-
EN SMAKRESA – Middagstips från Marcus Samuels...
Inbunden bok. TV4 AB. 2005. 194 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
För Marcus Samuelsson är skapandet i köket inte så komplicerat. Han tar helt enkelt de maträtter och smaker han tycker om och skapar nya smaker och rätter att tycka om.
Maträtterna byggs upp av både smak läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189406247
- Titel
- En smakresa : Samuelsson, Marcus
- Författare
- Marcus Samuelsson
- Förlag
- TV4 AB
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 194 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 242 x 278 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1189 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För Marcus Samuelsson är skapandet i köket inte så komplicerat. Han tar helt enkelt de maträtter och smaker han tycker om och skapar nya smaker och rätter att tycka om.
Maträtterna byggs upp av både smak, textur och estetik, för att få med så många sinnen som möjligt i upplevelsen vid bordet. Marcus mat är magisk i sin kombination av enkelhet och överraskningar.
Grunterna kommer från Smögen, Etiopien och New Yorkl och härifrån har han inspirerats av tre distinkta smaker: havet, traditionen och storstaden. En inspiration som tar oss på en lika märklig som välsmakande resa; sushin görs på sill, soppan innehåller mjölkchoklad och hans version av fish and chips kommer garanterat ingen engelsman att känna igen.
Spännande mat, men ändå enkel att göra.
– Tänk som en kock, laga mat som du brukar, menar Marcus.
I den här boken visar han att det inte är svårare än så. Bara godare.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
Marcus Samuelsson är för den svenska publiken mest känd från TV4 Nyhetsmorgon, där han presenterat en lång rad uppskattade middagstips. För publiken i New York är han mer känd som stjärnkocken på Aquavit, en av stadens högst rankade restauranger.
TV4 AB 9789189406247 -
En smakresa : Samuelsson, Marcus
Inbunden bok. TV4 AB. 1 uppl. 2005. 194 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189406247
- Titel
- En smakresa : Samuelsson, Marcus
- Författare
- Marcus Samuelsson
- Förlag
- TV4 AB
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 194 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 242 x 278 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1189 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För Marcus Samuelsson är skapandet i köket inte så komplicerat. Han tar helt enkelt de maträtter och smaker han tycker om och skapar nya smaker och rätter att tycka om.
Maträtterna byggs upp av både smak, textur och estetik, för att få med så många sinnen som möjligt i upplevelsen vid bordet. Marcus mat är magisk i sin kombination av enkelhet och överraskningar.
Grunterna kommer från Smögen, Etiopien och New Yorkl och härifrån har han inspirerats av tre distinkta smaker: havet, traditionen och storstaden. En inspiration som tar oss på en lika märklig som välsmakande resa; sushin görs på sill, soppan innehåller mjölkchoklad och hans version av fish and chips kommer garanterat ingen engelsman att känna igen.
Spännande mat, men ändå enkel att göra.
– Tänk som en kock, laga mat som du brukar, menar Marcus.
I den här boken visar han att det inte är svårare än så. Bara godare.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
Marcus Samuelsson är för den svenska publiken mest känd från TV4 Nyhetsmorgon, där han presenterat en lång rad uppskattade middagstips. För publiken i New York är han mer känd som stjärnkocken på Aquavit, en av stadens högst rankade restauranger.
TV4 AB 1 9789189406247 -
Tåg och mat i Italien : en smakresa för alla...
Häftad bok. Roos & Tegner. 2020. 184 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188953636
- Titel
- Tåg och mat i Italien : en smakresa för alla sinnen
- Författare
- Wramen, Marko T
- Förlag
- Roos & Tegner
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 155 x 205 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 381 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Resejournalisterna Anna och Marko är tillbaka efter succéboken Med tåg genom Europa och vänder sig här till den som vill ha ut mer av sin italienska semester än budgetflyg och första bästa pizzeria. För vad kan väl vara en bättre kombination än att uppleva vackra Italien med tåg och njuta av de bästa matupplevelserna längs vägen? Boken innehåller nio tydliga rutter, från alperna i norr till Sicilien i söder, och ger tips på de bästa restaurangerna och vin- och matproducenterna längs vägen. Naturligtvis ingår tydliga kartor, instruktioner om hur man bokar biljetter och personliga tips som författarna provat sig fram till under sina resor.
Roos & Tegner 9789188953636 -
En smakresa : Samuelsson, Marcus
Inbunden bok. TV4 AB. 1 uppl. 2005. 194 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189406247
- Titel
- En smakresa : Samuelsson, Marcus
- Författare
- Marcus Samuelsson
- Förlag
- TV4 AB
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 194 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 242 x 278 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1189 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För Marcus Samuelsson är skapandet i köket inte så komplicerat. Han tar helt enkelt de maträtter och smaker han tycker om och skapar nya smaker och rätter att tycka om.
Maträtterna byggs upp av både smak, textur och estetik, för att få med så många sinnen som möjligt i upplevelsen vid bordet. Marcus mat är magisk i sin kombination av enkelhet och överraskningar.
Grunterna kommer från Smögen, Etiopien och New Yorkl och härifrån har han inspirerats av tre distinkta smaker: havet, traditionen och storstaden. En inspiration som tar oss på en lika märklig som välsmakande resa; sushin görs på sill, soppan innehåller mjölkchoklad och hans version av fish and chips kommer garanterat ingen engelsman att känna igen.
Spännande mat, men ändå enkel att göra.
– Tänk som en kock, laga mat som du brukar, menar Marcus.
I den här boken visar han att det inte är svårare än så. Bara godare.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
Marcus Samuelsson är för den svenska publiken mest känd från TV4 Nyhetsmorgon, där han presenterat en lång rad uppskattade middagstips. För publiken i New York är han mer känd som stjärnkocken på Aquavit, en av stadens högst rankade restauranger.
TV4 AB 1 9789189406247 -
Too good to waste : en cirkulär smakresa med...
Inbunden bok. Lava Förlag. 2023. 135 sidor.
Nära nyskick. Tillskrift på försättsbladet
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189569058
- Titel
- Too good to waste : en cirkulär smakresa med recept från Karibien till Sverige
- Författare
- Sjögren, Emmanuella
- Förlag
- Lava Förlag
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 135 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Too good to waste är boken som hjälper dig att tänka cirkulärt i ditt kök genom att medvetet planera hur du tar till vara all mat du handlar. På så sätt är risken mindre att maten glöms bort och du slipper kylskåpsrensningsmiddagen, som i ärlighetens namn sällan är veckans höjdpunkt.
I boken finner du bland annat smarta kreativa menyer som låter dig trolla fram flera underbara måltider av en bas. Du får inspiration till såväl vardagsmat som festmiddagar samt praktiska tips om hur du kan använda dig av varje smula. Som ett exempel kan en bas av långkokt fläskkarré med karibiska kryddor enkelt förvandlas till asiatiska ramennudlar med enbart några få extra ingredienser som du med hjälp av boken redan planerat för. Varje maträtt kan så klart lagas för sig och bjuder på en ny smakupplevelse.
Too good to waste bjuder på en spännande smakresa med recept från jordens alla hörn, inte minst från Haiti där författaren Emmanuella Sjögren är född.
Food is too good to waste!
Lava Förlag 9789189569058 -
En smakresa : Samuelsson, Marcus
Inbunden bok. TV4 AB. 1 uppl. 2005. 194 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Signerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189406247
- Titel
- En smakresa : Samuelsson, Marcus
- Författare
- Marcus Samuelsson
- Förlag
- TV4 AB
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 194 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 242 x 278 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1189 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För Marcus Samuelsson är skapandet i köket inte så komplicerat. Han tar helt enkelt de maträtter och smaker han tycker om och skapar nya smaker och rätter att tycka om.
Maträtterna byggs upp av både smak, textur och estetik, för att få med så många sinnen som möjligt i upplevelsen vid bordet. Marcus mat är magisk i sin kombination av enkelhet och överraskningar.
Grunterna kommer från Smögen, Etiopien och New Yorkl och härifrån har han inspirerats av tre distinkta smaker: havet, traditionen och storstaden. En inspiration som tar oss på en lika märklig som välsmakande resa; sushin görs på sill, soppan innehåller mjölkchoklad och hans version av fish and chips kommer garanterat ingen engelsman att känna igen.
Spännande mat, men ändå enkel att göra.
– Tänk som en kock, laga mat som du brukar, menar Marcus.
I den här boken visar han att det inte är svårare än så. Bara godare.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
Marcus Samuelsson är för den svenska publiken mest känd från TV4 Nyhetsmorgon, där han presenterat en lång rad uppskattade middagstips. För publiken i New York är han mer känd som stjärnkocken på Aquavit, en av stadens högst rankade restauranger.
TV4 AB 1 9789189406247 -
En smakresa : Samuelsson, Marcus
Inbunden bok. TV4 AB. 1 uppl. 2005. 194 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Mycket gott skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189406247
- Titel
- En smakresa : Samuelsson, Marcus
- Författare
- Marcus Samuelsson
- Förlag
- TV4 AB
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 194 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 242 x 278 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1189 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För Marcus Samuelsson är skapandet i köket inte så komplicerat. Han tar helt enkelt de maträtter och smaker han tycker om och skapar nya smaker och rätter att tycka om.
Maträtterna byggs upp av både smak, textur och estetik, för att få med så många sinnen som möjligt i upplevelsen vid bordet. Marcus mat är magisk i sin kombination av enkelhet och överraskningar.
Grunterna kommer från Smögen, Etiopien och New Yorkl och härifrån har han inspirerats av tre distinkta smaker: havet, traditionen och storstaden. En inspiration som tar oss på en lika märklig som välsmakande resa; sushin görs på sill, soppan innehåller mjölkchoklad och hans version av fish and chips kommer garanterat ingen engelsman att känna igen.
Spännande mat, men ändå enkel att göra.
– Tänk som en kock, laga mat som du brukar, menar Marcus.
I den här boken visar han att det inte är svårare än så. Bara godare.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
Marcus Samuelsson är för den svenska publiken mest känd från TV4 Nyhetsmorgon, där han presenterat en lång rad uppskattade middagstips. För publiken i New York är han mer känd som stjärnkocken på Aquavit, en av stadens högst rankade restauranger.
TV4 AB 1 9789189406247 -
En Smakresa middagstips från Marcus Samuelsso...
Inbunden bok. Tv 4. 2002. 196 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Marcus Samuelsson kocken från New York restaurangen Aquavit, med rötter i Eritrea, Sverige och USA, världskocken här med en bok om den globala maten! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKTv 4 -
En smakresa : Samuelsson, Marcus
Inbunden bok. TV4 AB. 1 uppl. 2005. 194 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Rikt illustr.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189406247
- Titel
- En smakresa : Samuelsson, Marcus
- Författare
- Marcus Samuelsson
- Förlag
- TV4 AB
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 194 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 242 x 278 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1189 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För Marcus Samuelsson är skapandet i köket inte så komplicerat. Han tar helt enkelt de maträtter och smaker han tycker om och skapar nya smaker och rätter att tycka om.
Maträtterna byggs upp av både smak, textur och estetik, för att få med så många sinnen som möjligt i upplevelsen vid bordet. Marcus mat är magisk i sin kombination av enkelhet och överraskningar.
Grunterna kommer från Smögen, Etiopien och New Yorkl och härifrån har han inspirerats av tre distinkta smaker: havet, traditionen och storstaden. En inspiration som tar oss på en lika märklig som välsmakande resa; sushin görs på sill, soppan innehåller mjölkchoklad och hans version av fish and chips kommer garanterat ingen engelsman att känna igen.
Spännande mat, men ändå enkel att göra.
– Tänk som en kock, laga mat som du brukar, menar Marcus.
I den här boken visar han att det inte är svårare än så. Bara godare.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
Marcus Samuelsson är för den svenska publiken mest känd från TV4 Nyhetsmorgon, där han presenterat en lång rad uppskattade middagstips. För publiken i New York är han mer känd som stjärnkocken på Aquavit, en av stadens högst rankade restauranger.
TV4 AB 1 9789189406247 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189406249
- Titel
- En smakresa : Samuelsson, Marcus
- Författare
- Marcus Samuelsson
- Förlag
- TV4 AB
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 194 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 242 x 278 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1189 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För Marcus Samuelsson är skapandet i köket inte så komplicerat. Han tar helt enkelt de maträtter och smaker han tycker om och skapar nya smaker och rätter att tycka om.
Maträtterna byggs upp av både smak, textur och estetik, för att få med så många sinnen som möjligt i upplevelsen vid bordet. Marcus mat är magisk i sin kombination av enkelhet och överraskningar.
Grunterna kommer från Smögen, Etiopien och New Yorkl och härifrån har han inspirerats av tre distinkta smaker: havet, traditionen och storstaden. En inspiration som tar oss på en lika märklig som välsmakande resa; sushin görs på sill, soppan innehåller mjölkchoklad och hans version av fish and chips kommer garanterat ingen engelsman att känna igen.
Spännande mat, men ändå enkel att göra.
– Tänk som en kock, laga mat som du brukar, menar Marcus.
I den här boken visar han att det inte är svårare än så. Bara godare.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
Marcus Samuelsson är för den svenska publiken mest känd från TV4 Nyhetsmorgon, där han presenterat en lång rad uppskattade middagstips. För publiken i New York är han mer känd som stjärnkocken på Aquavit, en av stadens högst rankade restauranger.
TV4 AB 1 9189406249 -
En smakresa : Samuelsson, Marcus
Inbunden bok. TV4 AB. 1 uppl. 2005. 194 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Signerad av författaren
Förråd 1800Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189406249
- Titel
- En smakresa : Samuelsson, Marcus
- Författare
- Marcus Samuelsson
- Förlag
- TV4 AB
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 194 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 242 x 278 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1189 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För Marcus Samuelsson är skapandet i köket inte så komplicerat. Han tar helt enkelt de maträtter och smaker han tycker om och skapar nya smaker och rätter att tycka om.
Maträtterna byggs upp av både smak, textur och estetik, för att få med så många sinnen som möjligt i upplevelsen vid bordet. Marcus mat är magisk i sin kombination av enkelhet och överraskningar.
Grunterna kommer från Smögen, Etiopien och New Yorkl och härifrån har han inspirerats av tre distinkta smaker: havet, traditionen och storstaden. En inspiration som tar oss på en lika märklig som välsmakande resa; sushin görs på sill, soppan innehåller mjölkchoklad och hans version av fish and chips kommer garanterat ingen engelsman att känna igen.
Spännande mat, men ändå enkel att göra.
– Tänk som en kock, laga mat som du brukar, menar Marcus.
I den här boken visar han att det inte är svårare än så. Bara godare.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
Marcus Samuelsson är för den svenska publiken mest känd från TV4 Nyhetsmorgon, där han presenterat en lång rad uppskattade middagstips. För publiken i New York är han mer känd som stjärnkocken på Aquavit, en av stadens högst rankade restauranger.
TV4 AB 1 9189406249 -
En smakresa : Samuelsson, Marcus
Inbunden bok. TV4 AB. 1 uppl. 2005. 194 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189406249
- Titel
- En smakresa : Samuelsson, Marcus
- Författare
- Marcus Samuelsson
- Förlag
- TV4 AB
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 194 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 242 x 278 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1189 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För Marcus Samuelsson är skapandet i köket inte så komplicerat. Han tar helt enkelt de maträtter och smaker han tycker om och skapar nya smaker och rätter att tycka om.
Maträtterna byggs upp av både smak, textur och estetik, för att få med så många sinnen som möjligt i upplevelsen vid bordet. Marcus mat är magisk i sin kombination av enkelhet och överraskningar.
Grunterna kommer från Smögen, Etiopien och New Yorkl och härifrån har han inspirerats av tre distinkta smaker: havet, traditionen och storstaden. En inspiration som tar oss på en lika märklig som välsmakande resa; sushin görs på sill, soppan innehåller mjölkchoklad och hans version av fish and chips kommer garanterat ingen engelsman att känna igen.
Spännande mat, men ändå enkel att göra.
– Tänk som en kock, laga mat som du brukar, menar Marcus.
I den här boken visar han att det inte är svårare än så. Bara godare.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
Marcus Samuelsson är för den svenska publiken mest känd från TV4 Nyhetsmorgon, där han presenterat en lång rad uppskattade middagstips. För publiken i New York är han mer känd som stjärnkocken på Aquavit, en av stadens högst rankade restauranger.
TV4 AB 1 9189406249 -
En smakresa : Samuelsson, Marcus
Inbunden bok. TV4 AB. 1 uppl. 2005. 194 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189406249
- Titel
- En smakresa : Samuelsson, Marcus
- Författare
- Marcus Samuelsson
- Förlag
- TV4 AB
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 194 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 242 x 278 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1189 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För Marcus Samuelsson är skapandet i köket inte så komplicerat. Han tar helt enkelt de maträtter och smaker han tycker om och skapar nya smaker och rätter att tycka om.
Maträtterna byggs upp av både smak, textur och estetik, för att få med så många sinnen som möjligt i upplevelsen vid bordet. Marcus mat är magisk i sin kombination av enkelhet och överraskningar.
Grunterna kommer från Smögen, Etiopien och New Yorkl och härifrån har han inspirerats av tre distinkta smaker: havet, traditionen och storstaden. En inspiration som tar oss på en lika märklig som välsmakande resa; sushin görs på sill, soppan innehåller mjölkchoklad och hans version av fish and chips kommer garanterat ingen engelsman att känna igen.
Spännande mat, men ändå enkel att göra.
– Tänk som en kock, laga mat som du brukar, menar Marcus.
I den här boken visar han att det inte är svårare än så. Bara godare.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
Marcus Samuelsson är för den svenska publiken mest känd från TV4 Nyhetsmorgon, där han presenterat en lång rad uppskattade middagstips. För publiken i New York är han mer känd som stjärnkocken på Aquavit, en av stadens högst rankade restauranger.
TV4 AB 1 9189406249 -
En smakresa : middagstips från Marcus Samuels...
Stockholm : TV4, 2002, 2002 Inb m skomsl Utmärkt skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189406249
- Titel
- En smakresa : Samuelsson, Marcus
- Författare
- Marcus Samuelsson
- Förlag
- TV4 AB
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 194 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 242 x 278 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1189 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För Marcus Samuelsson är skapandet i köket inte så komplicerat. Han tar helt enkelt de maträtter och smaker han tycker om och skapar nya smaker och rätter att tycka om.
Maträtterna byggs upp av både smak, textur och estetik, för att få med så många sinnen som möjligt i upplevelsen vid bordet. Marcus mat är magisk i sin kombination av enkelhet och överraskningar.
Grunterna kommer från Smögen, Etiopien och New Yorkl och härifrån har han inspirerats av tre distinkta smaker: havet, traditionen och storstaden. En inspiration som tar oss på en lika märklig som välsmakande resa; sushin görs på sill, soppan innehåller mjölkchoklad och hans version av fish and chips kommer garanterat ingen engelsman att känna igen.
Spännande mat, men ändå enkel att göra.
– Tänk som en kock, laga mat som du brukar, menar Marcus.
I den här boken visar han att det inte är svårare än så. Bara godare.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
Marcus Samuelsson är för den svenska publiken mest känd från TV4 Nyhetsmorgon, där han presenterat en lång rad uppskattade middagstips. För publiken i New York är han mer känd som stjärnkocken på Aquavit, en av stadens högst rankade restauranger.
9189406249 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189406247
- Titel
- En smakresa : Samuelsson, Marcus
- Författare
- Marcus Samuelsson
- Förlag
- TV4 AB
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 194 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 242 x 278 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1189 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För Marcus Samuelsson är skapandet i köket inte så komplicerat. Han tar helt enkelt de maträtter och smaker han tycker om och skapar nya smaker och rätter att tycka om.
Maträtterna byggs upp av både smak, textur och estetik, för att få med så många sinnen som möjligt i upplevelsen vid bordet. Marcus mat är magisk i sin kombination av enkelhet och överraskningar.
Grunterna kommer från Smögen, Etiopien och New Yorkl och härifrån har han inspirerats av tre distinkta smaker: havet, traditionen och storstaden. En inspiration som tar oss på en lika märklig som välsmakande resa; sushin görs på sill, soppan innehåller mjölkchoklad och hans version av fish and chips kommer garanterat ingen engelsman att känna igen.
Spännande mat, men ändå enkel att göra.
– Tänk som en kock, laga mat som du brukar, menar Marcus.
I den här boken visar han att det inte är svårare än så. Bara godare.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
Marcus Samuelsson är för den svenska publiken mest känd från TV4 Nyhetsmorgon, där han presenterat en lång rad uppskattade middagstips. För publiken i New York är han mer känd som stjärnkocken på Aquavit, en av stadens högst rankade restauranger.
9789189406247 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189406249
- Titel
- En smakresa : Samuelsson, Marcus
- Författare
- Marcus Samuelsson
- Förlag
- TV4 AB
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 194 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 242 x 278 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1189 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För Marcus Samuelsson är skapandet i köket inte så komplicerat. Han tar helt enkelt de maträtter och smaker han tycker om och skapar nya smaker och rätter att tycka om.
Maträtterna byggs upp av både smak, textur och estetik, för att få med så många sinnen som möjligt i upplevelsen vid bordet. Marcus mat är magisk i sin kombination av enkelhet och överraskningar.
Grunterna kommer från Smögen, Etiopien och New Yorkl och härifrån har han inspirerats av tre distinkta smaker: havet, traditionen och storstaden. En inspiration som tar oss på en lika märklig som välsmakande resa; sushin görs på sill, soppan innehåller mjölkchoklad och hans version av fish and chips kommer garanterat ingen engelsman att känna igen.
Spännande mat, men ändå enkel att göra.
– Tänk som en kock, laga mat som du brukar, menar Marcus.
I den här boken visar han att det inte är svårare än så. Bara godare.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
Marcus Samuelsson är för den svenska publiken mest känd från TV4 Nyhetsmorgon, där han presenterat en lång rad uppskattade middagstips. För publiken i New York är han mer känd som stjärnkocken på Aquavit, en av stadens högst rankade restauranger.
9189406249 -
En smakresa. Middagstips från Marcus Samuelss...
TV4, 2002 Klotband med skyddsomslag, 191 sidor. 28x24cm, 1,2kg. Rikt färgfotoillustrerad.
Nära nyskick. För Marcus Samuelsson är skapandet i köket inte så komplicerat. Han tar helt enkelt de maträtter och smaker han tycker om och skapar nya smaker och rätter att tycka om. Maträtterna byggs upp av både smak, textur och estetik, för att få med så många sinne läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189406249
- Titel
- En smakresa : Samuelsson, Marcus
- Författare
- Marcus Samuelsson
- Förlag
- TV4 AB
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 194 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 242 x 278 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1189 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För Marcus Samuelsson är skapandet i köket inte så komplicerat. Han tar helt enkelt de maträtter och smaker han tycker om och skapar nya smaker och rätter att tycka om.
Maträtterna byggs upp av både smak, textur och estetik, för att få med så många sinnen som möjligt i upplevelsen vid bordet. Marcus mat är magisk i sin kombination av enkelhet och överraskningar.
Grunterna kommer från Smögen, Etiopien och New Yorkl och härifrån har han inspirerats av tre distinkta smaker: havet, traditionen och storstaden. En inspiration som tar oss på en lika märklig som välsmakande resa; sushin görs på sill, soppan innehåller mjölkchoklad och hans version av fish and chips kommer garanterat ingen engelsman att känna igen.
Spännande mat, men ändå enkel att göra.
– Tänk som en kock, laga mat som du brukar, menar Marcus.
I den här boken visar han att det inte är svårare än så. Bara godare.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
Marcus Samuelsson är för den svenska publiken mest känd från TV4 Nyhetsmorgon, där han presenterat en lång rad uppskattade middagstips. För publiken i New York är han mer känd som stjärnkocken på Aquavit, en av stadens högst rankade restauranger.
9189406249 -
EN SMAKRESA - Middagstips från Marcus Samuels...
TV 4 AB 2002. Klotband med skyddsomslag. 24x28 cm, 1096 gram.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189406249
- Titel
- En smakresa : Samuelsson, Marcus
- Författare
- Marcus Samuelsson
- Förlag
- TV4 AB
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 194 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 242 x 278 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1189 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För Marcus Samuelsson är skapandet i köket inte så komplicerat. Han tar helt enkelt de maträtter och smaker han tycker om och skapar nya smaker och rätter att tycka om.
Maträtterna byggs upp av både smak, textur och estetik, för att få med så många sinnen som möjligt i upplevelsen vid bordet. Marcus mat är magisk i sin kombination av enkelhet och överraskningar.
Grunterna kommer från Smögen, Etiopien och New Yorkl och härifrån har han inspirerats av tre distinkta smaker: havet, traditionen och storstaden. En inspiration som tar oss på en lika märklig som välsmakande resa; sushin görs på sill, soppan innehåller mjölkchoklad och hans version av fish and chips kommer garanterat ingen engelsman att känna igen.
Spännande mat, men ändå enkel att göra.
– Tänk som en kock, laga mat som du brukar, menar Marcus.
I den här boken visar han att det inte är svårare än så. Bara godare.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
Marcus Samuelsson är för den svenska publiken mest känd från TV4 Nyhetsmorgon, där han presenterat en lång rad uppskattade middagstips. För publiken i New York är han mer känd som stjärnkocken på Aquavit, en av stadens högst rankade restauranger.
9189406249
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
