-
Helg med guldkant
Inbunden bok. The Book Affair. 2022. 160 sidor.
Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.
Nu är det dags att sätta guldkant på helgens middagar tillsammans med hyllade matkreatören Catarina König och hennes nya bok Helg med guldkant, uppföljare till prisbelönta Mat med guldkant och Smårätter med guldkant. läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198698886
- Titel
- Helg med guldkant
- Författare
- König, Catarina
- Förlag
- The Book Affair
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 174 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu är det dags att sätta guldkant på helgens middagar tillsammans med hyllade matkreatören Catarina König och hennes nya bok Helg med guldkant, uppföljare till prisbelönta Mat med guldkant och Smårätter med guldkant. Alla längtar vi efter helgen, och finns det något bättre än att bjuda hem vänner och familj och umgås, äta och dricka gott och njuta av tiden tillsammans? I sin nya kokbok visar Catarina König vägen till det där lilla extra som verkligen sätter guldkant på helgens middagar. Detta är också boken för dig som vill lära dig att kombinera mat och dryck, allt för den optimala middagsupplevelsen. Matcha mat och dryck - vilket vin och vilken druva ska man välja, och vilket glas till vinet? Vad är taniner? Vad är dekantering och vilken temperatur ska ett rött respektive vitt vin samt bubbel ha vid servering? Boken är fylld till brädden med allt man kan önska sig för att få till en oförglömlig middagsupplevelse: kapitel för kapitel får du ta del av välkomnande aperitifs och förplock, aptitretande förrätter, varmrätter med lyxig touch och självklart riktigt smarriga desserter. Vad sägs om en lättgravad laxcarpaccio med rökt forellrom, lammracks med vispat örtsmör och potatisblommor, krämig potatisgratäng med mozzarella och parmesan eller hasselbacksäpplen med hasselnötstosca och snabb kardemummaglass? Låt Catarinas sagolika rätter och utvalda dryck förhöja varandra - allt för den fulländade måltiden med äkta guldkant! Catarina König har sedan vinsten av Sveriges mästerkock helt ägnat sitt liv åt mat. Hon är aktuell som tv-kock i Kökets middag, samt inspirerar dagligen sina många läsare och trogna följare med recept och matglädje med finess via Instagram och sin mycket uppskattade blogg på Elle mat och vin. Detta är hennes fjärde bok.
The Book Affair 9789198698886 -
Helg med guldkant
Inbunden bok. The Book Affair. 2022. 160 sidor.
Nära nyskick. Mycket lätt spår av hantering på pärm. Inlaga i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198698886
- Titel
- Helg med guldkant
- Författare
- König, Catarina
- Förlag
- The Book Affair
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 174 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu är det dags att sätta guldkant på helgens middagar tillsammans med hyllade matkreatören Catarina König och hennes nya bok Helg med guldkant, uppföljare till prisbelönta Mat med guldkant och Smårätter med guldkant. Alla längtar vi efter helgen, och finns det något bättre än att bjuda hem vänner och familj och umgås, äta och dricka gott och njuta av tiden tillsammans? I sin nya kokbok visar Catarina König vägen till det där lilla extra som verkligen sätter guldkant på helgens middagar. Detta är också boken för dig som vill lära dig att kombinera mat och dryck, allt för den optimala middagsupplevelsen. Matcha mat och dryck - vilket vin och vilken druva ska man välja, och vilket glas till vinet? Vad är taniner? Vad är dekantering och vilken temperatur ska ett rött respektive vitt vin samt bubbel ha vid servering? Boken är fylld till brädden med allt man kan önska sig för att få till en oförglömlig middagsupplevelse: kapitel för kapitel får du ta del av välkomnande aperitifs och förplock, aptitretande förrätter, varmrätter med lyxig touch och självklart riktigt smarriga desserter. Vad sägs om en lättgravad laxcarpaccio med rökt forellrom, lammracks med vispat örtsmör och potatisblommor, krämig potatisgratäng med mozzarella och parmesan eller hasselbacksäpplen med hasselnötstosca och snabb kardemummaglass? Låt Catarinas sagolika rätter och utvalda dryck förhöja varandra - allt för den fulländade måltiden med äkta guldkant! Catarina König har sedan vinsten av Sveriges mästerkock helt ägnat sitt liv åt mat. Hon är aktuell som tv-kock i Kökets middag, samt inspirerar dagligen sina många läsare och trogna följare med recept och matglädje med finess via Instagram och sin mycket uppskattade blogg på Elle mat och vin. Detta är hennes fjärde bok.
The Book Affair 9789198698886 -
Helg med guldkant
Inbunden bok. The Book Affair. 2022. 160 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Nu är det dags att sätta guldkant på helgens middagar tillsammans med hyllade matkreatören Catarina König och hennes nya bok Helg med guldkant, uppföljare till prisbelönta Mat med guldkant och Smårätter med guldkant. Alla längtar vi läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198698886
- Titel
- Helg med guldkant
- Författare
- König, Catarina
- Förlag
- The Book Affair
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 174 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu är det dags att sätta guldkant på helgens middagar tillsammans med hyllade matkreatören Catarina König och hennes nya bok Helg med guldkant, uppföljare till prisbelönta Mat med guldkant och Smårätter med guldkant. Alla längtar vi efter helgen, och finns det något bättre än att bjuda hem vänner och familj och umgås, äta och dricka gott och njuta av tiden tillsammans? I sin nya kokbok visar Catarina König vägen till det där lilla extra som verkligen sätter guldkant på helgens middagar. Detta är också boken för dig som vill lära dig att kombinera mat och dryck, allt för den optimala middagsupplevelsen. Matcha mat och dryck - vilket vin och vilken druva ska man välja, och vilket glas till vinet? Vad är taniner? Vad är dekantering och vilken temperatur ska ett rött respektive vitt vin samt bubbel ha vid servering? Boken är fylld till brädden med allt man kan önska sig för att få till en oförglömlig middagsupplevelse: kapitel för kapitel får du ta del av välkomnande aperitifs och förplock, aptitretande förrätter, varmrätter med lyxig touch och självklart riktigt smarriga desserter. Vad sägs om en lättgravad laxcarpaccio med rökt forellrom, lammracks med vispat örtsmör och potatisblommor, krämig potatisgratäng med mozzarella och parmesan eller hasselbacksäpplen med hasselnötstosca och snabb kardemummaglass? Låt Catarinas sagolika rätter och utvalda dryck förhöja varandra - allt för den fulländade måltiden med äkta guldkant! Catarina König har sedan vinsten av Sveriges mästerkock helt ägnat sitt liv åt mat. Hon är aktuell som tv-kock i Kökets middag, samt inspirerar dagligen sina många läsare och trogna följare med recept och matglädje med finess via Instagram och sin mycket uppskattade blogg på Elle mat och vin. Detta är hennes fjärde bok.
The Book Affair 9789198698886
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn