-
KLASSIKER. Rätter man minns
Inbunden bok. ICA bokförlag. Originalupplaga uppl. 2002. 93 sidor sidor.
Nyskick. Stort format (28x24 cm)! Vackra färgfotografier på färdiga rätter.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153423621
- Titel
- Klassiker
- Författare
- Tomas Tengby
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Klassiker är matens greatest hits!
För inte så länge sedan förekom de ofta på restaurangernas menyer, innan allehanda nationella köks genombrott och mer eller mindre lyckade hopkok under etiketten cross-kitchen. Men klassikerna är inte döda. De vilar sig bara. Snart är de tillbaka på de vita dukarna i sobra restaurangmiljöer. Klassiker är klassiker för att de är så bra. Dessutom har klassiker ofta en spännande och färgstark historia. Klassiker är kökens och matbordens topplista. Kokboken presenterar ca 50 recept i bild och med en inledande text som berättar rättens historia och någon anekdot som hör receptet till. Ca 45 färgfoton, ca 50 recept.
ICA bokförlag Originalupplaga 9789153423621 -
DÖDEN I GRYTAN. Om vår rädsla för riktig mat
Inbunden bok. Henrik Ennart & Mats-Eric Nilsson. Originalupplaga uppl. 2010. 278 sidor sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. "Döden i grytan" visar hur lagar och regler gynnar den näringsmässigt utarmade industrimaten på den trafitionellt tillagade matens bekostnad. Ändå är det just i de jättelika matfabrikerna som farliga bakterier och virus har bäst förutsättningar att alstra läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170374937
- Titel
- Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat
- Författare
- Nilsson, Mats-Eric
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 280 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 232 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hembakade bullar anses som farligare än fabrikstillverkade. Många förskolor förbjuder numera barnen att vara med i köket och ibland även att bre sina egna smörgåsar. Och för den som driver en korvkiosk är det betydligt lättare att få tillstånd att servera pulvermos än riktigt potatismos.
Att hantera färskvaror betraktas idag som ett högriskprojekt medan hårt processade och oaptitliga matprodukter paradoxalt nog uppfyller samtliga myndighetskrav.
Hur har det blivit så?
Döden i grytan visar hur lagar och regler gynnar den näringsmässigt utarmade industrimaten på den traditionellt tillagade matens bekostnad. Ändå är det just i de jättelika matfabrikerna som farliga bakterier och virus har bäst förutsättningar att alstras och spridas.
Sjukhussjuka, svininfluensa och nya aggressiva magbakterier är bara några av de hälsofaror som kan spåras tillbaka till de miljöförstörande fabriksfarmer med tiotusentals djur som med EU-stöd nu även etableras kring Östersjön. Dessa gigantiska samlingar av höns, kor och svin förser matindustrin med billiga komponenter till de standardiserade menyer som erbjuds i allt från skolor och äldreboenden till sjukhus och vanliga lunchkrogar.
Men allt är ändå inte nattsvart. Än är det inte försent att hitta tillbaka till de riktiga råvarorna, de rena smakerna den sanna matupplevelsen!
Mats-Eric Nilsson, som skakade om de svenska matkonsumenterna med bästsäljaren Den hemlige kocken, tar nu tillsammans med journalistkollegan Henrik Ennart matdebatten ett stort steg vidare.
Henrik Ennart & Mats-Eric Nilsson Originalupplaga 9789170374937 -
DÖDEN I GRYTAN. Om vår rädsla för riktig mat
Inbunden bok. Ordfront Stockholm. Originalupplaga uppl. 2010. 280 sidor sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Gallrat biblioteksex i mycket fint skick! "Döden i grytan" visar hur lagar och regler gynnar den näringsmässigt utarmade industrimaten på den traditionellt tillagade matens bekostnad. Ändå är det just i de jättelika matfabrikerna som farliga bakterier och läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170374937
- Titel
- Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat
- Författare
- Nilsson, Mats-Eric
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 280 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 232 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hembakade bullar anses som farligare än fabrikstillverkade. Många förskolor förbjuder numera barnen att vara med i köket och ibland även att bre sina egna smörgåsar. Och för den som driver en korvkiosk är det betydligt lättare att få tillstånd att servera pulvermos än riktigt potatismos.
Att hantera färskvaror betraktas idag som ett högriskprojekt medan hårt processade och oaptitliga matprodukter paradoxalt nog uppfyller samtliga myndighetskrav.
Hur har det blivit så?
Döden i grytan visar hur lagar och regler gynnar den näringsmässigt utarmade industrimaten på den traditionellt tillagade matens bekostnad. Ändå är det just i de jättelika matfabrikerna som farliga bakterier och virus har bäst förutsättningar att alstras och spridas.
Sjukhussjuka, svininfluensa och nya aggressiva magbakterier är bara några av de hälsofaror som kan spåras tillbaka till de miljöförstörande fabriksfarmer med tiotusentals djur som med EU-stöd nu även etableras kring Östersjön. Dessa gigantiska samlingar av höns, kor och svin förser matindustrin med billiga komponenter till de standardiserade menyer som erbjuds i allt från skolor och äldreboenden till sjukhus och vanliga lunchkrogar.
Men allt är ändå inte nattsvart. Än är det inte försent att hitta tillbaka till de riktiga råvarorna, de rena smakerna den sanna matupplevelsen!
Mats-Eric Nilsson, som skakade om de svenska matkonsumenterna med bästsäljaren Den hemlige kocken, tar nu tillsammans med journalistkollegan Henrik Ennart matdebatten ett stort steg vidare.
Ordfront Stockholm Originalupplaga 9789170374937 -
VARDAGSMAT - rätt enkelt
Häftad bok. SISU IDROTTSBÖCKER. Originalupplaga uppl. 76 sidor sidor.
Nyskick. SISU IDROTTSBÖCKER. A4-format. Ringpärm i nyskick! Innehåll: Tallriksmodeller & Näringslära - Tips för att äta bra - Dagens måltider - Frukost - Lunch & Middag - Mellanmål - Bra att kunna - Bra att ha hemma - Köksredskap. Rikt färgfotoillustrerad! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185138821
- Titel
- Vardagsmat : rätt enkelt
- Författare
- Adamsson, Viola - Gahn, Elisabeth - Paulsson, Lars - Ekequist, Martin
- Förlag
- Stockholm : SISU idrottsböcker
- Språk
- Svenska
SISU IDROTTSBÖCKER Originalupplaga 9789185138821 -
ÅRET OM med skånsk mat och kultur
Inbunden bok. Bokförlaget ARENA. Originalupplaga uppl. 2001. 191 sidor sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Välkommen till Matlandet Skåne, eller Madariget som det heter på inhemsk dialekt. Här finns den rikast varierande matkulturen i landet,
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178431663
- Titel
- Året om med skånsk mat & kultur
- Författare
- Hellhager, Sam - Salomonsson, Anders - Eriksson, Leif, 1956-, kock
- Förlag
- Stockholm : Arena
- Utgivningsår
- 2001
- Språk
- Svenska
Bokförlaget ARENA Originalupplaga 9789178431663 -
VAR RÄDD OM MATEN. Boken att spara för att sl...
Häftad bok. LANTMÄNNEN. Originalupplaga utan årsangivelse uppl. 224 sidor sidor.
Nyskick. Färgfotoillustrerad. Rikligt med härliga recept med färgfotografier!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKLANTMÄNNEN Originalupplaga utan årsangivelse -
The East India Company Book of SPICES
Inbunden bok. Harper Collins Publishers. 1995 uppl. 1995. 64 pages sidor.
ISBN 0004127757
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. The Story behind the exotic spice trade. How spices can make good food taste even better. A clear guide the the most commonly used spices. Some unusual ways to use spices in food and beverages. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKHarper Collins Publishers 1995 0004127757 -
FISK ÄR INGA KONSTIGHETER.
Inbunden bok. SVENSK FISK - FISKERIVERKET. Andra upplagan uppl. 1997. 117 sidor sidor.
Nyskick. 30 x 25 cm! Färgfotoillustrerad!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSVENSK FISK - FISKERIVERKET Andra upplagan -
BRA MAT PÅ ÄLDRE DAR
Häftad bok. OSKAR EKLUNDS BOKTRYCKERI, STOCKHOLM. Originalupplaga uppl. 1953. 132 sidor sidor.
Mycket gott skick. Kostens uppgift och betydelse - Skyddsfödoämnen - Kosten och De Gamla - Hur man gör upp matsedlar - Förvaring och Livsmedel - Matlagning och Näringsförluster - Servering - hygien i köksarbetet - Moderniseringar av kök och andra hushållets lokaler i mindre läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKOSKAR EKLUNDS BOKTRYCKERI, STOCKHOLM Originalupplaga -
VEGAN VEGAN. Din guide till en månad som vega...
Inbunden bok. isaberg förlag. Originalutgåva uppl. 2016. 128 sidor sidor.
Nära nyskick. Gallrat biblioteksex i mycket fint skick! Två "Gallrad"-stämplar" å för och eftersättsblad samt samt avläsning för datorer ¨bakre pärms utsida. Utmärkt inlaga. Färgfotografier! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176949504
- Titel
- Vegan Vegan!
- Författare
- Bergström, Hanna
- Förlag
- Isaberg förlag AB
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 267 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 628 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Veganen. En hippie. Eller en aktivist. Den jobbiga kompisen du inte vill gå på restaurang med. En matpedant. Ett hälsofreak. Eller… Du? Att bli vegan kan verka fjärran och ouppnåeligt. Kanske också tråkigt, svårt och begränsande. Det är många som delar dessa farhågor, men denna bok innehåller det vi tror är botemedlet för detta. Vi vill bjuda med dig på en inspirerande resa för att upptäcka hur enkelt, gott och alldeles underbart livet som vegan kan vara. Vågar du anta utmaningen och bli vegan under en månad? Det gjorde vi och det var en ögonöppnande och inspirerande upplevelse. Att du på köpet är med och räddar världen, slutar betala för vanvård av djur och dessutom själv mår bättre gör ju bara det hela ännu roligare. Målet med boken att inspirera och vägleda dig under en månad som vegan. Här finns middagsrecept för fyra veckor som vegan, massor av goda frukostidéer och recept på lyxiga sötsaker, men också all den kunskap du behöver för att bli vegan. Vi delar med oss av det vi själva lärt oss om allt från aminosyror och vitamin B12 till hur du bäst kokar linser. Denna bok är dels till för den fullfjädrade veganen, som kan hitta goda recept och lära sig ett och annat. Den passar också för den som är redo för en hel veganmånad och för den som bara är nyfiken på veganism och vill prova några nya spännande recept. Vi hoppas att du kan använda den för att skapa din egen veganutmaning, på din nivå. Det kommer att öppna dina ögon och ändra på hur du ser på saker.
isaberg förlag Originalutgåva 9789176949504 -
LÄTT SOM ENPLÄTT. 45 enkla desserter
Inbunden bok. Kakao Förlag. Originalupplaga uppl. 2009. 109 sidor sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. En vacker bok i nyskick och med läckra recept: Friskt och fruktigt - Choklad - Mustigt - Ost och tillbehör - Krämigt - Frostigt. En lika vacker som innehållsrik bok med härliga fotografier och recept! Absolut nyskick! En fin presentbok till dig själv elle läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185861156
- Titel
- Lätt som en plätt : 45 enkla desserter
- Författare
- Liselotte Forslin
- Förlag
- Kakao Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 107 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 220 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 409 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför inte lyxa till det med en god efterrätt ikväll? En dessert behöver absolut inte vara komplicerad, hemligheten är att bara använda det allra bästa. Satsa gärna på ekologiska råvaror så långt det går. Njut av sommarens rika utbud av bär och höstens härliga frukter och unna dig en smarrig chokladskapelse i vinterkylan. Och använd riktig grädde och äkta smör, här är lightprodukter bannlysta! Liselotte Forslin bjuder på ett helt gäng supersmaskiga och snabba desserter som får vem som helst att bli söt och glad. Lätt som en plätt!
I Lätt som en plätt kan du botanisera bland smarriga recept såsom:
Citronkyssta persikor
Camparimarinerad vattenmelon
Vit kladdkaka
Chokladtryffelpaj
Plommontarte
Färska fikon med ädelost och choklad
Brietårta med honugsnötter och torkad frukt
Ricottakräm med vacker fruktsallad
Rosenyoghurtglass med pistaschmandel
Citron och lakritsglass
Kakao Förlag Originalupplaga 9789185861156 -
ALLT OM MATLAGNING. Handbok för erfarna och o...
Inbunden bok. Askild & Kärnekull. Första svenska upplagan uppl. 1983. 195 sidor sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i dåligt skick. Omslag med stor nedre reva! Själva boken i utmärkt skick!29x22 cm. Färgfotoillustrerad! Handgjorda teckningar till hjälp för beredandet av måltiden! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9158204520
- Titel
- Allt om matlagning : handbok för erfarna och oerfarna
- Författare
- Cadogan, Mary - Håkansson, Gunvor
- Förlag
- Stockholm : Askild & Kärnekull
- Utgivningsår
- 1983
- Språk
- Svenska
Askild & Kärnekull Första svenska upplagan 9158204520 -
POWERFOOD I PRAKTIKEN. 22 supernyttiga råvaro...
Inbunden bok. iFORM. Originalupplaga uppl. 2009.
Nära nyskick. Gallrat biblioteksex! Som ny bortsett från biblioteksstämplar Färgfotografier. !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9788253530826
- Titel
- Powerfood i praktiken
- Författare
- Larsen, Anne
- Förlag
- Bonnier Publications A/S
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 220 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 530 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukt och grönsaker behöver inte vara det minsta exotiska
för att göra sig förtjänta av titeln powerfoods. På våra
breddgrader finns det massor av råvaror som innehåller fantastiska
mängder av mycket hälsosamma ämnen som håller
oss starka och friska och skyddar oss mot en rad sjukdomar.
Det gäller bara att väva in dem i vardagen och utnyttja all
deras saft och kraft. Men hur, tänker du kanske? Svaret får
du i den här kokboken, som ger dig massor av inspiration
till hur du får ut det bästa ur 22 lättillgängliga, supernyttiga
och härliga powerfoods. Se fram emot 66 recept på nyttiga och välsmakande rätter, utvecklade
av I FORM:s matskribent Anne Larsen i samarbete med kostexperten Martin Kreutzer.
POWERFOOD I PRAKTIKEN ger dig:
Grundlig information om råvarornas fantastiska egenskaper
Totalt 66 recept baserade på de 22 nyttigaste råvarorna
14 snabba förrätter
31 spännande middagsrätter
6 enkla desserter
4 lätta bakverk
6 delikata drycker
5 nya sorters tillbehör
iFORM Originalupplaga 9788253530826 -
RÄDDA MATEN! Restaurang Retaste. Manual för m...
Häftad bok. BONNIER FAKTA. Originalupplaga uppl. 2019. 128 sidor sidor.
Nära nyskick. Gallrat biblioteksex i utmärkt skick! " Vi slänger mer än en tredjedel av all mat som produceras i världen! Är det inte dags att börja reagera mot matsvinnet? Som svar på den frågan föddes idén om restaurang Retaste, där kockarna Paul svensson och Christo läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174249972
- Titel
- Rädda maten! : manual för minskat matsvinn
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 173 x 241 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 364 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Klimatsmarta recept som minskar matsvinnet.Vi slänger mer än en tredjedel av all mat som produceras i världen. Är det inte dags att börja agera mot matsvinnet? Som svar på den frågan föddes idén om restaurangen Retaste, där kockarna Paul Svensson och Christofer Ekman fångade upp råvaror som var på väg att bli sopor och lagade till dem på bästa sätt. I den här kokboken får du ta del av 80 klimatsmarta recept och tips som minskar matsvinnet i ditt hem. Tillsammans gör vi skillnad!
BONNIER FAKTA Originalupplaga 9789174249972 -
HODDORNA. Recept och fiskehistorier från Malm...
Inbunden bok. DAMM FÖRLAG. Originalupplaga uppl. 2007. 112 sidor sidor.
Nära nyskick. Gallrat biblioteksex! Nästan som oläst! Mitt i Malmö ligger hoddorna, de röda små fiskebodarna där handeln bedrivits på samma sätt i århundraden. Här kan man än i dag köpa nyfångad fisk och insupa i högsta grad levande kulturhistoria. I HODDORNA bjuds per läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171307873
- Titel
- Hoddorna : recept och fiskehistorier från Malmö
- Författare
- Lage Stone
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 202 x 202 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 486 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- HODDORNA recept och fiskehistorier från Malmö
av Hans Rooth och Lage Stone
Vid Banérskajen mitt i Malmö ligger hoddorna, de smått unika röda fi skebodarna där fiskehandeln bedrivits på samma sätt i århundraden. Här kan du köpa nyfångad fisk året om. Och smaken av pinfärsk fisk från Öresund överträffar det mesta!
Kring det historiska Malmöfisket och hoddorna har Hans Rooth och Lage Stone gjort denna bok, fylld av enkla recept som utgår just från den fisk som säljs där: sill, så klart, men också torsk, spätta, nykokta havskräftor, gädda, skädda och stenbit, nyrökt lax och böckling, sjötunga och bergtunga. I HODDORNA bjuds färgstark historik, klassiska sillinläggningar, lättlagade fiskmiddagar och goda tillbehör. Precis så som hoddfiskarna själva tycker att god fisk ska avnjutas: med utsökta råvaror och minsta möjliga krångel. Från hav till spis på några timmar!
DAMM FÖRLAG Originalupplaga 9789171307873 -
(NYA) VINGUIDEN
Inbunden bok. Informationsförlaget. Originalupplaga. Första utgåvan, första tryckningen uppl. 1985. 174 sidor sidor.
ISBN 9177361153!
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagsband! På skyddsomslag och främre pärmsida står Nya Vinguiden men på titelsidan står enbart Vinguiden. Ca 19x10 cm. "Det förundrar mig hur man fått plats med så mycket kunskap från klassificeringen av franska viner till så praktiska råd som hur man läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKInformationsförlaget Originalupplaga. Första utgåvan, första tryckningen 9177361153! -
BRÖD. Recept och tips för många lyckade bak
Inbunden bok. Bokförkaget Spektra AB. Originalupplaga uppl. 1975. 128 sidor sidor.
Nyskick. Inbundet band i nyskick! Färgfotografier av Kerstin Bernhard. "Att baka bröd är ett roligt jobb som verkligen lönar sig. Det är lättare än man tror och vana ger färdighet! Hembakat bröd uppskattas alltid. Inte bara för den goda smakens skull utan också fö läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171361707
- Titel
- Bröd : recept och tips för många lyckade bak
- Författare
- Landergren, Christina
- Förlag
- Halmstad : Spektra ; [Solna] : [Seelig
- Utgivningsår
- 1975
- Språk
- Svenska
Bokförkaget Spektra AB Originalupplaga 9171361707 -
SYRAT. En hyllning till den unika nordiska sm...
Inbunden bok. Informationsförlaget. Originalupplaga uppl. 2009. 169 sidor sidor.
ISBN 9177366072!
Nära nyskick. Klotband i litet 4:o-format. Rikt färgillustrerad. Syrad är en hyllning till en av våra mest älskade smakskatter: den unika nordiska syrligheten. Bokens fokus ligger på det nyskapande nordiska köket - ett sprittande och sprudlande kök i ständig förändring läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKInformationsförlaget Originalupplaga 9177366072! -
VÄLKRYDDAT!
IKEA 2007. 95 sid. Rikt färgillustrerat. Nyskick!
Kryddorna gör maten. I denna kokbok från IKEA finns recept på kryddstark mat från alla världens hörn. Här får såsen, pastan, riset, köttet och fisken sting av peppriga smaksättare. Här beskrivs skillande läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
SODA POP. The History, Advertising, Art and...
Simon and Schuster. Originalupplaga uppl. 1973. 184 sidor sidor.
Mycket gott skick. A Subsistence Press Book 1973. 184 sid. Klbd. Bruksspår. Styva röda pärmar. Liten 4:o. Rikt illustr. i färg och sv/v. Mkt ovanlig. Unika bilder på skyltar o.dyl. som hör ihop med Coca-cola, Pepsi m.fl. Ovanlig! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197458147
- Titel
- De berömda och glömda : kvinnliga svenska modernister 1900 - 1930
- Författare
- Werkmäster, Barbro
- Förlag
- Mjellby Konstmuseum
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 98 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 525 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De berömda och de glömda- kvinnliga svenska modernister 1900-1930
Att tala om kvinnlig modernism som ett begrepp innebär att befinna sig på delvis okänd och minerad mark. Men det är likväl nödvändigt att beträda den med en vilja att vidga blicken och ett mod att se bortom den traditionella bilden av det modernistiska uttrycket.
Simon and Schuster Originalupplaga 9197458147
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
