-
Första gastronomiboken
Inbunden bok.
Nyskick. En smart och nyfiken kockelev lär sig om gastronomi och livet i restaurangköket, med spännande fakta och möjligheter. | Idus Förlag, Utg. 2022 | Förlagsband. 8:o (178x227 mm) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176346884
- Titel
- Första gastronomiboken
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Idus Förlag
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 32 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 227 mm Ryggbredd 8 mm
- Vikt
- 190 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sam är en smart och nyfiken kockelev på en stor restaurang. Där regerar den stränge men godhjärtade köksmästaren Alain. - En dag ska jag bli lika duktig som Alain, säger Sam. Det är mycket som är nytt för Sam och ibland gör han fel. Hans bästa jobbarkompis är smörgåsnissen Fred - vet du vad en smörgåsnisse är? Följ med in i köket till Sam. Här får du lära dig vad en gastronom är, varför kocken har en hög konstig mössa och vad kökets alla redskap heter. Vet du förresten vem som uppfann köksspisen eller varför det finns gastronomi-spioner runtom i världen? Det får du veta i köket hos Sam. Första gastronomiboken är en resa in bakom svängdörrarna till ett klassiskt restaurangkök, dess atmosfär och en arbetsdag hos kockarna där. Här visas också på de många möjligheter som ett framtida yrke inom gastronomin erbjuder.
9789176346884
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
