-
Gelato! Äkta italiensk glass
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 96 sidor.
Mycket gott skick. Liten reva vänster sida bokrygg se bilden, inlagan så gott som i nyskick.
Svårfunnen bokInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263133
- Titel
- Gelato! Äkta italiensk glass
- Författare
- Santambrogio-Öberg, Samantha
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 242 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 432 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med sina rena smaker och lena, krämiga konsistens brukar italiensk glass anses som godast i världen. Nu behöver du inte längre åka till Italien eller jaga efter stans bästa glassbar för att unna dig denna svårslagna njutning. Med Samantha Santambrogio-Öbergs bok gör du äkta italiensk glass hemma i ditt eget kök, som smakar lika ljuvligt som i Roms bästa gelateria.Här finns de klassiska och traditionella recepten: pistacchio, nocciola, stracciatella, här finns smakintensiva bärsorbeter och läskande granita. En del kräver glassmaskin, andra kan du göra på landet på 5 minuter med två ingredienser och en visp.
Bokförlaget Semic 9789155263133 -
Gelato
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2020. 126 sidor.
Mycket gott skick. Oläst, inlagan i nyskick, men har legat bland andra kokböcker och fått pyttesmå små skav mm på omslaget.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127166967
- Titel
- Gelato
- Författare
- Scarfò, Angelo
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 230 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 568 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Efter att ha bläddrat i den uppstår ett trängande behov av att införskaffa en egen glassmaskin och köra igång.” Folk o folk
”En somrig bok fylld med svalkande inspiration.” Expressen
”En natt satt vi och fantiserade om vad vi skulle vilja jobba med. Vi pratade om vad det är som gör livet meningsfullt och vad som gör oss lyckliga. Det kan låta klyschigt, men att göra andra människor glada toppade listan. Men hur gör man då någon annan glad? Jo, genom att servera gelato förstås!”
Sedan 2014 driver Hanna och Angelo Gelato Scarfò i Ålsten, Stockholm, där de dagligen producerar gelato med de finaste råvarorna från både Sverige och Italien. Mejerier och bär från Sverige och citron, nötter, choklad och lakrits från Italien. Resultatet blir utöver det vanliga. I boken delar de med sig av drygt 30 av sina bästa recept på både gelato och sorbet. Du hittar allt från jordgubbssorbet, blåbärssorbet och fior di latte till körsbärsgelato och gianduja – choklad- och hasselnötsgelato. Dessutom finns recept på kalla desserter som tartufo och glasstårta, samt tips om utrustning, tillverkning och olika råvaror.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127166967 -
The Art of Making Gelato - 50 Flavors to Make...
Inbunden bok.
ISBN 9781937994440
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Utgiven av Race Point Publishing 2015. 192 sid.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9781937994440 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127166967
- Titel
- Gelato
- Författare
- Scarfò, Angelo
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 230 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 568 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Efter att ha bläddrat i den uppstår ett trängande behov av att införskaffa en egen glassmaskin och köra igång.” Folk o folk
”En somrig bok fylld med svalkande inspiration.” Expressen
”En natt satt vi och fantiserade om vad vi skulle vilja jobba med. Vi pratade om vad det är som gör livet meningsfullt och vad som gör oss lyckliga. Det kan låta klyschigt, men att göra andra människor glada toppade listan. Men hur gör man då någon annan glad? Jo, genom att servera gelato förstås!”
Sedan 2014 driver Hanna och Angelo Gelato Scarfò i Ålsten, Stockholm, där de dagligen producerar gelato med de finaste råvarorna från både Sverige och Italien. Mejerier och bär från Sverige och citron, nötter, choklad och lakrits från Italien. Resultatet blir utöver det vanliga. I boken delar de med sig av drygt 30 av sina bästa recept på både gelato och sorbet. Du hittar allt från jordgubbssorbet, blåbärssorbet och fior di latte till körsbärsgelato och gianduja – choklad- och hasselnötsgelato. Dessutom finns recept på kalla desserter som tartufo och glasstårta, samt tips om utrustning, tillverkning och olika råvaror.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1:a 9789127166967 -
Gelato
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2020. 126 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127166967
- Titel
- Gelato
- Författare
- Scarfò, Angelo
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 230 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 568 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Efter att ha bläddrat i den uppstår ett trängande behov av att införskaffa en egen glassmaskin och köra igång.” Folk o folk
”En somrig bok fylld med svalkande inspiration.” Expressen
”En natt satt vi och fantiserade om vad vi skulle vilja jobba med. Vi pratade om vad det är som gör livet meningsfullt och vad som gör oss lyckliga. Det kan låta klyschigt, men att göra andra människor glada toppade listan. Men hur gör man då någon annan glad? Jo, genom att servera gelato förstås!”
Sedan 2014 driver Hanna och Angelo Gelato Scarfò i Ålsten, Stockholm, där de dagligen producerar gelato med de finaste råvarorna från både Sverige och Italien. Mejerier och bär från Sverige och citron, nötter, choklad och lakrits från Italien. Resultatet blir utöver det vanliga. I boken delar de med sig av drygt 30 av sina bästa recept på både gelato och sorbet. Du hittar allt från jordgubbssorbet, blåbärssorbet och fior di latte till körsbärsgelato och gianduja – choklad- och hasselnötsgelato. Dessutom finns recept på kalla desserter som tartufo och glasstårta, samt tips om utrustning, tillverkning och olika råvaror.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127166967 -
Gelato
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2020. 126 sidor.
Mycket gott skick. Fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127166967
- Titel
- Gelato
- Författare
- Scarfò, Angelo
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 230 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 568 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Efter att ha bläddrat i den uppstår ett trängande behov av att införskaffa en egen glassmaskin och köra igång.” Folk o folk
”En somrig bok fylld med svalkande inspiration.” Expressen
”En natt satt vi och fantiserade om vad vi skulle vilja jobba med. Vi pratade om vad det är som gör livet meningsfullt och vad som gör oss lyckliga. Det kan låta klyschigt, men att göra andra människor glada toppade listan. Men hur gör man då någon annan glad? Jo, genom att servera gelato förstås!”
Sedan 2014 driver Hanna och Angelo Gelato Scarfò i Ålsten, Stockholm, där de dagligen producerar gelato med de finaste råvarorna från både Sverige och Italien. Mejerier och bär från Sverige och citron, nötter, choklad och lakrits från Italien. Resultatet blir utöver det vanliga. I boken delar de med sig av drygt 30 av sina bästa recept på både gelato och sorbet. Du hittar allt från jordgubbssorbet, blåbärssorbet och fior di latte till körsbärsgelato och gianduja – choklad- och hasselnötsgelato. Dessutom finns recept på kalla desserter som tartufo och glasstårta, samt tips om utrustning, tillverkning och olika råvaror.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127166967 -
Glass på riktigt : glass, gelato, sorbeter, g...
Inbunden bok. Bokförlaget Arena. 2024. 264 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// I Glass på riktigt öppnas en värld till glass, gelato, sorbeter, granitéer, parfaiter och glassdesserter. I boken finns över 300 olika recept men också tips på hur du experimenterar och utvecklar dina egna smaker i en oändlig mängd k läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435951
- Titel
- Glass på riktigt : glass, gelato, sorbeter, granitéer, parfaiter och desserter
- Författare
- Hedh, Jan
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2024
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1156 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Glass på riktigt öppnas en värld till glass, gelato, sorbeter, granitéer, parfaiter och glassdesserter. I boken finns över 300 olika recept men också tips på hur du experimenterar och utvecklar dina egna smaker i en oändlig mängd kombinationer. Här hittar du också recept och tips på läckra glasstillbehör som macarons, strutar, puréer och maränger samt fakta om glassens kemi, tillredning, kylning och frysning, förvaring och mycket mer.
Glass på riktigt vänder sig till både amatörer och professionella. En bok för alla glassälskare! Boken är rikt illustrerad av fotografen Charlotte Gawell.
Jan Hedh är en av Sveriges främsta konditor- och bagarmästare. Han har givit ut en mängd böcker bland annat Glasspassion (2008), en succé som översattes till flera språk. Den här boken bygger till delar på den utgåvan, men har reviderats med omfattande kompletteringar samt uppdateringar.
Bokförlaget Arena 9789178435951 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127166967
- Titel
- Gelato
- Författare
- Scarfò, Angelo
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 230 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 568 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Efter att ha bläddrat i den uppstår ett trängande behov av att införskaffa en egen glassmaskin och köra igång.” Folk o folk
”En somrig bok fylld med svalkande inspiration.” Expressen
”En natt satt vi och fantiserade om vad vi skulle vilja jobba med. Vi pratade om vad det är som gör livet meningsfullt och vad som gör oss lyckliga. Det kan låta klyschigt, men att göra andra människor glada toppade listan. Men hur gör man då någon annan glad? Jo, genom att servera gelato förstås!”
Sedan 2014 driver Hanna och Angelo Gelato Scarfò i Ålsten, Stockholm, där de dagligen producerar gelato med de finaste råvarorna från både Sverige och Italien. Mejerier och bär från Sverige och citron, nötter, choklad och lakrits från Italien. Resultatet blir utöver det vanliga. I boken delar de med sig av drygt 30 av sina bästa recept på både gelato och sorbet. Du hittar allt från jordgubbssorbet, blåbärssorbet och fior di latte till körsbärsgelato och gianduja – choklad- och hasselnötsgelato. Dessutom finns recept på kalla desserter som tartufo och glasstårta, samt tips om utrustning, tillverkning och olika råvaror.
9789127166967
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
