-
GOTT OM MAT
Inbunden bok. Nordiska museets förlag. 2001. 247 sidor.
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
Museimän, forskare, författare, kockar och matintresserade skriver om vardagsmat och ovanligt ätand läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171084770
- Titel
- Gott om mat
- Författare
- Westergren, Christina
- Förlag
- Stockholm : Nordiska museets förl
- Utgivningsår
- 2001
- Språk
- Svenska
Nordiska museets förlag 9171084770 -
Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 2008. 199 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Vikt men utan skador
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151851525
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 176 x 249 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 672 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- God mat med låg fetthalt och få kalorier – låter det som en omöjlig ekvation?
Det är det inte. I Gott & lätt – smalmat från Allt om Mat hittar du över 100 recept på läckra måltider som tillfredställer både öga och gom men inte lämnar trista spår i samvete och midja. Kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. Gott, nyttigt och inte minst lätt!
Ur innehållet:
Fisk & skaldjur
Fågel
Kött
Soppor
Grönt
Register
Prisma 3 9789151851525 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848549
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 179 x 229 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 665 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker, titlar som Fredagsgourmet och Köksskolan har blivit stora bestsellers. Denna serie om fem böcker trycks nu om för andra gången – och nu i mjukband till lågpris!
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande
Prisma 2 9789151848549 -
Slutet gott - Ur Allt om mat
Häftad bok. Prisma - Allt om mat. 2007. 254 sidor.
Mycket gott skick. Smärre hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848556
- Titel
- Slutet gott
- Författare
- Holmström, Jan - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 180 x 225 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker, titlar som Fredagsgourmet och Köksskolan har blivit stora bestsellers. Denna serie om fem böcker trycks nu om för andra gången – och nu i mjukband till lågpris!
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande.
Prisma - Allt om mat 9789151848556 -
Gott & grönt : gröna läckerheter från Allt om...
Häftad bok. Prisma. 2007. 199 sidor.
Gott skick. Sorterad Hylla 23 Plan 5.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848532
- Titel
- Gott & grönt : gröna läckerheter från Allt om Mat
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Abrahamsson, Fanny - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 178 x 230 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 668 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker som blivit stora bestsellers.
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande.
Prisma 9789151848532 -
Gott & lätt- smalmat rfån Allt om Mat
Inbunden bok. Bonnier. 2003. 199 sidor.
ISBN 9789189346482
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Smalmat där alla recept är beräknade i kcal.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonnier 9789189346482 -
Slutet gott : med härliga desserter från Allt...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 256 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842066
- Titel
- Slutet gott : med härliga desserter från Allt om Mat
- Författare
- Jan Holmström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm
- Vikt
- 1088 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är inte lätt att vara dessert. Man gör entré när alla runt bordet är mätta och nöjda. Förrätten har tagit udden av hungern och huvudrätten har tagit hela scenen i besittning och lämnat en behaglig välsmakande mättnad i kroppen. Då först ska desserten göra sig gällande, väcka aptiten igen och få alla runt bordet att känna att det finns plats kvar i magen.
Det finns en del knep att ta till. Socker är förstås ett av dem, vi gillar socker och vi omsätter det snabbt. Ett annat är kyla eller svalka efter en varm måltid som i glassar och sorbeter. Ett tredje knep är syra, något vi kan längta efter för att det ska spjälka den mat vi redan njutit av. Det finns alltså en betydande utmaning i att vara en dessert, man ska locka, utmana, fresta.
På Allt om Mat har man alltid tagit fasta på detta. Ska det komma något gott på slutet ska det vara riktigt gott, spännande och inbjudande. Nu har tidningen samlat sina allra bästa desserter i den här boken.
Här hittar du läckra desserter av alla de slag: glass, sorbeter, parfaiter, mousse, panna cotta, crème caramel och brulée, sufflé och puddingar, pajer och annat bakat, frukt och bär, choklad. Vad sägs om en italiensk jordgubbsmousse? Eller en plommonpaj med mandelgrädde? Låt slutet bli riktigt gott!
Jan Holmström var tidigare chefredaktör på Allt om Mat och är bokens redaktör. För recepten svarar över 30 av tidningens bästa skribenter, från Astrid Abrahamsson till Kristina Valentin.
Prisma 1 9789151842066 -
Gott och lätt: smalmat ur Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 2008. 199 sidor.
Mycket gott skick. Över 100 recept på middagar för 2 personer med mindre än 450 kalorier per person (kcal per person finns angivet för varje recept. Innehåller kapitlen: Fisk & skaldjur, Fågel, Kött, Soppor samt Grönt. Lite lätt kantstött i ryggens ovan och nederkant samt e läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151851525
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 176 x 249 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 672 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- God mat med låg fetthalt och få kalorier – låter det som en omöjlig ekvation?
Det är det inte. I Gott & lätt – smalmat från Allt om Mat hittar du över 100 recept på läckra måltider som tillfredställer både öga och gom men inte lämnar trista spår i samvete och midja. Kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. Gott, nyttigt och inte minst lätt!
Ur innehållet:
Fisk & skaldjur
Fågel
Kött
Soppor
Grönt
Register
Prisma 3 9789151851525 -
Gott & Grönt -Gröna läckerheter från allt om...
Inbunden bok. Bonnier tidskrifter AB. 1:a uppl. 2004. 199 sidor.
ISBN 9789189346482
Nyskick. Fint nyskick, många goda inspirerande gröna recept.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonnier tidskrifter AB 1:a 9789189346482 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171084774
- Titel
- Gott om mat
- Författare
- Westergren, Christina
- Förlag
- Stockholm : Nordiska museets förl
- Utgivningsår
- 2001
- Språk
- Svenska
Stockholm : Nordiska museets förl 9789171084774 -
Gott&Lätt -smalnat från Allt om Mat
Inbunden bok. Bonnier Tidskrifter AB. 2003. 200 sidor.
ISBN 9789189346482
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Receptsamling
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonnier Tidskrifter AB 9789189346482 -
Gott om mat
Inbunden bok. Stockholm : Nordiska museets förl. 2001.
Mycket gott skick. Dek, pappbd. 247 sid. Illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171084774
- Titel
- Gott om mat
- Författare
- Westergren, Christina
- Förlag
- Stockholm : Nordiska museets förl
- Utgivningsår
- 2001
- Språk
- Svenska
Stockholm : Nordiska museets förl 9789171084774 -
Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 2008. 199 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151851525
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 176 x 249 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 672 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- God mat med låg fetthalt och få kalorier – låter det som en omöjlig ekvation?
Det är det inte. I Gott & lätt – smalmat från Allt om Mat hittar du över 100 recept på läckra måltider som tillfredställer både öga och gom men inte lämnar trista spår i samvete och midja. Kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. Gott, nyttigt och inte minst lätt!
Ur innehållet:
Fisk & skaldjur
Fågel
Kött
Soppor
Grönt
Register
Prisma 3 9789151851525 -
Gott och lätt - Gott & Lätt : smalmat från Al...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 200 sidor.
Mycket gott skick. Över 100 recept på läckra måltider. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842080
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm
- Vikt
- 899 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den smala maten är en trend idag. Inte bara för att vi är mer fokuserade på våra kroppar utan också för att det har utvecklats fettsnåla tillagningsmetoder som har inneburit lite av en revolution i köket.
I traditionell matlagning kunde allt göras smakligt med ett halvt paket smör eller 3 dl vispgrädde. När det nya franska köket kom fokuserade man mer på råvarorna, buljonger och fettsnåla mousser, bland annat för att fett visserligen ger rondör och smak men ibland också dämpar vissa smaker. Det har alltmer visat sig att man kan få fram en bred och god smakpalett utan fett, så varför inte slippa det extra kaloriintaget?
Smal mat är rolig att laga och god att äta. De väldigt feta rätter som tidigare kändes som riktig festmat kan idag te sig omoderna och tunga, men det betyder inte att man aldrig någonsin ska använda smör och grädde mer, det finns tillfällen då de är oersättliga. Samtliga smala recept i boken är gjorda med lite fett. Här hittar du smala recept på kött, fisk, fågel och grönt. Vad sägs om en sydafrikansk pastasås på finstrimlad biff kryddad med vitlök, curry, ingefära, kanel och mango chutney? Eller en kycklingchili med kidneybönor? Låt det smala smaka!
Prisma 1 9789151842080 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171084774
- Titel
- Gott om mat
- Författare
- Westergren, Christina
- Förlag
- Stockholm : Nordiska museets förl
- Utgivningsår
- 2001
- Språk
- Svenska
Stockholm : Nordiska museets förl 9789171084774 -
Gott & grönt : gröna läckerheter från Allt om...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2004. 192 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842691
- Titel
- Gott & grönt : gröna läckerheter från Allt om Mat
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 918 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grön mat är god mat! Det är budskapet i denna vackra kokbok från Allt om Mat och systertidningen Gott och Grönt. Här hittar du läckra recept på allt från sallader till hela menyer. Recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande. Rikt illustrerad med ett hundratal vackra och inbjudande fotografier av Sveriges ledande matfotografer.
Prisma 1 9789151842691 -
Gott om mat : Nordiska museets och Skansens å...
Inbunden bok. Stockholm : Nordiska museets förlag. 2001. 247 sidor.
Nära nyskick. Sammanfattning på engelska med titeln: An overflow of food. Fataburen 2001.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171084774
- Titel
- Gott om mat
- Författare
- Westergren, Christina
- Förlag
- Stockholm : Nordiska museets förl
- Utgivningsår
- 2001
- Språk
- Svenska
Stockholm : Nordiska museets förlag 9789171084774 -
Allt om mat - Gott nytt år!
Tidning, tidskrift. 2010. 106 sidor.
Mycket gott skick. Ingen ägarskrift eller annat. Kom ihåg! Portot gäller oavsett hur många böcker du köper från oss; Anthon Klipp & Konsult här på Bokbörsen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
God mat & gott vin : en bok om festmat och om...
Inbunden bok. Stockholm : Frida. 2000. 76 sidor.
Gott skick. Namn+namnetikett.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189376144
- Titel
- God mat & gott vin : en bok om festmat och om vinerna som passar till festmaten
- Författare
- Törnqvist, Jan
- Förlag
- Stockholm : Frida
- Utgivningsår
- 2000
- Språk
- Svenska
Stockholm : Frida 9789189376144 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848549
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 179 x 229 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 665 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker, titlar som Fredagsgourmet och Köksskolan har blivit stora bestsellers. Denna serie om fem böcker trycks nu om för andra gången – och nu i mjukband till lågpris!
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande
Prisma 2 9789151848549 -
Gott & grönt : gröna läckerheter från Allt om...
Häftad bok. Prisma. 2007. 199 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848532
- Titel
- Gott & grönt : gröna läckerheter från Allt om Mat
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Abrahamsson, Fanny - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 178 x 230 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 668 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker som blivit stora bestsellers.
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande.
Prisma 9789151848532 -
God mat & gott vin : en bok om festmat och om...
Inbunden bok. Stockholm : Frida. 2000.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189376144
- Titel
- God mat & gott vin : en bok om festmat och om vinerna som passar till festmaten
- Författare
- Törnqvist, Jan
- Förlag
- Stockholm : Frida
- Utgivningsår
- 2000
- Språk
- Svenska
Stockholm : Frida 9789189376144 -
Gott & grönt : gröna läckerheter från Allt om...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2004. 192 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842691
- Titel
- Gott & grönt : gröna läckerheter från Allt om Mat
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 918 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grön mat är god mat! Det är budskapet i denna vackra kokbok från Allt om Mat och systertidningen Gott och Grönt. Här hittar du läckra recept på allt från sallader till hela menyer. Recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande. Rikt illustrerad med ett hundratal vackra och inbjudande fotografier av Sveriges ledande matfotografer.
Prisma 1 9789151842691 -
Gott & grönt - gröna läckerheter från Allt om...
Häftad bok. 2004. 199 sidor.
ISBN 9789189346482
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9789189346482 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848532
- Titel
- Gott & grönt : gröna läckerheter från Allt om Mat
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Abrahamsson, Fanny - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 178 x 230 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 668 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker som blivit stora bestsellers.
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande.
Prisma 9789151848532 -
Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 256 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842080
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm
- Vikt
- 899 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den smala maten är en trend idag. Inte bara för att vi är mer fokuserade på våra kroppar utan också för att det har utvecklats fettsnåla tillagningsmetoder som har inneburit lite av en revolution i köket.
I traditionell matlagning kunde allt göras smakligt med ett halvt paket smör eller 3 dl vispgrädde. När det nya franska köket kom fokuserade man mer på råvarorna, buljonger och fettsnåla mousser, bland annat för att fett visserligen ger rondör och smak men ibland också dämpar vissa smaker. Det har alltmer visat sig att man kan få fram en bred och god smakpalett utan fett, så varför inte slippa det extra kaloriintaget?
Smal mat är rolig att laga och god att äta. De väldigt feta rätter som tidigare kändes som riktig festmat kan idag te sig omoderna och tunga, men det betyder inte att man aldrig någonsin ska använda smör och grädde mer, det finns tillfällen då de är oersättliga. Samtliga smala recept i boken är gjorda med lite fett. Här hittar du smala recept på kött, fisk, fågel och grönt. Vad sägs om en sydafrikansk pastasås på finstrimlad biff kryddad med vitlök, curry, ingefära, kanel och mango chutney? Eller en kycklingchili med kidneybönor? Låt det smala smaka!
Prisma 1 9789151842080 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171084770
- Titel
- Gott om mat
- Författare
- Westergren, Christina
- Förlag
- Stockholm : Nordiska museets förl
- Utgivningsår
- 2001
- Språk
- Svenska
Stockholm : Nordiska museets förl 9171084770 -
Slutet gott : med härliga desserter från Allt...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 256 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842066
- Titel
- Slutet gott : med härliga desserter från Allt om Mat
- Författare
- Jan Holmström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm
- Vikt
- 1088 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är inte lätt att vara dessert. Man gör entré när alla runt bordet är mätta och nöjda. Förrätten har tagit udden av hungern och huvudrätten har tagit hela scenen i besittning och lämnat en behaglig välsmakande mättnad i kroppen. Då först ska desserten göra sig gällande, väcka aptiten igen och få alla runt bordet att känna att det finns plats kvar i magen.
Det finns en del knep att ta till. Socker är förstås ett av dem, vi gillar socker och vi omsätter det snabbt. Ett annat är kyla eller svalka efter en varm måltid som i glassar och sorbeter. Ett tredje knep är syra, något vi kan längta efter för att det ska spjälka den mat vi redan njutit av. Det finns alltså en betydande utmaning i att vara en dessert, man ska locka, utmana, fresta.
På Allt om Mat har man alltid tagit fasta på detta. Ska det komma något gott på slutet ska det vara riktigt gott, spännande och inbjudande. Nu har tidningen samlat sina allra bästa desserter i den här boken.
Här hittar du läckra desserter av alla de slag: glass, sorbeter, parfaiter, mousse, panna cotta, crème caramel och brulée, sufflé och puddingar, pajer och annat bakat, frukt och bär, choklad. Vad sägs om en italiensk jordgubbsmousse? Eller en plommonpaj med mandelgrädde? Låt slutet bli riktigt gott!
Jan Holmström var tidigare chefredaktör på Allt om Mat och är bokens redaktör. För recepten svarar över 30 av tidningens bästa skribenter, från Astrid Abrahamsson till Kristina Valentin.
Prisma 1 9789151842066 -
Slutet gott : med härliga desserter från Allt...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 256 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842068
- Titel
- Slutet gott : med härliga desserter från Allt om Mat
- Författare
- Jan Holmström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm
- Vikt
- 1088 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är inte lätt att vara dessert. Man gör entré när alla runt bordet är mätta och nöjda. Förrätten har tagit udden av hungern och huvudrätten har tagit hela scenen i besittning och lämnat en behaglig välsmakande mättnad i kroppen. Då först ska desserten göra sig gällande, väcka aptiten igen och få alla runt bordet att känna att det finns plats kvar i magen.
Det finns en del knep att ta till. Socker är förstås ett av dem, vi gillar socker och vi omsätter det snabbt. Ett annat är kyla eller svalka efter en varm måltid som i glassar och sorbeter. Ett tredje knep är syra, något vi kan längta efter för att det ska spjälka den mat vi redan njutit av. Det finns alltså en betydande utmaning i att vara en dessert, man ska locka, utmana, fresta.
På Allt om Mat har man alltid tagit fasta på detta. Ska det komma något gott på slutet ska det vara riktigt gott, spännande och inbjudande. Nu har tidningen samlat sina allra bästa desserter i den här boken.
Här hittar du läckra desserter av alla de slag: glass, sorbeter, parfaiter, mousse, panna cotta, crème caramel och brulée, sufflé och puddingar, pajer och annat bakat, frukt och bär, choklad. Vad sägs om en italiensk jordgubbsmousse? Eller en plommonpaj med mandelgrädde? Låt slutet bli riktigt gott!
Jan Holmström var tidigare chefredaktör på Allt om Mat och är bokens redaktör. För recepten svarar över 30 av tidningens bästa skribenter, från Astrid Abrahamsson till Kristina Valentin.
Prisma 1 9151842068 -
Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 2008. 199 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151851525
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 176 x 249 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 672 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- God mat med låg fetthalt och få kalorier – låter det som en omöjlig ekvation?
Det är det inte. I Gott & lätt – smalmat från Allt om Mat hittar du över 100 recept på läckra måltider som tillfredställer både öga och gom men inte lämnar trista spår i samvete och midja. Kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. Gott, nyttigt och inte minst lätt!
Ur innehållet:
Fisk & skaldjur
Fågel
Kött
Soppor
Grönt
Register
Prisma 3 9789151851525
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
