-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSemic
-
Husmoderns Köksalmanack 1959
Inbunden bok. Åhlén & Åkerlunds Förlag .
Gott skick. Sidorna är i superfint skick. Något lös i rygg, ses på första uppslaget
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKÅhlén & Åkerlunds Förlag -
Husmoderns Köksalmanack 1966
Inbunden bok. Åhlén & Åkerlunds Förlag .
Mycket gott skick. Inlaga i nyskick,
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKÅhlén & Åkerlunds Förlag -
Husmoderns köksalmanack 1964
Inbunden bok. Åhlén & Åkerlunds Förlag .
Mycket gott skick. Inlaga i nyskick, verkar obläddrad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKÅhlén & Åkerlunds Förlag -
GOD HUSMANSKOST
Inbunden bok. J.A.Lindblads. 1912. 168 sidor.
Hyggligt skick. 112 :årig gammal KOKBOK. RARITET
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKJ.A.Lindblads -
Lilla Köksan
Häftad bok. 13 uppl. 1945. 130 sidor.
Gott skick. Recept samlade och använda av Laura Näsholm vid Sundsvalls Folkskolors skolkök.
En liten raritetInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK13 -
Kokbok från Göteborgs skolkök jämte födoämnes...
Häftad bok. Aktiebolaget Pehrssons Förlag. 10 uppl. 1942. 266 sidor.
Mycket gott skick. Recept på det mesta
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAktiebolaget Pehrssons Förlag 10 -
Indiens mat
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 1996. 192 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. helt oanvänd
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789132320446
- Titel
- Indiens mat
- Författare
- Camellia Panjabi
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 1996
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1046 g
- Språk
- Svenska
B Wahlströms 1 9789132320446 -
Barnens kockskola : middag för hela familjen
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2017. 155 sidor.
Nära nyskick. Toppskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113076232
- Titel
- Barnens kockskola : middag för hela familjen
- Författare
- Begner, Sara
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 233 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 679 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en kokbok för alla matglada barn som vill lära sig att planera, handla efter inköpslista, fixa egna mellanmål och laga middag till hela familjen. Släpp loss barnen i köket och låt dem stå för fredagsmyset eller lördagsmiddagen! Här finns tydliga steg för steg-bilder, smarta trix och tips och 60 recept som även små kockar kan lyckas med, och som alla gillar, stora som små. För visst är det godare att äta mat som man har lagat själv?
Norstedts 1 9789113076232 -
Måndag-torsdag : riktig mat för familjen
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2010. 112 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127120037
- Titel
- Måndag-torsdag : riktig mat för familjen
- Författare
- Markus Aujalay
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 230 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 502 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta upplever att de inte hinner laga bra mat i vardagen. Här låter Markus Aujalay oss ta del av ett 60-tal av sina enkla favoritrecept som passar hela familjen. Recepten är både nyttiga och goda och utgår från fräscha råvaror och mycket grönsaker. Både nya och klassiska maträtter finns representerade, alla med Markus speciella känsla för smaksättning. Exempel på rätter: köttfärslimpa med sidfläsk och kål, rostad kyckling med citron, plättar med lime och socker samt fiskgratäng med dragon och curry.
Natur & Kultur 1 9789127120037 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174610635
- Titel
- Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt
- Författare
- Zytomierska, Katrin
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 198 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 590 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dags att bli smal! är dels en medryckande bok om Katrins personliga resa, där hon gick ner 35 kilo med hjälp av LCHF, dels en praktisk bok om bantning med enkla recept och smarta veckoscheman, som läsaren kan följa för att själv gå ner i vikt och bli smalare.
Katrin, 160 centimeter lång, vägde plötsligt 89 kilo efter att ha fött sin son. Under graviditeten hade hon "svullat" i sig allt möjligt och trodde någonstans att allt detta bara skulle "rinna av" henne, som hon hört att det gjort för så många andra kvinnor. Fast på Katrin stannade kilona kvar och det var då hon hittade lösningen i form av sin egen variant av LCHF.
Men Dags att bli smal! handlar om mycket mer än ett bra sätt att bli av med extrakilon efter att man fött barn. Boken är till för alla, för hela familjen, på samma sätt som Ica eller Ikea. Alla som tror att det är svårt och jobbigt att gå ner i vikt kan här få en härlig aha-upplevelse med god och snabblagad mat.
Katrins inspirerande historia tillsammans med hennes personliga recept och träningstips blir till ett lätt och realistiskt sätt att gå ner i vikt på. Och boken är välkommen läsning för alla dem som genom åren tjatat på Katrin att skriva om just det här. Med en mångårig tio-i-topp-blogg och runt 300 000 trogna läsare per vecka är det många som har väntat.
Bli smal med Katrin du med!
Om boken:
"Enkla maträtter som tar en kvart att göra. Billiga råvaror och smarta upplägg. Folk har inte tid att lägga på att gå ner i vikt. Det ska gå av bara farten och det gör det om man gör på mitt sätt. Jag käkade grillad kyckling till lunch tre dagar i veckan och det uppmanar jag mina läsare att göra. Jag uppmanar dem också att ta en powerwalk på lunchen och då dra med sig sina kollegor. Vardagen måste effektiviseras och det ska inte krävas någon ansträngning av hjärnan för att tillaga en middag."
KATRIN ZYTOMIERSKA, känd medieprofil, är bland annat radiopratare i The Voice och Mix Megapol. Hon har varit programledare för Idol: Eftersnack, skriver regelbundet tidningskrönikor och är även ständigt aktuell som färgstark debattör och en av Sveriges mest lästa bloggare.
Lind & Co 9789174610635 -
Vego för alla! : lättlagad grön mat för ett s...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2015. 159 sidor.
Nära nyskick. Vegetarisk kokbok.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176174548
- Titel
- Vego för alla! : lättlagad grön mat för ett sundare liv
- Författare
- Porat, Sofia von
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 259 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 794 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 'Det här är den bok jag själv hade önskat fanns till hands när jag började min gröna resa. En bok som innehåller olika sorters inspirerande recept, men som samtidigt hjälper en att komma igång, förstå sig på grunderna och ger en självförtroende att experimentera och ha skoj i köket.'
Vego för alla! vill inspirera fler till en grönare vardag vare sig du är vegetarian, vegan eller allätare. I denna kokbok går Sofia von Porat igenom grunderna till en växtbaserad kost. Här får du över 70 lättlagade recept samt vägledning, tips och råd om allt du behöver veta för att känna dig självsäker i vegoköket.
Sofia von Porat är en entreprenör, matkreatör och bloggare som brinner för vegetarisk mat. Hennes vegorecept och matinspiration publiceras i flera av Sveriges största tidningar och på populära matsajter. I recepten finns influenser från de många länder Sofia besökt under de fem år hon som reseskribent hade hela världen som arbetsplats.
Tukan Förlag 1 9789176174548 -
Den stora vegetariska kokboken
Inbunden bok. Köln : Könemann. 1998. 292 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Kokbok.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9783829009959
- Titel
- Den stora vegetariska kokboken
- Författare
- Eriksson, Lottie
- Förlag
- Köln : Könemann
- Språk
- Svenska
Köln : Könemann 9783829009959 -
Carl Butlers kokbok : fortsättningen
Inbunden bok. Stockholm : Norstedt. 1991.
Nära nyskick. Verkar oläst.
Inlagan är helt perfekt.
Ryggen har gulnat.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789119133922
- Titel
- Carl Butlers kokbok : fortsättningen
- Författare
- Butler, Carl - Pihl, Ove - Durehed, Lennart
- Förlag
- Stockholm : Norstedt
- Utgivningsår
- 1991
- Språk
- Svenska
Stockholm : Norstedt 9789119133922 -
Den franske bagaren : surdeg, mat, kärlek
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2012. 237 sidor.
Mycket gott skick. Utrangerad biblioteksbok. Läst, men varsamt hanterad. Försättsbladet har en mycket liten reva och insidan på det bakre omslaget har ett märke efter ett klistermärke. För övrigt hel, ren och i mycket fint skick. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174242362
- Titel
- Den franske bagaren : surdeg, mat, kärlek
- Författare
- Boudet, Sébastien
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 237 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 268 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1130 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Den franske bagaren tar Sébastien Boudet med dig på en kulinarisk resa genom Frankrike. Boken är lika mycket en samling familjerecept som en hyllning till den franska mat- och baktraditionen. Förutom surdegsbröd och bakverk hittar du recept på franska maträtter – alla med en anknytning till bagarens kök. Till några recept finns även qr-koder som tar dig till filmer där Sébastien visar när han tillagar recepten.Med passion för surdeg Med hjälp av några få ingredienser kan du få en obegränsad panel av smaker, dofter och texturer. Du hittar allt från Frankrikes nationalsymbol, baguetten, till matbrödet som kan ersätta en hel måltid. den provencalska Fougassen. Dessutom avsnitt om hur du startar en surdeg, den viktiga autolysen och om redskapen som hjälper dig att lyckas.Bakverk och sötebröd Lär dig baka en perfekt croissant med frasiga toppar och krämigt inkråm. Desserter att dö för Allt från den franska äppelpajen där äpplet och smöret spelar huvudrollen, till den maffiga chokladbomben Death by chocolate.Bagarens mat Ett kapitel som rymmer både sydfranska specialiteter som confiterad anka och fransmännens svar på snabbmat, Croque Monsieur.Dressingar, såser och röror En bit levain, ett glas vin, lite pistou och kvällen är räddad. Om oumbärliga såser, röror och dressingar.Den franske bagaren är en rikt illustrerad bok med fotografier tagna i Frankrike av Carl Kleiner. Boken är vackert formgiven av Justine Lagache och rymmer flera storslagna illustrationer av konstnären Olaf Hajek. År 2013 utsågs boken av Gourmand World Cookbook Awards till världens bästa kokbok i kategorin "Det franska köket".
Bonnier Fakta 9789174242362 -
Grilla med Niklas
Inbunden bok. 2013. 144 sidor.
Mycket gott skick. Om boken: Grillat. Den härliga doften får oss att tänka på semester, ledigt, fest – och något gott att äta.TV-kocken Niklas Ekstedt är ett riktigt grillproffs. På restaurang Ekstedt lagar han all mat aver öppen eld eller I vedugn. Och när sommaren kommer läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174015997
- Titel
- Grilla med Niklas
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
9789174015997 -
Recept som förändrar världen
Inbunden bok. Max Ström. 2019. 127 sidor.
Nyskick. Helt i nyskick! Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för sam läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171264978
- Titel
- Recept som förändrar världen
- Författare
- Rockström, Johan
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 151 x 218 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 371 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för samtidigt som denna miljöpåverkan måste minska, behöver jordens växande befolkning förses med hälsosam mat där produktionen håller sig inom planetens gränser.Svaren är inte alltid enkla och entydiga. Forskare över hela världen brottas med dessa utmaningar. Alla är dock överens om att det finns enormt mycket som går att göra hemma i köket – det är där som den egna förändringsresan måste börja.Denna kompakta version presenterar mer än femtio recept på mat som är både hälsosam och hållbar. Att laga och äta mat kan vara fyllt av njutning – särskilt om man vet vad man kan äta med gott samvete. Recepten har huvudsakligen inspirerats av det nordiska köket, men med många inslag av medelhavsmat – och lite råvaror från Asien och Sydamerika. Ingredienserna i bokens recept är alla miljösmarta – och maten blir garanterat god!Boken har skapats av professor Johan Rockström, som står för det vetenskapliga underlaget, och kocken Malin Landqvist, som står för recepten. Doktoranden Victoria Bignet skriver texterna och inledningen skrivs av stiftelsen EAT:s grundare Gunhild Stordalen. Här finns också en omfattande Q&A som svarar på de vanligaste frågorna kring produktion och konsumtion av mat.Detta är en generös, inspirerande och viktig kokbok som verkligen kan få dig att göra skillnad – hemma i ditt eget kök.
Max Ström 9789171264978 -
Matbröd & surdeg
Inbunden bok. Stockholm : Aftonbladet, Tasteline. 2009.
Nyskick. Om boken: "Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd? Eller att bre smör på ett fortfarande varmt bröd? Att baka själv har blivit trendigt. Det blir godare. Det blir billigare. Och det är en lisa för själen att knåda en deg. Eller att hålla e läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186445065
- Titel
- Matbröd & surdeg
- Författare
- Seidel, Linnéa - Kristoferson, Katja - Tasteline
- Förlag
- Stockholm : Aftonbladet, Tasteline
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Aftonbladet, Tasteline 9789186445065 -
Grekland : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008.
Nyskick. Tsatsiki, marinerade oliver, ugnsbakad fetaost, vinbladsdolmar, saganaki, lammfärsbiff, grekisk bondsallad, medelhavskyckling, moussaka och tårta med citronkräm. GREKLAND innehåller alla de klassiska smaker vi förknippar med olivoljans förlovade land... G läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346970
- Titel
- Grekland : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346970 -
Spanien : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008.
Nyskick. Gazpacho, tortilla, patatas bravas, katalanska köttbullar, baconlindade dadlar, pepprade räkor och endiversallad med ostkräm och valnötter. Tapastraditionen har utvecklats till en skön konst i Spanien. I den här boken finns också recept på mustiga paellor läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346963
- Titel
- Spanien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346963 -
Whisky från hela världen
Inbunden bok. Parragon. 1 uppl. 2010. 320 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. I den här boken presenteras 200 whiskymärken från hela världen, från Skottland och Irland vidare till USA, Canada, Asien och Australien. Varje märke beskrivs med bilder och detaljerad information om region, destilleri, om whiskyn själv och avrundas med 'D läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781445414065
- Titel
- Whisky från hela världen
- Författare
- Hoffmann, Marc A.
- Förlag
- Parragon
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 320 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 222 x 277 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1541 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är det stora formatet av denna titel, 215 x 270 mm. I den här boken presenteras 200 whiskymärken från hela världen, från Skottland och Irland vidare till USA, Canada, Asien och Australien. Varje märke beskrivs med bilder och detaljerad information om region, destilleri, om whiskyn själv och avrundas med 'Doft och smak'.
Whisky tillverkas fortfarande med stor hantverksskicklighet och lagras i många år innan den kommer ut i handeln.
Whisky från hela världen är en hyllning till whiskyn - ett kulturarv med lång tradition.
Mått: 219x277 mm
Parragon 1 9781445414065 -
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
-
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNorgren Reklambyrå, Malmö.
-
Livets Goda nr. 1. Småkakor
Inbunden bok. Stockholm : Aftonbladet, Tasteline. 2009. 70 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186445003
- Titel
- Småkakor
- Författare
- Seidel, Linnéa - Kristoferson, Katja - Tasteline
- Förlag
- Stockholm : Aftonbladet, Tasteline
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Aftonbladet, Tasteline 9789186445003 -
Livet Goda nr. 8. Baka smalt
Inbunden bok. Stockholm : Aftonbladet, Tasteline. 2009. 69 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186445072
- Titel
- Baka smalt
- Författare
- Seidel, Linnéa - Kristoferson, Katja - Tasteline
- Förlag
- Stockholm : Aftonbladet, Tasteline
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Aftonbladet, Tasteline 9789186445072 -
Livets goda nr. 10. Baka till brunch
Inbunden bok. Stockholm : Aftonbladet, Tasteline. 2009. 69 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186445096
- Titel
- Baka till brunch
- Författare
- Seidel, Linnéa - Kristoferson, Katja - Tasteline
- Förlag
- Stockholm : Aftonbladet, Tasteline
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Aftonbladet, Tasteline 9789186445096 -
Green kitchen : quick & slow : vegetariska re...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2022. 255 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. I Green Kitchen: Quick & Slow samlar David Frenkiel och Luise Vindahl allt de har lärt sig under åren i det gröna köket. Dessutom försöker de lösa två vitt skilda matlagningssituationer som de själva möter varje vecka: vardagarna med ont om tid och helger läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113123714
- Titel
- Green kitchen : quick & slow : vegetariska recept för snabb vardagsmat och långsamma helgmiddagar
- Författare
- Frenkiel, David
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 255 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 212 x 261 mm Ryggbredd 39 mm
- Vikt
- 1212 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Green Kitchen: Quick & Slow samlar David Frenkiel och Luise Vindahl allt de har lärt sig under åren i det gröna köket. Dessutom försöker de lösa två vitt skilda matlagningssituationer som de själva möter varje vecka: vardagarna med ont om tid och helgerna då matlagandet får ta mycket plats. Quick erbjuder smarta frukostar och mellanmål, och enkla vardagsmiddagar som inte kompromissar med det viktigaste: att vara oemotståndliga! Det är rätter som kräver lite av en, men som erbjuder mycket. Slow fokuserar på de utdragna helgmåltiderna då matlagandet blir dagens bästa stund. Här kan det handla om preppingen inför en pizzakväll med vännerna eller den stillsamma förberedelsen av ett långkok för storfamiljen.Boken innehåller dessutom avsnitt om hur man gör smaksättare som kan lyfta vilken rätt som helst, hur man bäst förbereder sig inför veckan och mängder av tips om hur man säsongsanpassar eller ersätter med andra favoritråvaror.Green Kitchen: Quick & Slow vill kasta ljus på allt det vegetariska köket har att erbjuda, för såväl vardag som fest, och visar att varje dag i veckan är värd den godaste och bästa maten!
Norstedts 1 9789113123714
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn