-
Klimatmaten. Recept & fakta
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2020. 147 sidor.
Nära nyskick. Format 26,5 x 20 cm Vikt 695 g.
Inbundet förlagsband, mycket rikt illustrerad med inspirerande färgfoton mestadels av Lena Djuphammar. INNEHÅLL: Mat & klimat. Råvarors klimatpåverkan. Experiment 2000 m². Proteinkällor för klimatet. Framtidens mat. Skogen läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174693539
- Titel
- Klimatmaten : recept & fakta
- Författare
- Djuphammar, Lena
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 147 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 266 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 704 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Både fakta och recept på hur vi kan äta smartare"Femina "Inspirerande. Uppmuntrar till att lära mer. Betyg 4 av 5"BTJ, Charlotte Berglund Vill du få hjälp att äta mer klimatsmart? Vilka livsmedel ska du välja? Måste du bli vegetarian? Finns det svenska alternativ till grödor? Så mycket som en tredjedel av en persons klimatavtryck kommer från maten. Men det finns en hel del du kan göra för att minska din påverkan på planeten. Den här boken vill inspirera dig att äta mer klimatsmart. Förutom recept ges fakta, inspiration och tips! Du får 40 recept, som fungerar som vardagsmat men även då man bjuder på middag allt från spännande viltrecept till klassiker som gjorts mer klimatsmarta. Dessutom inspirerande rätter med klimatets bästa vänner baljväxter, rotfrukter och kål! Även fisk får ett avsnitt. Faktasidorna lyfter fram klimatsmarta råvaror, nya spännande grödor och intressanta projekt om framtidens mat. Med den här boken vill författarna bidra till ett ökat intresse för den klimatsmarta maten men även ge en ökad medvetenhet om den omställning vi tillsammans behöver vara en del av! ANN-CATHRINE JOHNSSON är utbildad kostrådgivare och journalist med inriktning mot medicin, kost och hälsa. Hon skriver regelbundet i SvD. LENA DJUPHAMMAR är fotograf och grafisk formgivare. Hon har gett ut flera kokböcker, bland annat Bättre hälsa med bönor med Ann-Cathrine Johnsson.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174693539 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174693539
- Titel
- Klimatmaten : recept & fakta
- Författare
- Djuphammar, Lena
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 147 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 266 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 704 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Både fakta och recept på hur vi kan äta smartare"Femina "Inspirerande. Uppmuntrar till att lära mer. Betyg 4 av 5"BTJ, Charlotte Berglund Vill du få hjälp att äta mer klimatsmart? Vilka livsmedel ska du välja? Måste du bli vegetarian? Finns det svenska alternativ till grödor? Så mycket som en tredjedel av en persons klimatavtryck kommer från maten. Men det finns en hel del du kan göra för att minska din påverkan på planeten. Den här boken vill inspirera dig att äta mer klimatsmart. Förutom recept ges fakta, inspiration och tips! Du får 40 recept, som fungerar som vardagsmat men även då man bjuder på middag allt från spännande viltrecept till klassiker som gjorts mer klimatsmarta. Dessutom inspirerande rätter med klimatets bästa vänner baljväxter, rotfrukter och kål! Även fisk får ett avsnitt. Faktasidorna lyfter fram klimatsmarta råvaror, nya spännande grödor och intressanta projekt om framtidens mat. Med den här boken vill författarna bidra till ett ökat intresse för den klimatsmarta maten men även ge en ökad medvetenhet om den omställning vi tillsammans behöver vara en del av! ANN-CATHRINE JOHNSSON är utbildad kostrådgivare och journalist med inriktning mot medicin, kost och hälsa. Hon skriver regelbundet i SvD. LENA DJUPHAMMAR är fotograf och grafisk formgivare. Hon har gett ut flera kokböcker, bland annat Bättre hälsa med bönor med Ann-Cathrine Johnsson.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174693539 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174693539
- Titel
- Klimatmaten : recept & fakta
- Författare
- Djuphammar, Lena
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 147 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 266 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 704 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Både fakta och recept på hur vi kan äta smartare"Femina "Inspirerande. Uppmuntrar till att lära mer. Betyg 4 av 5"BTJ, Charlotte Berglund Vill du få hjälp att äta mer klimatsmart? Vilka livsmedel ska du välja? Måste du bli vegetarian? Finns det svenska alternativ till grödor? Så mycket som en tredjedel av en persons klimatavtryck kommer från maten. Men det finns en hel del du kan göra för att minska din påverkan på planeten. Den här boken vill inspirera dig att äta mer klimatsmart. Förutom recept ges fakta, inspiration och tips! Du får 40 recept, som fungerar som vardagsmat men även då man bjuder på middag allt från spännande viltrecept till klassiker som gjorts mer klimatsmarta. Dessutom inspirerande rätter med klimatets bästa vänner baljväxter, rotfrukter och kål! Även fisk får ett avsnitt. Faktasidorna lyfter fram klimatsmarta råvaror, nya spännande grödor och intressanta projekt om framtidens mat. Med den här boken vill författarna bidra till ett ökat intresse för den klimatsmarta maten men även ge en ökad medvetenhet om den omställning vi tillsammans behöver vara en del av! ANN-CATHRINE JOHNSSON är utbildad kostrådgivare och journalist med inriktning mot medicin, kost och hälsa. Hon skriver regelbundet i SvD. LENA DJUPHAMMAR är fotograf och grafisk formgivare. Hon har gett ut flera kokböcker, bland annat Bättre hälsa med bönor med Ann-Cathrine Johnsson.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174693539 -
Klimatmaten : recept & fakta
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2020. 147 sidor.
Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.
"Både fakta och recept på hur vi kan äta smartare"
Femina
"Inspirerande. Uppmuntrar till att lära mer. Betyg 4 av 5"
BTJ, Charlotte Berglund
Vill du få hjälp att äta mer klimatsmart? Vilka livsmedel sk läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174693539
- Titel
- Klimatmaten : recept & fakta
- Författare
- Djuphammar, Lena
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 147 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 266 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 704 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Både fakta och recept på hur vi kan äta smartare"Femina "Inspirerande. Uppmuntrar till att lära mer. Betyg 4 av 5"BTJ, Charlotte Berglund Vill du få hjälp att äta mer klimatsmart? Vilka livsmedel ska du välja? Måste du bli vegetarian? Finns det svenska alternativ till grödor? Så mycket som en tredjedel av en persons klimatavtryck kommer från maten. Men det finns en hel del du kan göra för att minska din påverkan på planeten. Den här boken vill inspirera dig att äta mer klimatsmart. Förutom recept ges fakta, inspiration och tips! Du får 40 recept, som fungerar som vardagsmat men även då man bjuder på middag allt från spännande viltrecept till klassiker som gjorts mer klimatsmarta. Dessutom inspirerande rätter med klimatets bästa vänner baljväxter, rotfrukter och kål! Även fisk får ett avsnitt. Faktasidorna lyfter fram klimatsmarta råvaror, nya spännande grödor och intressanta projekt om framtidens mat. Med den här boken vill författarna bidra till ett ökat intresse för den klimatsmarta maten men även ge en ökad medvetenhet om den omställning vi tillsammans behöver vara en del av! ANN-CATHRINE JOHNSSON är utbildad kostrådgivare och journalist med inriktning mot medicin, kost och hälsa. Hon skriver regelbundet i SvD. LENA DJUPHAMMAR är fotograf och grafisk formgivare. Hon har gett ut flera kokböcker, bland annat Bättre hälsa med bönor med Ann-Cathrine Johnsson.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174693539 -
Klimatmaten : recept & fakta
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2020. 147 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174693539
- Titel
- Klimatmaten : recept & fakta
- Författare
- Djuphammar, Lena
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 147 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 266 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 704 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Både fakta och recept på hur vi kan äta smartare"Femina "Inspirerande. Uppmuntrar till att lära mer. Betyg 4 av 5"BTJ, Charlotte Berglund Vill du få hjälp att äta mer klimatsmart? Vilka livsmedel ska du välja? Måste du bli vegetarian? Finns det svenska alternativ till grödor? Så mycket som en tredjedel av en persons klimatavtryck kommer från maten. Men det finns en hel del du kan göra för att minska din påverkan på planeten. Den här boken vill inspirera dig att äta mer klimatsmart. Förutom recept ges fakta, inspiration och tips! Du får 40 recept, som fungerar som vardagsmat men även då man bjuder på middag allt från spännande viltrecept till klassiker som gjorts mer klimatsmarta. Dessutom inspirerande rätter med klimatets bästa vänner baljväxter, rotfrukter och kål! Även fisk får ett avsnitt. Faktasidorna lyfter fram klimatsmarta råvaror, nya spännande grödor och intressanta projekt om framtidens mat. Med den här boken vill författarna bidra till ett ökat intresse för den klimatsmarta maten men även ge en ökad medvetenhet om den omställning vi tillsammans behöver vara en del av! ANN-CATHRINE JOHNSSON är utbildad kostrådgivare och journalist med inriktning mot medicin, kost och hälsa. Hon skriver regelbundet i SvD. LENA DJUPHAMMAR är fotograf och grafisk formgivare. Hon har gett ut flera kokböcker, bland annat Bättre hälsa med bönor med Ann-Cathrine Johnsson.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174693539 -
Klimatmaten : recept & fakta
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2020. 147 sidor.
Nyskick. Förlagsny, oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174693539
- Titel
- Klimatmaten : recept & fakta
- Författare
- Djuphammar, Lena
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 147 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 266 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 704 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Både fakta och recept på hur vi kan äta smartare"Femina "Inspirerande. Uppmuntrar till att lära mer. Betyg 4 av 5"BTJ, Charlotte Berglund Vill du få hjälp att äta mer klimatsmart? Vilka livsmedel ska du välja? Måste du bli vegetarian? Finns det svenska alternativ till grödor? Så mycket som en tredjedel av en persons klimatavtryck kommer från maten. Men det finns en hel del du kan göra för att minska din påverkan på planeten. Den här boken vill inspirera dig att äta mer klimatsmart. Förutom recept ges fakta, inspiration och tips! Du får 40 recept, som fungerar som vardagsmat men även då man bjuder på middag allt från spännande viltrecept till klassiker som gjorts mer klimatsmarta. Dessutom inspirerande rätter med klimatets bästa vänner baljväxter, rotfrukter och kål! Även fisk får ett avsnitt. Faktasidorna lyfter fram klimatsmarta råvaror, nya spännande grödor och intressanta projekt om framtidens mat. Med den här boken vill författarna bidra till ett ökat intresse för den klimatsmarta maten men även ge en ökad medvetenhet om den omställning vi tillsammans behöver vara en del av! ANN-CATHRINE JOHNSSON är utbildad kostrådgivare och journalist med inriktning mot medicin, kost och hälsa. Hon skriver regelbundet i SvD. LENA DJUPHAMMAR är fotograf och grafisk formgivare. Hon har gett ut flera kokböcker, bland annat Bättre hälsa med bönor med Ann-Cathrine Johnsson.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174693539 -
Klimatmaten : recept & fakta
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2020. 147 sidor.
Nära nyskick. Illustrerat förlagsband. Inga anmärkningar på skicket.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174693539
- Titel
- Klimatmaten : recept & fakta
- Författare
- Djuphammar, Lena
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 147 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 266 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 704 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Både fakta och recept på hur vi kan äta smartare"Femina "Inspirerande. Uppmuntrar till att lära mer. Betyg 4 av 5"BTJ, Charlotte Berglund Vill du få hjälp att äta mer klimatsmart? Vilka livsmedel ska du välja? Måste du bli vegetarian? Finns det svenska alternativ till grödor? Så mycket som en tredjedel av en persons klimatavtryck kommer från maten. Men det finns en hel del du kan göra för att minska din påverkan på planeten. Den här boken vill inspirera dig att äta mer klimatsmart. Förutom recept ges fakta, inspiration och tips! Du får 40 recept, som fungerar som vardagsmat men även då man bjuder på middag allt från spännande viltrecept till klassiker som gjorts mer klimatsmarta. Dessutom inspirerande rätter med klimatets bästa vänner baljväxter, rotfrukter och kål! Även fisk får ett avsnitt. Faktasidorna lyfter fram klimatsmarta råvaror, nya spännande grödor och intressanta projekt om framtidens mat. Med den här boken vill författarna bidra till ett ökat intresse för den klimatsmarta maten men även ge en ökad medvetenhet om den omställning vi tillsammans behöver vara en del av! ANN-CATHRINE JOHNSSON är utbildad kostrådgivare och journalist med inriktning mot medicin, kost och hälsa. Hon skriver regelbundet i SvD. LENA DJUPHAMMAR är fotograf och grafisk formgivare. Hon har gett ut flera kokböcker, bland annat Bättre hälsa med bönor med Ann-Cathrine Johnsson.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174693539 -
Klimatmaten : recept & fakta
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2020. 144 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174693539
- Titel
- Klimatmaten : recept & fakta
- Författare
- Djuphammar, Lena
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 147 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 266 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 704 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Både fakta och recept på hur vi kan äta smartare"Femina "Inspirerande. Uppmuntrar till att lära mer. Betyg 4 av 5"BTJ, Charlotte Berglund Vill du få hjälp att äta mer klimatsmart? Vilka livsmedel ska du välja? Måste du bli vegetarian? Finns det svenska alternativ till grödor? Så mycket som en tredjedel av en persons klimatavtryck kommer från maten. Men det finns en hel del du kan göra för att minska din påverkan på planeten. Den här boken vill inspirera dig att äta mer klimatsmart. Förutom recept ges fakta, inspiration och tips! Du får 40 recept, som fungerar som vardagsmat men även då man bjuder på middag allt från spännande viltrecept till klassiker som gjorts mer klimatsmarta. Dessutom inspirerande rätter med klimatets bästa vänner baljväxter, rotfrukter och kål! Även fisk får ett avsnitt. Faktasidorna lyfter fram klimatsmarta råvaror, nya spännande grödor och intressanta projekt om framtidens mat. Med den här boken vill författarna bidra till ett ökat intresse för den klimatsmarta maten men även ge en ökad medvetenhet om den omställning vi tillsammans behöver vara en del av! ANN-CATHRINE JOHNSSON är utbildad kostrådgivare och journalist med inriktning mot medicin, kost och hälsa. Hon skriver regelbundet i SvD. LENA DJUPHAMMAR är fotograf och grafisk formgivare. Hon har gett ut flera kokböcker, bland annat Bättre hälsa med bönor med Ann-Cathrine Johnsson.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174693539
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn