-
Reserverat & serverat : historien om Sveriges...
Inbunden bok. Millhouse Förlag. 1 uppl. 2009. 258 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197804806
- Titel
- Reserverat & serverat : historien om Sveriges hotell- och restaurangföretag
- Författare
- Lennart Jarnhammar
- Förlag
- Millhouse Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 258 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 267 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1412 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ hotell- och restaurangbranschens spännande historia i Sverige. Från gästgivaregårdar och våldgästning, via motboksmotstånd och folkrestauranger till hamburgerkrig och restaurangmomsstrider.
För hundra år sedan samlades nitton ledande hotelierer och restauratörer från hela landet på det anrika Hôtel Rydberg vid Gustav Adolfs torg i Stockholm. Deras mål var att bilda en organisation som skulle göra dem starkare. Ett totalförbud mot alkoholförsäljning var inte långt från att bli verklighet. Storstrejken var färsk i minne, hotellrabatter gjorde det svårt att få lönsamhet och bristen på bra utbildningar för hotell och restauranger var skriande. Turerna och trenderna har varit många sedan dess, och branschen har vuxit både i storlek och i anseende. Vad som hållit i sig är att krögare och hotelierer fortfarande gör sitt yttersta för att gäster ska mötas och njuta vid deras bord och sova gott i deras sängar.
Lennart Jarnhammar är kulturhistorisk skribent. Han har publicerat en rad skrifter och jubileumsböcker om Stockholms historia och företagshistoriska böcker. I Reserverat & Serverat beskriver han Sveriges Hotell och Restaurangföretagares, SHR:s, 100-åriga historia. Framletade bilder, porträtt, berättelser och anekdoter ger en unik inblick i hotell- och restauranghistorien.
Millhouse Förlag 1 9789197804806 -
Reserverat & serverat : historien om Sveriges...
Inbunden bok. Millhouse Förlag. 1 uppl. 2009. 258 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. 230 x 267 mm. Flitigt antecknad i, f.ö. fint skick. ---
Följ hotell- och restaurangbranschens spännande historia i Sverige. Från gästgivaregårdar och våldgästning, via motboksmotstånd och folkrestauranger till hamburgerkrig och restaurangmomsstrider läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197804806
- Titel
- Reserverat & serverat : historien om Sveriges hotell- och restaurangföretag
- Författare
- Lennart Jarnhammar
- Förlag
- Millhouse Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 258 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 267 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1412 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ hotell- och restaurangbranschens spännande historia i Sverige. Från gästgivaregårdar och våldgästning, via motboksmotstånd och folkrestauranger till hamburgerkrig och restaurangmomsstrider.
För hundra år sedan samlades nitton ledande hotelierer och restauratörer från hela landet på det anrika Hôtel Rydberg vid Gustav Adolfs torg i Stockholm. Deras mål var att bilda en organisation som skulle göra dem starkare. Ett totalförbud mot alkoholförsäljning var inte långt från att bli verklighet. Storstrejken var färsk i minne, hotellrabatter gjorde det svårt att få lönsamhet och bristen på bra utbildningar för hotell och restauranger var skriande. Turerna och trenderna har varit många sedan dess, och branschen har vuxit både i storlek och i anseende. Vad som hållit i sig är att krögare och hotelierer fortfarande gör sitt yttersta för att gäster ska mötas och njuta vid deras bord och sova gott i deras sängar.
Lennart Jarnhammar är kulturhistorisk skribent. Han har publicerat en rad skrifter och jubileumsböcker om Stockholms historia och företagshistoriska böcker. I Reserverat & Serverat beskriver han Sveriges Hotell och Restaurangföretagares, SHR:s, 100-åriga historia. Framletade bilder, porträtt, berättelser och anekdoter ger en unik inblick i hotell- och restauranghistorien.
Millhouse Förlag 1 9789197804806 -
Reserverat & serverat : historien om Sveriges...
Inbunden bok. Millhouse Förlag. 1 uppl. 2009. 258 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197804806
- Titel
- Reserverat & serverat : historien om Sveriges hotell- och restaurangföretag
- Författare
- Lennart Jarnhammar
- Förlag
- Millhouse Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 258 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 267 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1412 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ hotell- och restaurangbranschens spännande historia i Sverige. Från gästgivaregårdar och våldgästning, via motboksmotstånd och folkrestauranger till hamburgerkrig och restaurangmomsstrider.
För hundra år sedan samlades nitton ledande hotelierer och restauratörer från hela landet på det anrika Hôtel Rydberg vid Gustav Adolfs torg i Stockholm. Deras mål var att bilda en organisation som skulle göra dem starkare. Ett totalförbud mot alkoholförsäljning var inte långt från att bli verklighet. Storstrejken var färsk i minne, hotellrabatter gjorde det svårt att få lönsamhet och bristen på bra utbildningar för hotell och restauranger var skriande. Turerna och trenderna har varit många sedan dess, och branschen har vuxit både i storlek och i anseende. Vad som hållit i sig är att krögare och hotelierer fortfarande gör sitt yttersta för att gäster ska mötas och njuta vid deras bord och sova gott i deras sängar.
Lennart Jarnhammar är kulturhistorisk skribent. Han har publicerat en rad skrifter och jubileumsböcker om Stockholms historia och företagshistoriska böcker. I Reserverat & Serverat beskriver han Sveriges Hotell och Restaurangföretagares, SHR:s, 100-åriga historia. Framletade bilder, porträtt, berättelser och anekdoter ger en unik inblick i hotell- och restauranghistorien.
Millhouse Förlag 1 9789197804806 -
Reserverat & serverat : historien om Sveriges...
Inbunden bok. Millhouse Förlag. 1 uppl. 2009. 258 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. klotband m skyddsomslag, 27*23 cm, rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197804806
- Titel
- Reserverat & serverat : historien om Sveriges hotell- och restaurangföretag
- Författare
- Lennart Jarnhammar
- Förlag
- Millhouse Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 258 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 267 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1412 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ hotell- och restaurangbranschens spännande historia i Sverige. Från gästgivaregårdar och våldgästning, via motboksmotstånd och folkrestauranger till hamburgerkrig och restaurangmomsstrider.
För hundra år sedan samlades nitton ledande hotelierer och restauratörer från hela landet på det anrika Hôtel Rydberg vid Gustav Adolfs torg i Stockholm. Deras mål var att bilda en organisation som skulle göra dem starkare. Ett totalförbud mot alkoholförsäljning var inte långt från att bli verklighet. Storstrejken var färsk i minne, hotellrabatter gjorde det svårt att få lönsamhet och bristen på bra utbildningar för hotell och restauranger var skriande. Turerna och trenderna har varit många sedan dess, och branschen har vuxit både i storlek och i anseende. Vad som hållit i sig är att krögare och hotelierer fortfarande gör sitt yttersta för att gäster ska mötas och njuta vid deras bord och sova gott i deras sängar.
Lennart Jarnhammar är kulturhistorisk skribent. Han har publicerat en rad skrifter och jubileumsböcker om Stockholms historia och företagshistoriska böcker. I Reserverat & Serverat beskriver han Sveriges Hotell och Restaurangföretagares, SHR:s, 100-åriga historia. Framletade bilder, porträtt, berättelser och anekdoter ger en unik inblick i hotell- och restauranghistorien.
Millhouse Förlag 1 9789197804806 -
Reserverat & serverat : historien om Sveriges...
Inbunden bok. Millhouse Förlag. 1 uppl. 2009. 258 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197804806
- Titel
- Reserverat & serverat : historien om Sveriges hotell- och restaurangföretag
- Författare
- Lennart Jarnhammar
- Förlag
- Millhouse Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 258 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 267 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1412 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ hotell- och restaurangbranschens spännande historia i Sverige. Från gästgivaregårdar och våldgästning, via motboksmotstånd och folkrestauranger till hamburgerkrig och restaurangmomsstrider.
För hundra år sedan samlades nitton ledande hotelierer och restauratörer från hela landet på det anrika Hôtel Rydberg vid Gustav Adolfs torg i Stockholm. Deras mål var att bilda en organisation som skulle göra dem starkare. Ett totalförbud mot alkoholförsäljning var inte långt från att bli verklighet. Storstrejken var färsk i minne, hotellrabatter gjorde det svårt att få lönsamhet och bristen på bra utbildningar för hotell och restauranger var skriande. Turerna och trenderna har varit många sedan dess, och branschen har vuxit både i storlek och i anseende. Vad som hållit i sig är att krögare och hotelierer fortfarande gör sitt yttersta för att gäster ska mötas och njuta vid deras bord och sova gott i deras sängar.
Lennart Jarnhammar är kulturhistorisk skribent. Han har publicerat en rad skrifter och jubileumsböcker om Stockholms historia och företagshistoriska böcker. I Reserverat & Serverat beskriver han Sveriges Hotell och Restaurangföretagares, SHR:s, 100-åriga historia. Framletade bilder, porträtt, berättelser och anekdoter ger en unik inblick i hotell- och restauranghistorien.
Millhouse Förlag 1 9789197804806 -
Reserverat & serverat: Historien om Sveriges...
Inbunden bok. Millhouse Förlag. Första uppl. 2009. 258 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Inbunden i förlagets klotband med skyddsomslag. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197804806
- Titel
- Reserverat & serverat : historien om Sveriges hotell- och restaurangföretag
- Författare
- Lennart Jarnhammar
- Förlag
- Millhouse Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 258 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 267 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1412 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ hotell- och restaurangbranschens spännande historia i Sverige. Från gästgivaregårdar och våldgästning, via motboksmotstånd och folkrestauranger till hamburgerkrig och restaurangmomsstrider.
För hundra år sedan samlades nitton ledande hotelierer och restauratörer från hela landet på det anrika Hôtel Rydberg vid Gustav Adolfs torg i Stockholm. Deras mål var att bilda en organisation som skulle göra dem starkare. Ett totalförbud mot alkoholförsäljning var inte långt från att bli verklighet. Storstrejken var färsk i minne, hotellrabatter gjorde det svårt att få lönsamhet och bristen på bra utbildningar för hotell och restauranger var skriande. Turerna och trenderna har varit många sedan dess, och branschen har vuxit både i storlek och i anseende. Vad som hållit i sig är att krögare och hotelierer fortfarande gör sitt yttersta för att gäster ska mötas och njuta vid deras bord och sova gott i deras sängar.
Lennart Jarnhammar är kulturhistorisk skribent. Han har publicerat en rad skrifter och jubileumsböcker om Stockholms historia och företagshistoriska böcker. I Reserverat & Serverat beskriver han Sveriges Hotell och Restaurangföretagares, SHR:s, 100-åriga historia. Framletade bilder, porträtt, berättelser och anekdoter ger en unik inblick i hotell- och restauranghistorien.
Millhouse Förlag Första 9789197804806 -
Reserverat & Serverat.
Förlagsband med skyddsomslag. Undertitel på skyddsomslaget "Historien om Sveriges hotell & restaurangföretagare". 2009
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197804806
- Titel
- Reserverat & serverat : historien om Sveriges hotell- och restaurangföretag
- Författare
- Lennart Jarnhammar
- Förlag
- Millhouse Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 258 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 267 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1412 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ hotell- och restaurangbranschens spännande historia i Sverige. Från gästgivaregårdar och våldgästning, via motboksmotstånd och folkrestauranger till hamburgerkrig och restaurangmomsstrider.
För hundra år sedan samlades nitton ledande hotelierer och restauratörer från hela landet på det anrika Hôtel Rydberg vid Gustav Adolfs torg i Stockholm. Deras mål var att bilda en organisation som skulle göra dem starkare. Ett totalförbud mot alkoholförsäljning var inte långt från att bli verklighet. Storstrejken var färsk i minne, hotellrabatter gjorde det svårt att få lönsamhet och bristen på bra utbildningar för hotell och restauranger var skriande. Turerna och trenderna har varit många sedan dess, och branschen har vuxit både i storlek och i anseende. Vad som hållit i sig är att krögare och hotelierer fortfarande gör sitt yttersta för att gäster ska mötas och njuta vid deras bord och sova gott i deras sängar.
Lennart Jarnhammar är kulturhistorisk skribent. Han har publicerat en rad skrifter och jubileumsböcker om Stockholms historia och företagshistoriska böcker. I Reserverat & Serverat beskriver han Sveriges Hotell och Restaurangföretagares, SHR:s, 100-åriga historia. Framletade bilder, porträtt, berättelser och anekdoter ger en unik inblick i hotell- och restauranghistorien.
9789197804806
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn