-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186263089
- Titel
- Choklad : från brownies till praliner
- Författare
- Stanes, Sara Jayne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 198 x 199 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 321 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer.För att visa chokladen från dess rätta sida går hon grundligt till väga och börjar med dess historia. Då hamnar vi i Mexico för 2 500 år sedan och choklad förtärdes enbart som dryck - som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad.Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.
Bonnier Impact 9789186263089 -
Choklad Från brownies till praliner
Inbunden bok. Bonnier Impact. 2010. 64 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av Bonnier Fakta 2010. Den erkände chokladexperten Sara Jayne Stanes frossar i allt om choklad - från dess intressanta historia och tillverkning till chokladprovning och utsökta, men lättlagade recept. Bered dig på nya smaksensationer och passion läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186263089
- Titel
- Choklad : från brownies till praliner
- Författare
- Stanes, Sara Jayne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 198 x 199 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 321 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer.För att visa chokladen från dess rätta sida går hon grundligt till väga och börjar med dess historia. Då hamnar vi i Mexico för 2 500 år sedan och choklad förtärdes enbart som dryck - som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad.Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.
Bonnier Impact 9789186263089 -
Choklad : från brownies till praliner
Inbunden bok. Bonnier Impact. 2010. 64 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186263089
- Titel
- Choklad : från brownies till praliner
- Författare
- Stanes, Sara Jayne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 198 x 199 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 321 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer.För att visa chokladen från dess rätta sida går hon grundligt till väga och börjar med dess historia. Då hamnar vi i Mexico för 2 500 år sedan och choklad förtärdes enbart som dryck - som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad.Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.
Bonnier Impact 9789186263089 -
Choklad : från brownies till praliner
Inbunden bok. Bonnier Impact. 2010. 64 sidor.
Nära nyskick. Boken är endast genombläddrad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186263089
- Titel
- Choklad : från brownies till praliner
- Författare
- Stanes, Sara Jayne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 198 x 199 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 321 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer.För att visa chokladen från dess rätta sida går hon grundligt till väga och börjar med dess historia. Då hamnar vi i Mexico för 2 500 år sedan och choklad förtärdes enbart som dryck - som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad.Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.
Bonnier Impact 9789186263089 -
Choklad : från brownies till praliner
Inbunden bok. Bonnier Impact. 2010. 64 sidor.
Mycket gott skick. Läsvärt om choklad, dess historia och betydelse genom tiderna samt många spännande recept.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186263089
- Titel
- Choklad : från brownies till praliner
- Författare
- Stanes, Sara Jayne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 198 x 199 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 321 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer.För att visa chokladen från dess rätta sida går hon grundligt till väga och börjar med dess historia. Då hamnar vi i Mexico för 2 500 år sedan och choklad förtärdes enbart som dryck - som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad.Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.
Bonnier Impact 9789186263089 -
Choklad : från brownies till praliner
Inbunden bok. Bonnier Impact. Första svenska upplagan uppl. 2010. 64 sidor sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186263089
- Titel
- Choklad : från brownies till praliner
- Författare
- Stanes, Sara Jayne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 198 x 199 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 321 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer.För att visa chokladen från dess rätta sida går hon grundligt till väga och börjar med dess historia. Då hamnar vi i Mexico för 2 500 år sedan och choklad förtärdes enbart som dryck - som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad.Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.
Bonnier Impact Första svenska upplagan 9789186263089
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn