lever och växer vilt i den svenska naturen och kombinerar dem gärna med smaker från både när och fjärran. I denna bok bjuder han på drygt 40 smakrika recept som förgyller både vardag och fest.
9789155269418 -
Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läck...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2021. 112 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Servera vilda smaker från både skog och hav! Här hittar du allt från gratinerad älggryta, sotad hjortcarpaccio och pasta med långkokt vildsvin till en vegetarisk svampragu och sashimi gjord på torsk. Den välkända kocken och jägaren A läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269418
- Titel
- Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läckra smårätter
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 267 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 591 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servera vilda smaker från både skog och hav! Här hittar du allt från gratinerad älggryta, sotad hjortcarpaccio och pasta med långkokt vildsvin till en vegetarisk svampragu och sashimi gjord på torsk. Den välkända kocken och jägaren Anders Levén älskar att laga mat med råvaror som lever och växer vilt i den svenska naturen och kombinerar dem gärna med smaker från både när och fjärran. I denna bok bjuder han på drygt 40 smakrika recept som förgyller både vardag och fest.
Bokförlaget Semic 9789155269418
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
