-
Basses Rätt i Skafferiet
Häftad bok. BoD. 1 uppl. 2016. 212 sidor.
Gott skick. Hanteringsspår på omslag. Något lätt nött i kanter. Mindre fläck på ”bladrygg”. (HyllaM0)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176991886
- Titel
- Basses Rätt i Skafferiet
- Författare
- Wilnerzon Thörn, Sebasthian
- Förlag
- BoD
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 212 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 148 x 210 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 410 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är egentligen god mat? Är det en välmörad, blodig entrecôte med perfekta grillränder? Är det en himmelskt fräsch sallad med pinfärska råvaror? Eller är det dags att kasta alla dessa förlegade tankar om vad som är gott och inte gott överbord och istället börja äta mer senapspulver, aladåb och gamla matrester som fått stå för länge i kylen?
I YouTube-serien Basses Rätt i Skafferiet utforskar antikocken Basse matlagningskonstens djupaste avgrunder. Här tillagas rätter som mer ser ut att höra hemma i komposthögen än på tallriken och som en handfull modiga frivilliga får provsmaka till tittarnas stora nöje.
Nu kan du äntligen laga alla dessa rätter hemma! I den här kokboken har Basse samlat alla recept från serien samt över 20 helt nya. Dessutom erbjuds en djupdykning i ordvitsandets konst, historian bakom Basses Rätt i Skafferiet, berättelsen om senapspulvrets ursprung - och mycket mer!
BoD 1 9789176991886 -
Basses Rätt i Skafferiet
Häftad bok. BoD. 1 uppl. 2016. 212 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK.
Vad är egentligen god mat? Är det en välmörad, blodig entrecôte med perfekta grillränder? Är det en himmelskt fräsch sallad med pinfärska råvaror? Eller är det dags att kasta alla dessa förlegade tankar om vad som är gott och inte gott över läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176991886
- Titel
- Basses Rätt i Skafferiet
- Författare
- Wilnerzon Thörn, Sebasthian
- Förlag
- BoD
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 212 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 148 x 210 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 410 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är egentligen god mat? Är det en välmörad, blodig entrecôte med perfekta grillränder? Är det en himmelskt fräsch sallad med pinfärska råvaror? Eller är det dags att kasta alla dessa förlegade tankar om vad som är gott och inte gott överbord och istället börja äta mer senapspulver, aladåb och gamla matrester som fått stå för länge i kylen?
I YouTube-serien Basses Rätt i Skafferiet utforskar antikocken Basse matlagningskonstens djupaste avgrunder. Här tillagas rätter som mer ser ut att höra hemma i komposthögen än på tallriken och som en handfull modiga frivilliga får provsmaka till tittarnas stora nöje.
Nu kan du äntligen laga alla dessa rätter hemma! I den här kokboken har Basse samlat alla recept från serien samt över 20 helt nya. Dessutom erbjuds en djupdykning i ordvitsandets konst, historian bakom Basses Rätt i Skafferiet, berättelsen om senapspulvrets ursprung - och mycket mer!
BoD 1 9789176991886
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn