-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789197604697
- Titel
- Livsmedelshygien
- Författare
- Magnusson, Kristina
- Förlag
- Gästakademien / UHR
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 116 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 240 x 245 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 372 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en bok för dig som är på väg ut i livsmedelsindustrin eller i restaurangbranschen och där kommer att ha ansvaret för att livsmedelsprodukter och restaurangmat är hanterad på ett klokt och ansvarsfullt sätt. Målet ned ämnet Livsmedelshygien är att skapa bättre och säkrare arbetsplatser. Boken innehåller förutom en tydlig redogörelse för olika mikroorganismer, smittvägar och tydliga anvisningar om hygien även Livsmedelslagstiftningen, HACCP och exempel på faroanalys. Kort sagt, denna bok om Livsmedelshygien är ett mycket bra redskap i arbetet att skapa en säker livsmedelsproduktion.
Gästakademien / UHR 2 9789197604697
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn