-
-
-
-
Ät naturligt
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2016. 128 sidor.
Mycket gott skick. Förlagets pappband, trådbunden. Rikt illustrerad. Rakt ex. Inlagan i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113071510
- Titel
- Ät naturligt
- Författare
- Ward, Tess
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 188 x 240 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 643 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inte en perfekt diet eller en kost som passar alla, och få enkla genvägar till en bättre hälsa. I Ät naturligt fokuserar kocken och matskribenten Tess Ward istället på hur man kan äta mycket och gott av det mesta. Här finns både laxtartar och lammfärsbullar och till och med en smoky bloody mary om man fokuserar på renare och mindre bearbetade råvaror utan tillsatser. Och mycket variation!
Resultatet är en oemotståndlig och tillåtande introduktionsbok till en sundare matlagning. Här finns information om råvarornas goda egenskaper och recept till de baser och grunder vi behöver till alla smoothies, juicer, puddingar och gröter som utgör en viktig del i det nya hälsosamma köket. Med totalt över 60 inspirerande recept för hela dagen förklarar boken på ett enkelt sätt hur och varför man kan må bättre och känna sig full av energi genom att välja rätt råvaror.
Norstedts 1 9789113071510 -
Le bakbok : matbröd & söta bröd av den fransk...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2016. 205 sidor.
Mycket gott skick. Obs att detta är upplagan från 2016 trådbunden med mjuka pärmar i formatet 173 x 227 mm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174246223
- Titel
- Le bakbok : matbröd & söta bröd av den franske bagaren
- Författare
- Boudet, Sébastien
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 205 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 173 x 227 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 620 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hemma hos familjen Boudet är köket hemmets hjärta och här går ugnen alltid varm. Oavsett om det är fjäderlätta petites choux, en saftig tigerkaka eller ett smakrikt surdegsbröd som är på gräddning är det alltid bakat med en rejäl portion kärlek. I Le Bakbok hittar såväl nybörjaren som den erfarna hemmabagaren recept att växa och utvecklas med. Recepten är indelade i tre olika nivåer efter svårighetsgrad och spänner över allt från enkla men delikata chokladbollar till mer avancerade bakverk som Sébastiens paradnummer macarongen. Men för Sébastien är råvarorna minst lika viktiga som recepten och boken är även en källa till kunskap om dessa. Läs om kakaoträdet, saffransblomman och vaniljorkidén eller fördjupa dig i bakkemins fem element: luft, värme, kyla, friktion och vatten. Texterna och recepten ackompanjeras av såväl fotografier som sinnrika teckningar av illustratören Robin Enström. Sébastien Boudets debutbok Den franske bagaren utsågs vid Gourmand World Cookbook Awards till världens bästa kokbok i kategorin ”Det franska köket”. Hans uppföljare, Le Bakbok, är en efterlängtad bok som vänder sig till alla – oavsett ålder och erfarenhet.
Bonnier Fakta 9789174246223 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174240665
- Titel
- Bröd från Brunkebergs Bageri
- Författare
- Johansson, Heléne
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 253 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 656 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nästan lika viktigt som att brödet är gott och vackert är att man äter det i rätt sammanhang. Bröd och mat hör ihop och förhöjer varandra på samma sätt som mat och en passande dryck gör. Därför utgår Heléne Johansson från situationen och måltiden när hon presenterar sina allra godaste matbröd. Som frukt- och nötbrödet, ett optimalt bröd till dessertost, särskilt stark grönmögelost, och svartbrödet som passar till alla rätter där nubben har en självklar plats samt sesam- och linfröbrödet som passar extra bra till asiatisk mat.Recepten är indelade i avsnitten Frukost, Middag, Fest och På väg. Dessutom finns många användbara praktiska tips och knep från fullblodsproffset Heléne till alla entusiastiska hemmabagare. Allt från hur man knådar, jäser, kryddar och gräddar degen till hur man förvarar, serverar och njuter av den egna skapelsen: det färdiga brödet.”Jag har bakat mina recept tusen gånger och vet att de fungerar. Jag vet också vad folk frågar efter och vad de vill veta om bröd. Men det här är inte bara en receptbok, det är även en bok om mina ambitioner och tankar kring kombinationen bröd och mat, råvaror, kvalitet och så vidare. Förhoppningsvis kan den också inspirera läsaren till att baka egna spännande bröd utifrån mina grundrecept.”Heléne Johansson
Bonnier Fakta 9789174240665 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174240665
- Titel
- Bröd från Brunkebergs Bageri
- Författare
- Johansson, Heléne
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 253 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 656 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nästan lika viktigt som att brödet är gott och vackert är att man äter det i rätt sammanhang. Bröd och mat hör ihop och förhöjer varandra på samma sätt som mat och en passande dryck gör. Därför utgår Heléne Johansson från situationen och måltiden när hon presenterar sina allra godaste matbröd. Som frukt- och nötbrödet, ett optimalt bröd till dessertost, särskilt stark grönmögelost, och svartbrödet som passar till alla rätter där nubben har en självklar plats samt sesam- och linfröbrödet som passar extra bra till asiatisk mat.Recepten är indelade i avsnitten Frukost, Middag, Fest och På väg. Dessutom finns många användbara praktiska tips och knep från fullblodsproffset Heléne till alla entusiastiska hemmabagare. Allt från hur man knådar, jäser, kryddar och gräddar degen till hur man förvarar, serverar och njuter av den egna skapelsen: det färdiga brödet.”Jag har bakat mina recept tusen gånger och vet att de fungerar. Jag vet också vad folk frågar efter och vad de vill veta om bröd. Men det här är inte bara en receptbok, det är även en bok om mina ambitioner och tankar kring kombinationen bröd och mat, råvaror, kvalitet och så vidare. Förhoppningsvis kan den också inspirera läsaren till att baka egna spännande bröd utifrån mina grundrecept.”Heléne Johansson
Bonnier Fakta 9789174240665 -
Bröd från Brunkebergs Bageri
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2009. 128 sidor.
Mycket gott skick. Smärre spår av bakning på omslaget.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240665
- Titel
- Bröd från Brunkebergs Bageri
- Författare
- Johansson, Heléne
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 253 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 656 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nästan lika viktigt som att brödet är gott och vackert är att man äter det i rätt sammanhang. Bröd och mat hör ihop och förhöjer varandra på samma sätt som mat och en passande dryck gör. Därför utgår Heléne Johansson från situationen och måltiden när hon presenterar sina allra godaste matbröd. Som frukt- och nötbrödet, ett optimalt bröd till dessertost, särskilt stark grönmögelost, och svartbrödet som passar till alla rätter där nubben har en självklar plats samt sesam- och linfröbrödet som passar extra bra till asiatisk mat.Recepten är indelade i avsnitten Frukost, Middag, Fest och På väg. Dessutom finns många användbara praktiska tips och knep från fullblodsproffset Heléne till alla entusiastiska hemmabagare. Allt från hur man knådar, jäser, kryddar och gräddar degen till hur man förvarar, serverar och njuter av den egna skapelsen: det färdiga brödet.”Jag har bakat mina recept tusen gånger och vet att de fungerar. Jag vet också vad folk frågar efter och vad de vill veta om bröd. Men det här är inte bara en receptbok, det är även en bok om mina ambitioner och tankar kring kombinationen bröd och mat, råvaror, kvalitet och så vidare. Förhoppningsvis kan den också inspirera läsaren till att baka egna spännande bröd utifrån mina grundrecept.”Heléne Johansson
Bonnier Fakta 9789174240665 -
Romersk mat : recept och kulturhistoria
Inbunden bok. Västerås : Ica bokförl. 1982. 167 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Förlagets dekorerade kartonnage. Anmärkning: nedre höger hörn på pärm har litet stötmärke.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153407089
- Titel
- Romersk mat : recept och kulturhistoria
- Författare
- Cavallini, Birgitta
- Förlag
- Västerås : Ica bokförl
- Utgivningsår
- 1982
- Språk
- Svenska
Västerås : Ica bokförl 9789153407089 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPfizer
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKHembakningsrådet 9782
-
Spiralized! : spaghetti & co av grönsaker
Inbunden bok. Hachette Livre. 1 uppl. 2017. 70 sidor.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Det här är boken för dig som vill äta pasta fri från gluten eller bara hitta ett roligare sätt att laga grönsaker på. Här lär du dig att göra god och nyttig spaghetti på bara några minuter.
Om boken:
Funkar lika bra läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163613364
- Titel
- Spiralized! : spaghetti & co av grönsaker
- Författare
- Orathay & Vania
- Förlag
- Hachette Livre
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 70 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 195 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 350 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är boken för dig som vill äta pasta fri från gluten eller bara hitta ett roligare sätt att laga grönsaker på. Här lär du dig att göra god och nyttig spaghetti på bara några minuter.
Om boken:
Funkar lika bra för raw foodien och veganen som den hälsomedvetneBoken innehåller praktiska tips såväl som recept (tilltugg, sallader och varmrätter)Smidigt format och vackra bilder!
Hachette Livre 1 9789163613364 -
Stora boken om bakning : doften av nybakat!
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 411 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113044385
- Titel
- Stora boken om bakning : doften av nybakat!
- Författare
- Skovgaard-Petersen, Anne
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 411 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 251 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 1337 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stora boken om bakning är en älskad klassiker och har under många år varit familjens stora bakbibel i Danmark. Nu kommer den till Sverige som ett måste för alla oss som vill känna degen mellan händerna och njuta av smaken och doften av nybakat - samtidigt som vi vet vad brödet innehåller.
För alla som vill experimentera med olika typer av mjöl, baka med mer eller mindre mängd jäst och pröva hur brödet förändras av att vara olika länge i ugnen. För alla oss som själva vill baka födelsedagstårtan till barnens födelsedagar, småkakorna till jul, servera läckra dessertkakor eller en fin kaka till kaffet efter en god middag.
Boken rymmer mer än 500 enkla och pedagogiska recept på alla slags bakverk. Rågbröd, grovt bröd, bullar och kringlor. Mjuka kakor, småkakor, tarter och våfflor. Dessutom får du en grundlig introduktion till olika baktekniker, ugnen och redskapen du behöver.
Ett utförligt råvarulexikon beskriver bland annat olika mjölsorter, olika fettämnen och även olika typer av jästmedel. Steg-för-steg-bilder visar olika tillvägagångssätt. Recepten är fyllda av lätta tips till inspirerande bakning!
Norstedts 1 9789113044385 -
Sju årstider i Majas kök
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2011. 157 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153436553
- Titel
- Sju årstider i Majas kök
- Författare
- Maja Söderberg
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 594 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med inspiration från årstidens närproducerade råvaror bjuder Maja Söderberg i sin nya bok på allt från torsdagsmiddagar och vintersallader till skördefest och rabarbermuffins. Det är mat med omtanke om såväl hälsa och plånbok som klimat och miljö.
I en tid när frukt- och grönsaksavdelningen i matbutiken ser likadan ut året om är det inte längre lätt att veta vilka råvaror som egentligen är i säsong. För att återuppliva denna kunskap och därigenom kunna göra klimatsmarta val inleds varje kapitel i Sju årstider i Majas kök med en årstidsanpassad klimatpyramid, som tar hänsyn till råvarornas miljö- och klimatpåverkan under året.
Klimatpyramiderna är pedagogiska modeller som fungerar som ett användbart redskap i planeringen av vardagens alla måltider, men utgör också ett vasst inlägg i matdebatten.
Uppbyggnaden är densamma som den klassiska matpyramiden: Basen består av mat man kan äta ofta, maten i mitten kan ätas ett par gånger i veckan och det som finns i pyramidens topp är mat för fest eller andra enstaka tillfällen.
Att dela upp året i fyra årstider blir ett alltför trubbigt instrument när det handlar om mat - i juli kan vi till exempel njuta av minst tio nya råvaror, som inte fanns i juni. För att göra klimatpyramiderna mer dagsaktuella och användbara har Maja därför delat upp året i sju årstider.
Hälsoaspekterna väger tungt i pyramiderna som har utarbetats i samarbete med nutritionist Camilla Gard. De är även granskade av mat- och klimatforskaren Johanna Björklund från SLU.
Bokens vackra receptbilder och inspirerande miljöbilder från grönsakslandet, svampskogen och bondgården är tagna av fotograf Lisa Björner. Matbilderna har stylats Anna Wendt.
Ica Bokförlag 1 9789153436553 -
Saltad nota : om matfusket - från gatukök til...
Inbunden bok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2013. 303 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170377358
- Titel
- Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
- Författare
- Nilsson, Mats-Eric
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 303 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Förr kunde det hända att kyparen liksom räknade fel. I branschen talade man om att salta notan. Att den mätta och belåtna kunden gärna kunde luras att betala några tior för mycket.
Idag är krogfusket satt i system. Ingen har förmodligen mixtrat med slutsumman. Det är istället maten det handlar om. Om förfalskade menyer och mängder av dolda tillsatser.
Med Den hemlige kocken öppnade Mats-Eric Nilsson hundratusentals konsumenters ögon. Plötsligt såg vi vad livsmedelsbutikernas produkter egentligen innehåller och började leta efter äkta varor.
Med Saltad nota tar han nu nästa steg. I den nya boken avslöjas även här med intressanta historiska tillbakablickar det utbredda matfusket på allt från enkla kaféer och snabbmatsställen till lyxiga restauranger.
Ärligt talat har du ingen aning om vad som ligger på tallriken. När du handlar i en vanlig butik har du åtminstone den finstilta innehållsförteckningen att gå efter. Men på krogen blir din beställning som ett skott i mörkret.
Allt fler svenskar äter ute. Tevekockarna är lika populära som rockstjärnor. Dags alltså för världens första bok som på allvar granskar restaurangbranschen. Och som guidar dig förbi de värsta fällorna!
"En briljant reportagebok som öppnar dörrarna till en matindustri som verkar mer intresserad av att tjäna pengar än laga bra mat." Johan Såthe, Veckans Affärer
"En riktig rysare, välskriven och välresearchad. Med stor sannolikhet blir detta höstens matdebatt." Kris Johnson, Allt om mat
Ordfront Förlag 1 9789170377358 -
Nya nordiska köket : naturen, smakerna och fi...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2014. 235 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113052465
- Titel
- Nya nordiska köket : naturen, smakerna och filosofin
- Författare
- Schildt Landgren, Margareta
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 235 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 232 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 940 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "Nordisk måltidslitteratur".
Vinnare i The Gourmand World Cookbook Awards 2016 som Bästa skandinaviska kokbok
Nordisk matlagning är bäst i världen och matintresserade från hela världen reser hit speciellt för att besöka krogar som Restaurang Frantzén, Noma och Fäviken. Nya nordiska köket är en hyllning till allt som gör vår mat så speciell - de naturliga råvarorna från skog och mark, odlade grödor och uppfödda djur från ett allt mer ekologiskt jordbruk, och fisken från våra rena och kalla hav och många insjöar.
I den här boken träffar vi bland annat Claus Meyer, grundaren till Noma och en förgrundsperson inom den nya nordiska matlagningen, vi går på promenad i skogen med Roland Rittman, en hängiven expert på ätbara vilda örter och andra växter, och vi besöker ishotellet i Jukkasjärvi där ren och röding är stående inslag på vintermenyn.
Norstedts 1 9789113052465 -
Whisky & mat
Inbunden bok. Grenadine. 1 uppl. 2009. 158 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Omslagets baksida lite matt i färgen/ytan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329878
- Titel
- Whisky & mat
- Författare
- Jan Groth - Arne Adler
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 871 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Whisky & mat
I Whisky & mat berättar Jan Groth om sina och andras whiskyfavoriter. Boken är en förtäckt kokbok, där mat- och smakupplevelser på ett delikat sätt lindas in i anekdoter och reseskildringar. Läcker mat, lika läckert fotad av matfotografen Arne Adler fyller boken. Du får veta vilka mat- och whiskyfavoriter som kändisar och kändiskockar helst tillreder och kombinerar.
I fantastiska miljöer kring land och hav i Skottland möter du människor som soulartisten Eric Gadd, TV4-kocken Andreas Nylén och rockstjärnan Anders Fridén från bandet In Flames. Så skål och välkommen till bords!
Grenadine 1 9789185329878 -
Mat från havet
Inbunden bok.
Nära nyskick. ICA bokförlag, Västerås, 1:a uppl., 3:e tryckningen, 2003, 112 s., dekorerat pappband, 27,2x19,9x1,5 cm, 570g. Fast och fräsch, helt ren inlaga.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153422655
- Titel
- Maten från havet
- Författare
- Tomas Tengby
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 600 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tomas Tengbys havsdoftande kokbok! I boken Maten från havet presenterar Tomas Tengby, känd TV- och radioprofil, just nu aktuell i SVTs matprogram Mat, sina bästa recept med råvaror från Västerhavet. Tomas har tillsammans med Bengt Peterson från Petersons Krog på Käringön gjort ett spännande urval av sina allra bästa rätter från havet. Här får läsaren får även ta del av hur fisket gick till förr. Tomas som har tillbringat sina somrar på Käringön kommer också att berätta om hur det var på 60-talet när han var liten. Fisk och skaldjur som finns på västkusten presenteras tillsammans med illustrationer. Recepten är mycket varierande men med en sak gemensamt - att fisk är nästan alltid snabbmat! Ca 70 recept, ca 50 färgfoton.
9789153422655 -
Trattoria : Italiensk mat för hela familjen
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 256 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151845449
- Titel
- Trattoria : Italiensk mat för hela familjen
- Författare
- Ursula Ferrigno
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1162 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi älskar att äta på italienska! Återupplev den bästa maten från den lilla trattorian
nere på hörnet. Här finns recepten färsk och mustig familjemat med rätter från några av Italiens finaste trattorior.
Endast det bästa är gott nog! På trattoriorna lagas en del av Italiens bästa hemlagade mat. Dessa små familjeägda matställen lagar landets mest mustiga husmanskost med stor inspiration. Mängder av örter, de färskaste frukter och grönsaker, fisk och kött lagas enkelt i grytor, i pannor och i ugnen. Här finns antipasti, pastasåser, risottorätter, hela måltider och som avslutning efterrätter och tårtor!
Boken är fylld med recept på mat från trattorior hopsamlade av den populära italienska kocken Ursula Ferrigno. Hon har fått inspiration av några av de bästa måltider hon ätit på olika trattorior över hela Italien. Rätterna kompletteras av recept från kockar på några av Ursulas favorittrattorior.
Detta är en bok med mat för hela familjen tillagad enkelt och utan krusiduller med goda, äkta och färska råvaror och ingredienser.
Prisma 1 9789151845449 -
Fira med Itrim : lätta recept med handflateme...
Inbunden bok. Stockholm : Itrim. 2013. 141 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186689124
- Titel
- Fira med Itrim : lätta recept med handflatemetoden
- Författare
- Gidgård, Anna - Itrim
- Förlag
- Stockholm : Itrim
- Utgivningsår
- 2013
- Språk
- Svenska
Stockholm : Itrim 9789186689124 -
Itrims kokbok : lätta recept med handflatemet...
Inbunden bok. Stockholm : Itrim : Safir. 2010. 128 sidor sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Fläck finns på bakre bokomslagets insida samt på eftersättsbladet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186689001
- Titel
- Itrims kokbok : lätta recept med handflatemetoden
- Författare
- Gidgård, Anna - Itrim
- Förlag
- Stockholm : Itrim : Safir
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm : Itrim : Safir 9789186689001 -
Vår kokbok
Inbunden bok. Rabén & Sjögren . Nionde omarbetade upplagan uppl. 1969. 640 sidor.
Hyggligt skick. Skyddsomslag saknas. Stämpel från skola finns på ett försättsblad. Något gulnade sidor/kanter och fläckar på bokomslaget se foto. Skada finns i övre kanten av bokryggen.
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKRabén & Sjögren Nionde omarbetade upplagan -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
-
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
-
-
-
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn