-
Consider the Fork: A History of How We Cook a...
Häftad bok. Penguin Books Ltd. 2013. 404 sidor.
Mycket gott skick. 130 x 200 mm. Språk: engelska/ English. Enstaka understrykningar. --- Bee Wilson is the food writer and historian who writes as the 'Kitchen Thinker' in the Sunday Telegraph, and is the author of Swindled!. Her charming and original new book, Con läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9780141049083
- Titel
- Consider the Fork: A History of How We Cook and Eat
- Författare
- Bee Wilson
- Förlag
- Penguin Books Ltd.
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 404 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 130 x 200 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 310 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- Tells the story of how we have tamed fire and ice, wielded whisks, spoons, graters, mashers, pestles and mortars, all in the name of feeding ourselves. This title takes us on an enchanting culinary journey through the incredible creations, inventions and obsessions that have shaped how and what we cook.
Penguin Books Ltd. 9780141049083
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn