-
100 fingerfood
Inbunden bok.
Gott skick. Massolit. uppl.1. 2016. 223 s. mindre bruksslitage, skav på pärm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785467
- Titel
- 100 fingerfood
- Författare
- Schauermann, Sebastian
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 252 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 957 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tänk inte snittar tänk fingerfood!Det här är boken för dig som ofta hamnar i fällan och bara tänker snittar. Sebastian Schauermann vill visa att fingermat inte bara behöver bygga på bröd!De 100 recepten är indelade i kapitel som fisk-/skaldjur, kött, fågel, miniburgare, vegetariskt etc.Med 20 års erfarenhet av catering har Sebastian Schauermann gjort tusentals festarrangemang. När han började få allt fler förfrågningar om fingermat gick han igenom sina gamla menyer för att finna ny inspiration till det här trevliga sättet att mingla och äta samtidigt. Där föddes idén om att göra en lättbegriplig receptbok för den enkla fingermaten.Sebastian Schauermann är kock, krögare och vinimportör. Han driver en matstudio och festvåning i Stockholm med catering- och eventverksamhet.Enkelt, gott och roligt!
9789187785467 -
100 fingerfood
Inbunden bok. Massolit Förlag. 2016. 223 sidor.
Mycket gott skick. Lite hanteringsspår på pärm. Som ny inuti. Prislapp fram.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785467
- Titel
- 100 fingerfood
- Författare
- Schauermann, Sebastian
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 252 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 957 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tänk inte snittar tänk fingerfood!Det här är boken för dig som ofta hamnar i fällan och bara tänker snittar. Sebastian Schauermann vill visa att fingermat inte bara behöver bygga på bröd!De 100 recepten är indelade i kapitel som fisk-/skaldjur, kött, fågel, miniburgare, vegetariskt etc.Med 20 års erfarenhet av catering har Sebastian Schauermann gjort tusentals festarrangemang. När han började få allt fler förfrågningar om fingermat gick han igenom sina gamla menyer för att finna ny inspiration till det här trevliga sättet att mingla och äta samtidigt. Där föddes idén om att göra en lättbegriplig receptbok för den enkla fingermaten.Sebastian Schauermann är kock, krögare och vinimportör. Han driver en matstudio och festvåning i Stockholm med catering- och eventverksamhet.Enkelt, gott och roligt!
Massolit Förlag 9789187785467
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn