-
Örter och smaker från Österlen
Häftad bok. münchmedia ab. 1 uppl. 2008. 104 sidor.
Nyskick. Spiralinbunden.
Hel och fin..
Slitage av låg grad.
Läst ex.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163329340
- Titel
- Örter och smaker från Österlen
- Författare
- Olsson, Eva
- Förlag
- münchmedia ab
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 104 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 175 x 215 mm Ryggbredd 2 mm
- Vikt
- 400 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Eva som driver välrenommerade kryddgården Österlenkryddor tillsammans med sin man delar med sig av sin gedigna receptskatt och sitt kunnande om kryddörter. Kokboken är rikt illustrerad med maträtter i kryddmiljö och bilderna på fälten med lavendel och dill väcker doft- och matglädjen.
Vårsolen behöver bara göra verkan några dagar efter att snön smält undan för att nässlorna skall vakna och titta upp. Oh, vad vi längtat efter detta första gröna efter en lång vinter. Nästan samtidigt hittar vi mörkröda tjocka knoppar sticka upp i libbstickafältet. Naturen bjuder oss på en självklar och oslagbar kombination till nässelsoppan.
Från mors mormors handskrivna receptbok med vaxdukspärm kommer receptet på örtskorporna. Här är det fritt fram för smaksättningsfantasier. Citronverbena blir friskt och gott, lavendel är klassiskt, timjan och grovhackad mörk choklad överraskande liksom stött anis eller koriander. Exempel på recept ur kakavsnittet: Lavendelsockerkaka, havrekakor med salvia, Evas vallmolängd, chokladkaka med dragonsås. Och den självskrivna skånska äppelkakan kryddar Eva med pepparmynta och stötta korianderfrön från den egna odlingen.
münchmedia ab 1 9789163329340 -
Örter och smaker från Österlen
Häftad bok. Münchmedia. 2008. 104 sidor.
Nyskick. Eva som driver välrenommerade kryddgården Österlenkryddor tillsammans med sin man delar med sig av sin gedigna receptskatt och sitt kunnande om kryddörter. Kokboken är rikt illustrerad med maträtter i kryddmiljö och bilderna på fälten med lavendel och di läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163329340
- Titel
- Örter och smaker från Österlen
- Författare
- Olsson, Eva
- Förlag
- münchmedia ab
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 104 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 175 x 215 mm Ryggbredd 2 mm
- Vikt
- 400 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Eva som driver välrenommerade kryddgården Österlenkryddor tillsammans med sin man delar med sig av sin gedigna receptskatt och sitt kunnande om kryddörter. Kokboken är rikt illustrerad med maträtter i kryddmiljö och bilderna på fälten med lavendel och dill väcker doft- och matglädjen.
Vårsolen behöver bara göra verkan några dagar efter att snön smält undan för att nässlorna skall vakna och titta upp. Oh, vad vi längtat efter detta första gröna efter en lång vinter. Nästan samtidigt hittar vi mörkröda tjocka knoppar sticka upp i libbstickafältet. Naturen bjuder oss på en självklar och oslagbar kombination till nässelsoppan.
Från mors mormors handskrivna receptbok med vaxdukspärm kommer receptet på örtskorporna. Här är det fritt fram för smaksättningsfantasier. Citronverbena blir friskt och gott, lavendel är klassiskt, timjan och grovhackad mörk choklad överraskande liksom stött anis eller koriander. Exempel på recept ur kakavsnittet: Lavendelsockerkaka, havrekakor med salvia, Evas vallmolängd, chokladkaka med dragonsås. Och den självskrivna skånska äppelkakan kryddar Eva med pepparmynta och stötta korianderfrön från den egna odlingen.
Münchmedia 9789163329340 -
Örter och smaker från Österlen
Häftad bok. münchmedia ab. 2012. 104 sidor.
Mycket gott skick. Spiralbunden
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163329340
- Titel
- Örter och smaker från Österlen
- Författare
- Olsson, Eva
- Förlag
- münchmedia ab
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 104 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 175 x 215 mm Ryggbredd 2 mm
- Vikt
- 400 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Eva som driver välrenommerade kryddgården Österlenkryddor tillsammans med sin man delar med sig av sin gedigna receptskatt och sitt kunnande om kryddörter. Kokboken är rikt illustrerad med maträtter i kryddmiljö och bilderna på fälten med lavendel och dill väcker doft- och matglädjen.
Vårsolen behöver bara göra verkan några dagar efter att snön smält undan för att nässlorna skall vakna och titta upp. Oh, vad vi längtat efter detta första gröna efter en lång vinter. Nästan samtidigt hittar vi mörkröda tjocka knoppar sticka upp i libbstickafältet. Naturen bjuder oss på en självklar och oslagbar kombination till nässelsoppan.
Från mors mormors handskrivna receptbok med vaxdukspärm kommer receptet på örtskorporna. Här är det fritt fram för smaksättningsfantasier. Citronverbena blir friskt och gott, lavendel är klassiskt, timjan och grovhackad mörk choklad överraskande liksom stött anis eller koriander. Exempel på recept ur kakavsnittet: Lavendelsockerkaka, havrekakor med salvia, Evas vallmolängd, chokladkaka med dragonsås. Och den självskrivna skånska äppelkakan kryddar Eva med pepparmynta och stötta korianderfrön från den egna odlingen.
münchmedia ab 9789163329340
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn