-
Allt om Mat Smaker från hela världen Italien
Inbunden bok. Bonnier Tidskrifter. 2008.
Nära nyskick. Utgiven av Bonnier Tidskrifter 2008. Det italienska köket präglas av enkelhet. Varje råvara älskas som den är, för sin karakteristiska smak och sina speciella egenskaper. Råvarorna ska odlas och tillagas med omsorg för att komma till sin rätt. De flesta läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346918
- Titel
- Italien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Bonnier Tidskrifter 9789189346918 -
Baka bröd med Allt om Mat
Inbunden bok. Aööt om Mat. 2010. 159,(1 blank) sidor.
ISBN 9789186187217
Nyskick. Oläst. Rik.färgfotoillustrerad. De bästa recepten ur Allt om Mat från turbobaguetter till surdegslimpor
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAööt om Mat 9789186187217 -
Italien : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008.
Mycket gott skick. Märke efter prislapp på baksidan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346918
- Titel
- Italien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346918 -
100 lätta snabba middagar ur Allt om mat
Inbunden bok. Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat. 1999.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197345071
- Titel
- 100 lätta snabba middagar ur Allt om mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Förster, Anna - Abrahamsson, Astrid - Almers, Stefan - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat 9789197345071 -
God mat på en 1/2 timme : [recept ur Allt om...
Inbunden bok. Stockholm : Specialtidningsförl. 1974.
Gott skick. Skyddsomslag saknas. Samfraktar. Se mina övriga annonser.
Vad ska vi ha till middag idag? God mat på en 1/2 timme blir det enkelt att svara. Lite vikt i ett hörnInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172740228
- Titel
- God mat på en 1/2 timme : [recept ur Allt om mat]
- Författare
- Wiking, Margaretha - Rejnholm, Astrid
- Förlag
- Stockholm : Specialtidningsförl
- Utgivningsår
- 1974
- Språk
- Svenska
Stockholm : Specialtidningsförl 9789172740228 -
Fester & bufféer : ur Allt om mat
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2008. 171 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Samfraktar. Se mina övriga annonser.
Det finns många anledningar att ställa till med fest! 40-års fest med italiensk buffe, studentfest för yngsta sonen eller varför inte trumma ihop alla grannarna till en het salsakväll? … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151851501
- Titel
- Fester & bufféer : ur Allt om mat
- Författare
- Karlström, Ulla - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 248 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 603 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här härligt inspirerande festboken innehåller en stor samling fest- och bufférecept samt tips och råd från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat.
Drömmer du redan om sommarens fester under bar himmel, har du kommit rätt! Planerar du en påskfest, en julmiddag eller en salsafest likaså. Det vill säga: boken är lika användbar året runt!
Här är recepten som ger inspiration och förnyelse till hela årets alla fester: valborgsfesten, grillpartyt i trägården, bröllopsmiddagen, den italienska buffén, julkalaset, nyårssupén, cocktailpartyt, viltmiddagen...
En lyckad fest är när allt stämmer, god mat, fin miljö och nöjda gäster. Allt om Mat:s samlade kunskap och väl utprovade recept ger dig tips och alla goda råd som krävs för att du som värd eller värdinna ska känna dig lugn och säker och kunna delta till 100%. Gästerna kommer att stortrivas, och festen kommer garanterat att bli LYCKAD!
Ur innehållet:
Vett & etikett
Planering. Hur mycket beräknar man till buffén? Hur mycket vin går åt? Vad går att förbereda och frysa?
Välkomstdrinkar, tilltugg, förrätter
Påskbuffé, påskmiddag
Bröllop
Sommarfester: midsommar, grillmiddag, skördefest
Bufféer: italiensk födelsedagsbuffé, studentbuffé
Temafester: salsafest, halloween och gåsmiddag
Enkla fester: soppfest, billiga, valborg, salladsfest, ost & vin
Fisk & skaldjur: kräftskivan, surströmming, skaldjurskalaset
Jul & Nyår: glöggfest, julkalaset, nyårssupé
Prisma 2 9789151851501 -
Svensk vinter & jul : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346949
- Titel
- Svensk vinter & jul : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346949 -
Smaker från hela världen - Afrika : [ur Allt...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2009.
Mycket gott skick. Försätts utriven. Liten reva på bakre försätts, i övrigt fin bok!
Har runt 1000 böcker. Köp fler för samfrakt!Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187040
- Titel
- Afrika : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187040 -
Svensk vinter & jul : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Mycket gott skick. Nedre ryggänden är stukad. Fin inlaga.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346949
- Titel
- Svensk vinter & jul : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346949 -
Allt om Mat : stora kokboken
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 432 sidor.
Gott skick. Lite snedläst, f ö i mycket gott skick,
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023960
- Titel
- Allt om Mat : stora kokboken
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 432 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 266 x 282 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 2240 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Denna inspirerande grundkokbok är den enda kokbok en modern matlagare behöver; året runt och i livets alla skiften. De cirka 600 recepten är samlade ur Allt om Mat, alla rätter är provlagade i provköket. Och - består av max åtta ingredienser!
Innehåll: Vardag (lätt och snabbt), Fredag (festlig inledning på helgen), Lördag (menyer med tre rätter; förrätt, huvudrätt, dessert), Söndag (långlagat, menyer med huvudrätt + dessert), Fester och kalas (student, bröllop, födelsedag, skaldjursbuffé, brunch, kräftkalas, gåsmiddag, halloween, glöggfest), Högtider (påsk, midsommar, jul, nyår), Skördetid (bär och svamp).
Dessutom uppslag med fakta om råvaror, matlagningstekniker med mera. Många tips och kompletterande texter förutom recepten. Lättillgänglig information om stek- och koktemperaturer.
"Detta är kanske inte en grundkokbok i traditionell mening, men - om vi får säga det själva - en ovanligt grundlig kokbok.
Vi som arbetat med den här boken är inte bara uppfyllda av matlagningens fröjder utan vet också en del om matlagarens värsta fiender och kökets vanliga fallgropar. Med åren har vi lärt oss vad som kan gå på tok och vilka moment även den vana matlagaren kan bli osäker på. Det har vi tagit fasta på när vi valt ut tips och texter som kompletterar recepten. På tre faktaspäckade uppslag har vi samlat goda råd under rubrikerna Att lyckas med festen, Att lyckas med baket och Att lyckas i köket. Det sistnämnda innehåller bland annat matnyttig information om tillagningstemperaturer, styckningsdetaljer, infrysning, hållbarhet och förvaring.
Provköket - vårt hjärta!
Här provlagas varenda rätt innan receptet publiceras i tidningen. Och i boken! Allt för att vi ska vara säkra på att receptet verkligen fungerar och resultatet blir så gott som det ser ut på bilden."
Norstedts 1 9789113023960 -
Allt om Mat Smaker från hela världen Grillat
Inbunden bok. Bonnier Tidskrifter. 2009.
Nära nyskick. Utgiven av Bonnier Tidskrifter 2009. I den här boken låter vi smaker från hela världen inspirera oss vid grillen. Här hittar du både nya, spännande kombinationer och klassiska recept för att lyckas med matlagningen utomhus. Boken är indelad i fyra kapitel läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187118
- Titel
- Grillat : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Bonnier Tidskrifter 9789186187118 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187118
- Titel
- Grillat : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187118 -
Köp hem 5 : laga god vardagsmat med bara 5 in...
Häftad bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 174 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151849232
- Titel
- Köp hem 5 : laga god vardagsmat med bara 5 ingredienser : ur Allt om mat
- Författare
- Förster, Anna - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 174 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 211 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 574 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Middagsmaten blir lätt enahanda. Ofta lagar vi samma tio rätter om och om igen utan variation. Det är spagetti och köttfärssås, falukorv, kokt och djupfryst fisk... Och när vi står där i butiken tryter fantasin, vi orkar helt enkelt inte tänka ut något nytt.
God mat utan krångel – och med bara 5 råvaror att handla hem. Det är idén bakom succéserien ”Köp hem 5” i tidningen Allt om Mat. Här lagar några av Sveriges främsta matskribenter spännande och nytänkande rätter som passar både till vardags och till helgen. Med ett fåtal ingredienser och smarta genvägar blir maten lättlagad – och härligt smakrik.
I den här boken har vi samlat 75 nya recept, med praktiska inköpslistor till varje rätt. Här finns middagsmat i alla prisklasser. Bara 5 ingredienser att handla, resten är basvaror du säkert redan har hemma. Läckert och enkelt – och i de flesta fall har du maten på bordet inom en halvtimme!
Prisma 1 9789151849232 -
Allt om mat Julkokboken
Inbunden bok. Allt om mat. 2011. 160 sidor.
Gott skick. En klassiker i klass med Mannerströms bok om julmat. En bok inte bara om julen utan också om adventstiden glöggmingel och sedan självklart också själva julbordet. Med en lång historia kring recept från olika personer över åren är det här kanske den bredas läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAllt om mat -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Fester & bufféer : ur Allt om mat
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2008. 171 sidor.
Nära nyskick. Lite kantstött vid bokryggen, annars är boken i nära nyskick!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151851501
- Titel
- Fester & bufféer : ur Allt om mat
- Författare
- Karlström, Ulla - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 248 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 603 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här härligt inspirerande festboken innehåller en stor samling fest- och bufférecept samt tips och råd från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat.
Drömmer du redan om sommarens fester under bar himmel, har du kommit rätt! Planerar du en påskfest, en julmiddag eller en salsafest likaså. Det vill säga: boken är lika användbar året runt!
Här är recepten som ger inspiration och förnyelse till hela årets alla fester: valborgsfesten, grillpartyt i trägården, bröllopsmiddagen, den italienska buffén, julkalaset, nyårssupén, cocktailpartyt, viltmiddagen...
En lyckad fest är när allt stämmer, god mat, fin miljö och nöjda gäster. Allt om Mat:s samlade kunskap och väl utprovade recept ger dig tips och alla goda råd som krävs för att du som värd eller värdinna ska känna dig lugn och säker och kunna delta till 100%. Gästerna kommer att stortrivas, och festen kommer garanterat att bli LYCKAD!
Ur innehållet:
Vett & etikett
Planering. Hur mycket beräknar man till buffén? Hur mycket vin går åt? Vad går att förbereda och frysa?
Välkomstdrinkar, tilltugg, förrätter
Påskbuffé, påskmiddag
Bröllop
Sommarfester: midsommar, grillmiddag, skördefest
Bufféer: italiensk födelsedagsbuffé, studentbuffé
Temafester: salsafest, halloween och gåsmiddag
Enkla fester: soppfest, billiga, valborg, salladsfest, ost & vin
Fisk & skaldjur: kräftskivan, surströmming, skaldjurskalaset
Jul & Nyår: glöggfest, julkalaset, nyårssupé
Prisma 2 9789151851501 -
Gourmetmat : ur Allt om mat
Inbunden bok. Stockholm : Specialtidningsförl. 1980. 64 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172741010
- Titel
- Gourmetmat : ur Allt om mat
- Författare
- Sandberg, Marianne
- Förlag
- Stockholm : Specialtidningsförl
- Utgivningsår
- 1980
- Språk
- Svenska
Stockholm : Specialtidningsförl 9789172741010 -
Allt om mat special Matjul
Tidning, tidskrift. 2022.
Nyskick. Mattidning, gott och klassist julbord (pren-adress bak)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151851501
- Titel
- Fester & bufféer : ur Allt om mat
- Författare
- Karlström, Ulla - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 248 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 603 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här härligt inspirerande festboken innehåller en stor samling fest- och bufférecept samt tips och råd från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat.
Drömmer du redan om sommarens fester under bar himmel, har du kommit rätt! Planerar du en påskfest, en julmiddag eller en salsafest likaså. Det vill säga: boken är lika användbar året runt!
Här är recepten som ger inspiration och förnyelse till hela årets alla fester: valborgsfesten, grillpartyt i trägården, bröllopsmiddagen, den italienska buffén, julkalaset, nyårssupén, cocktailpartyt, viltmiddagen...
En lyckad fest är när allt stämmer, god mat, fin miljö och nöjda gäster. Allt om Mat:s samlade kunskap och väl utprovade recept ger dig tips och alla goda råd som krävs för att du som värd eller värdinna ska känna dig lugn och säker och kunna delta till 100%. Gästerna kommer att stortrivas, och festen kommer garanterat att bli LYCKAD!
Ur innehållet:
Vett & etikett
Planering. Hur mycket beräknar man till buffén? Hur mycket vin går åt? Vad går att förbereda och frysa?
Välkomstdrinkar, tilltugg, förrätter
Påskbuffé, påskmiddag
Bröllop
Sommarfester: midsommar, grillmiddag, skördefest
Bufféer: italiensk födelsedagsbuffé, studentbuffé
Temafester: salsafest, halloween och gåsmiddag
Enkla fester: soppfest, billiga, valborg, salladsfest, ost & vin
Fisk & skaldjur: kräftskivan, surströmming, skaldjurskalaset
Jul & Nyår: glöggfest, julkalaset, nyårssupé
Prisma 2 9789151851501 -
Grilla med Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2007. 167 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK! NY FRÅN LAGER. Lockande och välbeprövade grillrecept på kött, fisk, skaldjur, fågel, vegetariskt. Prisma, 2007. Upplaga 2. 167, [1] s. Rikt illustrerad. Inbunden, färgtryckt laminatband, fotoillustrerade första och sista uppslag. Stor 8:o. 2 läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151849539
- Titel
- Grilla med Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 250 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 587 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att hälla grillkol i grillen och tända på är ett löfte. Ett löfte om ljumma sommarvindar, aftonsol, goda smaker, spröda primörer och immiga glas på bordet! Den här boken är tänkt att göra det mesta av löftena och minimera besvikelserna.
För recepten svarar en hel stab av kunniga och rutinerada medarbetare på Allt om Mat och systertidningen Gott & Grönt. För de inspirerande matbilderna stor ett stort team med några av Sveriges absolut bästa matfotografer. Kan det bli annat än lyckat?
Den generösa boken innehåller mängder av lockande och välberöpavde grillrecept på kött, fisk & skaldjur, fågel och vegetariskt. Den har också utvidgade tematiska avsnitt som kan inspirera till festmåltider: Asadofest, Fest på flotten, Svensk-Kalifornisk fest, Grön buffé... Och så efterrätter, förstås.
Prisma 2 9789151849539 -
Fester & bufféer. Ur Allt om mat.
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2008. 171 sidor.
Mycket gott skick. Mat och dryck till 26 olika fester för alla tillfällen. Rikt illustrerad kokbok med recept. Inbunden, färgtryckt laminatband / kartonnage. 8:o. 248x175x15 mm. 600 g. Välvårdat och fint ex, inga anmärkningar, ej ägarnamn. [21009] … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151851501
- Titel
- Fester & bufféer : ur Allt om mat
- Författare
- Karlström, Ulla - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 248 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 603 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här härligt inspirerande festboken innehåller en stor samling fest- och bufférecept samt tips och råd från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat.
Drömmer du redan om sommarens fester under bar himmel, har du kommit rätt! Planerar du en påskfest, en julmiddag eller en salsafest likaså. Det vill säga: boken är lika användbar året runt!
Här är recepten som ger inspiration och förnyelse till hela årets alla fester: valborgsfesten, grillpartyt i trägården, bröllopsmiddagen, den italienska buffén, julkalaset, nyårssupén, cocktailpartyt, viltmiddagen...
En lyckad fest är när allt stämmer, god mat, fin miljö och nöjda gäster. Allt om Mat:s samlade kunskap och väl utprovade recept ger dig tips och alla goda råd som krävs för att du som värd eller värdinna ska känna dig lugn och säker och kunna delta till 100%. Gästerna kommer att stortrivas, och festen kommer garanterat att bli LYCKAD!
Ur innehållet:
Vett & etikett
Planering. Hur mycket beräknar man till buffén? Hur mycket vin går åt? Vad går att förbereda och frysa?
Välkomstdrinkar, tilltugg, förrätter
Påskbuffé, påskmiddag
Bröllop
Sommarfester: midsommar, grillmiddag, skördefest
Bufféer: italiensk födelsedagsbuffé, studentbuffé
Temafester: salsafest, halloween och gåsmiddag
Enkla fester: soppfest, billiga, valborg, salladsfest, ost & vin
Fisk & skaldjur: kräftskivan, surströmming, skaldjurskalaset
Jul & Nyår: glöggfest, julkalaset, nyårssupé
Prisma 2 9789151851501 -
Grilla med Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK! De allra bästa och mest populära recepten på grillad mat som publicerats i tidningen Allt om Mat 2002-2006. Uppföljare till boken med samma namn utgiven 2002. Prisma, 2007. 159 s. Rikligt illustrerad i färg. Inbunden, förlagsband med skyddso läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848679
- Titel
- Grilla med Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 222 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1032 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Samla vännerna, tänd grillen och servera vinet, det är grilldags och tid för sommarens bästa sätt att umgås!
2002 kom Grilla med Allt om Mat ut för första gången. Boken blev från början mycket uppskattad och har sedan dess tryckts till flera gånger. Nu är det dags för uppföljaren. I denna har vi samlat de allra bästa och mest populära recepten på grillad mat, marinader, såser, röror och tillbehör som publicerats i tidningen Allt om Mat under åren 2002 till 2006.
Samtliga recept är provlagade i tidningens provkök, skrivna på Allt om Mat:s välkända och prisbelönta sätt, och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Grilla med Allt om Mat är en modern kokbok med vackra och informativa bilder. Här finns huvudrätterna, kött, fågel, fisk och grönt, presenterade i var sitt kapitel. Här finns marinaderna med tydliga hänvisningar till passande recept. Här finns alla nödvändiga röror och såser och här finns tillbehören. Här finns tips på hur du ska grilla, hög eller låg värme, med lock eller utan. Hur du ser på köttet, fisken, fågeln eller grönsakerna när det är klart. Och här finns också dryckestips, vilket vin som passar till maten och varför.
Över hundra recept presenteras här i ett generöst format, samma som Mera Fredagsgourmet och Stora Köksskolan till exempel, för inspiration och vägledning till många underbara middagar.
Boken är samanställd av Catarina Bennetoft, matkreatör och matskribent på Allt om Mat, och är precis vad den utger sig för att vara. En bok om hur, vad och varför man ska grilla.
Prisma 1 9789151848679 -
Nya Fisk & skaldjur : ur Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2008. 160 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850634
- Titel
- Nya Fisk & skaldjur : ur Allt om Mat
- Författare
- Heland, Gunilla von - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 227 x 289 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1022 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fisk och skaldjur är god och nyttig mat som vi bör äta två till tre gånger i veckan (enligt Livsmedelsverket). Och det är inte alls så krångligt att laga till läckra fiskrätter. Här får du, förutom inspiration till nya goda rätter, hjälp att välja rätt fisksorter så att du inte bidrar till utrotningen av hotade arter.
Många känner sig idag osäkra på fisk. Man vet inte heller riktigt vilken fisk man ska välja med tanke på utrotningshoten för många arter. Det kan även vara svårt att variera sig och få inspiration till nya, goda rätter.
Men fisk och skaldjur är god och nyttig mat som innehåller nyttiga omega-3 fetter, vitaminer och mineraler. Vi bör äta hela 120 g per person två till tre gånger i veckan enligt Livsmedelsverkets rekommendationer. Gör du det?
Fisk och skaldjur är självklart inte bara nyttigt, utan framförallt väldigt gott. Boken innehåller läckra rätter som passar både till vardag och fest utan att det för den skull behöver ta en hel eftermiddag att laga dem. Fisk är faktiskt många gånger snabbmat. Här finns klassiska recept som stekt sill och kokta dillkräftor och mängder av nya spännande recept med både insjöfisk och havsfisk.
Boken innehåller inte några utrotningshotade fiskar som finns på WWF:s röda lista. Förutom de många recepten innehåller den en mängd fakta om hanteringen av fisk, alltifrån hur man ser om fisken är färsk till hur man rensar och flår olika typer av fiskar och skaldjur. Dessutom vissa grundrecept, exempelvis hur man kokar en fiskbuljong, gör en vitvinssås eller en perfekt aioli.
Ur innehållet: sill och strömming, plattfiskar, torskfiskar, sej, kolja, långa, hooki, gös, gädda, abborre, skaldjur, fiskgrytor och soppor, laxfiskar, såser, övrigt, filea, flå, bena ur etc, vilka fiskar som är med på WWF:s röda lista, fångstmetoder, certifiering, krav och MSC-märkning, åtgång, hållbarhet, förvaring.
Fisk & skaldjur är rikt illustrerad med läckra matbilder.
Prisma 1 9789151850634 -
Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 159 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151845784
- Titel
- Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt om Mat
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Förster, Anna - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 290 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 1002 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- På mångas begäran kommer en ny samling med de bästa Fredagsgourmetrecept som Allt om Mat:s begåvade matredaktörer skapat. Middagsförslag till många goda kvällar, med recept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är avslutad och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet.
Då passar en middag ur Mera Fredagsgourmet perfekt! I denna helt nya samling får du 164 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Dessutom är det här festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen!
Förutom huvudrätter innehåller boken också vintips, läckra desserter samt förrätter och drinktilltugg som är både roliga och lättgjorda (totalt ca 250 recept).
Prisma 1 9789151845784
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
