-
Min nordiska mat
Inbunden bok. Firma Kenneth Nars. 1 uppl. 2020. 224 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK
Michael Björklund kräver ingen introduktion i nordiska matsammanhang. Med rötterna på Åland har han sedan år 1997 varit ett bekant ansikte på kockscenerna i Norden. För den stora publiken i de nordiska länderna är han ett känt tv-ansikte i e läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789526757209
- Titel
- Min nordiska mat
- Författare
- Björklund, Michael
- Förlag
- Firma Kenneth Nars
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Halvfranskt
- Mått
- 200 x 260 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michael Björklund kräver ingen introduktion i nordiska matsammanhang. Med rötterna på Åland har han sedan år 1997 varit ett bekant ansikte på kockscenerna i Norden. För den stora publiken i de nordiska länderna är han ett känt tv-ansikte i ett flertal populära matprogram, populär krögare och aktiv förespråkare för närproducerad god mat.
I sin första kokbok tar Michael Björklund oss med på en gastronomisk resa genom Norden, dess olika säsonger och unika råvaror. Vi rör oss mellan Åland, Helsingfors och Göteborg och bekantar oss med flera lokala specialiteter och de människor som förser oss med fina råvaror från hav, land och skog. Det blir bl.a. kräftning och jakt på Åland, skaldjursfiske i Bohuslän och möten med gamla kollegor i Göteborg och Helsingfors. Med pinfärska råvaror i korgen delar Michael med sig av sina recept som blivit lika stora favoriter i restaurangköket som på weekendmiddagar bland familj och vänner. Slå upp kokboken och följ med på en smakresa utan like med Michael Björklund!
www.michaelbjorklund.com
Distribution: Förlagssystem Finland AB Kustannustaito: http://www.kustannustaito.fi/
Firma Kenneth Nars 1 9789526757209 -
Min nordiska mat
Inbunden bok. Firma Kenneth Nars. 2011. 224 sidor.
Nära nyskick. Signerad av författaren
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789526757209
- Titel
- Min nordiska mat
- Författare
- Björklund, Michael
- Förlag
- Firma Kenneth Nars
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Halvfranskt
- Mått
- 200 x 260 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michael Björklund kräver ingen introduktion i nordiska matsammanhang. Med rötterna på Åland har han sedan år 1997 varit ett bekant ansikte på kockscenerna i Norden. För den stora publiken i de nordiska länderna är han ett känt tv-ansikte i ett flertal populära matprogram, populär krögare och aktiv förespråkare för närproducerad god mat.
I sin första kokbok tar Michael Björklund oss med på en gastronomisk resa genom Norden, dess olika säsonger och unika råvaror. Vi rör oss mellan Åland, Helsingfors och Göteborg och bekantar oss med flera lokala specialiteter och de människor som förser oss med fina råvaror från hav, land och skog. Det blir bl.a. kräftning och jakt på Åland, skaldjursfiske i Bohuslän och möten med gamla kollegor i Göteborg och Helsingfors. Med pinfärska råvaror i korgen delar Michael med sig av sina recept som blivit lika stora favoriter i restaurangköket som på weekendmiddagar bland familj och vänner. Slå upp kokboken och följ med på en smakresa utan like med Michael Björklund!
www.michaelbjorklund.com
Distribution: Förlagssystem Finland AB Kustannustaito: http://www.kustannustaito.fi/
Firma Kenneth Nars 9789526757209 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789526757209
- Titel
- Min nordiska mat
- Författare
- Björklund, Michael
- Förlag
- Firma Kenneth Nars
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Halvfranskt
- Mått
- 200 x 260 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michael Björklund kräver ingen introduktion i nordiska matsammanhang. Med rötterna på Åland har han sedan år 1997 varit ett bekant ansikte på kockscenerna i Norden. För den stora publiken i de nordiska länderna är han ett känt tv-ansikte i ett flertal populära matprogram, populär krögare och aktiv förespråkare för närproducerad god mat.
I sin första kokbok tar Michael Björklund oss med på en gastronomisk resa genom Norden, dess olika säsonger och unika råvaror. Vi rör oss mellan Åland, Helsingfors och Göteborg och bekantar oss med flera lokala specialiteter och de människor som förser oss med fina råvaror från hav, land och skog. Det blir bl.a. kräftning och jakt på Åland, skaldjursfiske i Bohuslän och möten med gamla kollegor i Göteborg och Helsingfors. Med pinfärska råvaror i korgen delar Michael med sig av sina recept som blivit lika stora favoriter i restaurangköket som på weekendmiddagar bland familj och vänner. Slå upp kokboken och följ med på en smakresa utan like med Michael Björklund!
www.michaelbjorklund.com
Distribution: Förlagssystem Finland AB Kustannustaito: http://www.kustannustaito.fi/
Firma Kenneth Nars 1 9789526757209 -
Min nordiska mat
Inbunden bok. Firma Kenneth Nars. 1 uppl. 2020. 224 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK
Michael Björklund kräver ingen introduktion i nordiska matsammanhang. Med rötterna på Åland har han sedan år 1997 varit ett bekant ansikte på kockscenerna i Norden. För den stora publiken i de nordiska länderna är han ett läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789526757209
- Titel
- Min nordiska mat
- Författare
- Björklund, Michael
- Förlag
- Firma Kenneth Nars
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Halvfranskt
- Mått
- 200 x 260 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michael Björklund kräver ingen introduktion i nordiska matsammanhang. Med rötterna på Åland har han sedan år 1997 varit ett bekant ansikte på kockscenerna i Norden. För den stora publiken i de nordiska länderna är han ett känt tv-ansikte i ett flertal populära matprogram, populär krögare och aktiv förespråkare för närproducerad god mat.
I sin första kokbok tar Michael Björklund oss med på en gastronomisk resa genom Norden, dess olika säsonger och unika råvaror. Vi rör oss mellan Åland, Helsingfors och Göteborg och bekantar oss med flera lokala specialiteter och de människor som förser oss med fina råvaror från hav, land och skog. Det blir bl.a. kräftning och jakt på Åland, skaldjursfiske i Bohuslän och möten med gamla kollegor i Göteborg och Helsingfors. Med pinfärska råvaror i korgen delar Michael med sig av sina recept som blivit lika stora favoriter i restaurangköket som på weekendmiddagar bland familj och vänner. Slå upp kokboken och följ med på en smakresa utan like med Michael Björklund!
www.michaelbjorklund.com
Distribution: Förlagssystem Finland AB Kustannustaito: http://www.kustannustaito.fi/
Firma Kenneth Nars 1 9789526757209
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn