-
Min skånska kokbok
Förlagsny inbunden bok. Bokförlaget Arena. 2020. 256 sidor.
Vad är egentligen skånsk mat? Är det gamla recept, nya tillagningsmetoder, innovationer inom jordbruket eller rätt och slätt den mat som tillagats på skånska råvaror? Var börjar ens de skånska smakerna och var upphör de danska och de tyska?
I Min skånska läs mer … läs merDirekt från förlagetInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435166
- Titel
- Min skånska kokbok
- Författare
- Billing, Anna
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 253 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 204 x 270 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1146 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är egentligen skånsk mat? Är det gamla recept, nya tillagningsmetoder, innovationer inom jordbruket eller rätt och slätt den mat som tillagats på skånska råvaror? Var börjar ens de skånska smakerna och var upphör de danska och de tyska?
I Min skånska kokbok tar matskribenten och författaren Anna Billing ett personligt grepp om den skånska maten och anpassar traditionella recept till nutida middagsbord. Med hjälp av årstidernas skiftande utbud av skånska råvaror, gamla och nya kunskaper om tillagning och inspiration från grannländernas kök, fogar hon samman en brokig väv av den skånska maten igår, idag och kanske i morgon.
Här ingår förstås alla recept på läckra, skånska klassiker som knaprig ugnsstekt gås, frisk Brantevikssill, maffig äggakaka och värmande brännesnuda, men också nyare inslag i den skånska vardagsmaten som friterad falafel och syrade kåldolmar.
Vi firar dansk jul med anka i körsbärssås och födelsedag med pompa och arrakspudding; eleganta smörrebröd varvas med rejäla kavringar, skyddad spettekaka med beslöjade bondflickor, vildsvinsragù med polsk surkålsgryta. Vi följer i sillaprånglerskornas spår och stuvar ogräs från leråkern. Boken innehåller cirka 200 recept med underhållande faktatexter om råvaror, tillagning och historik.
Anna Billing är en skånsk matskribent och kokboksförfattare. Senaste boken Alla hönsen hemma och färska ägg i köket belönades med Måltidsakademiens pris Årets svenska Måltidslitteratur.
Bokförlaget Arena 9789178435166 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178435166
- Titel
- Min skånska kokbok
- Författare
- Billing, Anna
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 253 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 204 x 270 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1146 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är egentligen skånsk mat? Är det gamla recept, nya tillagningsmetoder, innovationer inom jordbruket eller rätt och slätt den mat som tillagats på skånska råvaror? Var börjar ens de skånska smakerna och var upphör de danska och de tyska?
I Min skånska kokbok tar matskribenten och författaren Anna Billing ett personligt grepp om den skånska maten och anpassar traditionella recept till nutida middagsbord. Med hjälp av årstidernas skiftande utbud av skånska råvaror, gamla och nya kunskaper om tillagning och inspiration från grannländernas kök, fogar hon samman en brokig väv av den skånska maten igår, idag och kanske i morgon.
Här ingår förstås alla recept på läckra, skånska klassiker som knaprig ugnsstekt gås, frisk Brantevikssill, maffig äggakaka och värmande brännesnuda, men också nyare inslag i den skånska vardagsmaten som friterad falafel och syrade kåldolmar.
Vi firar dansk jul med anka i körsbärssås och födelsedag med pompa och arrakspudding; eleganta smörrebröd varvas med rejäla kavringar, skyddad spettekaka med beslöjade bondflickor, vildsvinsragù med polsk surkålsgryta. Vi följer i sillaprånglerskornas spår och stuvar ogräs från leråkern. Boken innehåller cirka 200 recept med underhållande faktatexter om råvaror, tillagning och historik.
Anna Billing är en skånsk matskribent och kokboksförfattare. Senaste boken Alla hönsen hemma och färska ägg i köket belönades med Måltidsakademiens pris Årets svenska Måltidslitteratur.
Bokförlaget Arena 9789178435166 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178435166
- Titel
- Min skånska kokbok
- Författare
- Billing, Anna
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 253 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 204 x 270 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1146 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är egentligen skånsk mat? Är det gamla recept, nya tillagningsmetoder, innovationer inom jordbruket eller rätt och slätt den mat som tillagats på skånska råvaror? Var börjar ens de skånska smakerna och var upphör de danska och de tyska?
I Min skånska kokbok tar matskribenten och författaren Anna Billing ett personligt grepp om den skånska maten och anpassar traditionella recept till nutida middagsbord. Med hjälp av årstidernas skiftande utbud av skånska råvaror, gamla och nya kunskaper om tillagning och inspiration från grannländernas kök, fogar hon samman en brokig väv av den skånska maten igår, idag och kanske i morgon.
Här ingår förstås alla recept på läckra, skånska klassiker som knaprig ugnsstekt gås, frisk Brantevikssill, maffig äggakaka och värmande brännesnuda, men också nyare inslag i den skånska vardagsmaten som friterad falafel och syrade kåldolmar.
Vi firar dansk jul med anka i körsbärssås och födelsedag med pompa och arrakspudding; eleganta smörrebröd varvas med rejäla kavringar, skyddad spettekaka med beslöjade bondflickor, vildsvinsragù med polsk surkålsgryta. Vi följer i sillaprånglerskornas spår och stuvar ogräs från leråkern. Boken innehåller cirka 200 recept med underhållande faktatexter om råvaror, tillagning och historik.
Anna Billing är en skånsk matskribent och kokboksförfattare. Senaste boken Alla hönsen hemma och färska ägg i köket belönades med Måltidsakademiens pris Årets svenska Måltidslitteratur.
Bokförlaget Arena 9789178435166 -
Min skånska kokbok
Inbunden bok. Bokförlaget Arena. 2020. 253 sidor.
Nyskick. Några handskrivna sidhänvisningar på försättsbladets frånsida, i övrigt helt i nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435166
- Titel
- Min skånska kokbok
- Författare
- Billing, Anna
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 253 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 204 x 270 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1146 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är egentligen skånsk mat? Är det gamla recept, nya tillagningsmetoder, innovationer inom jordbruket eller rätt och slätt den mat som tillagats på skånska råvaror? Var börjar ens de skånska smakerna och var upphör de danska och de tyska?
I Min skånska kokbok tar matskribenten och författaren Anna Billing ett personligt grepp om den skånska maten och anpassar traditionella recept till nutida middagsbord. Med hjälp av årstidernas skiftande utbud av skånska råvaror, gamla och nya kunskaper om tillagning och inspiration från grannländernas kök, fogar hon samman en brokig väv av den skånska maten igår, idag och kanske i morgon.
Här ingår förstås alla recept på läckra, skånska klassiker som knaprig ugnsstekt gås, frisk Brantevikssill, maffig äggakaka och värmande brännesnuda, men också nyare inslag i den skånska vardagsmaten som friterad falafel och syrade kåldolmar.
Vi firar dansk jul med anka i körsbärssås och födelsedag med pompa och arrakspudding; eleganta smörrebröd varvas med rejäla kavringar, skyddad spettekaka med beslöjade bondflickor, vildsvinsragù med polsk surkålsgryta. Vi följer i sillaprånglerskornas spår och stuvar ogräs från leråkern. Boken innehåller cirka 200 recept med underhållande faktatexter om råvaror, tillagning och historik.
Anna Billing är en skånsk matskribent och kokboksförfattare. Senaste boken Alla hönsen hemma och färska ägg i köket belönades med Måltidsakademiens pris Årets svenska Måltidslitteratur.
Bokförlaget Arena 9789178435166
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn