-
Renässansmat Recept och mathistoria från Vasa...
Inbunden bok. Prolog Mat & Media. 1000 uppl. 2012. 112 sidor.
Nyskick. Nya från förlaget
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKProlog Mat & Media 1000 -
Textil i Afrika
Inbunden bok. Stockholm : Afrikagrupperna i Sverige. 1997. 51 sidor.
Mycket gott skick. Omslag med mindre hanteringsspår. Inlaga u.a/i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185584568
- Titel
- Textil i Afrika
- Författare
- Cardfelt, Erik - Olsson, Karin - Cardfelt, Erik - Eriksson, Karin - Afrikagrupperna i Sverige
- Förlag
- Stockholm : Afrikagrupperna i Sverige
- Språk
- Svenska
Stockholm : Afrikagrupperna i Sverige 9185584568 -
Mat från Öland
Inbunden bok.
Nyskick. I »Mat från Öland« redogörs grundligt för hur man bäst tillreder öländska kroppkakor. Men här bjuds också på mer än 100 recept till, både klassiker som kropphuvud, ett torskhuvud fyllt med lever, till moderna grönsaksrätter som hämtat sin inspiration från läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
God grön jul - vegetariskt julbord
Inbunden bok.
Nyskick. Den klassiska svenska julmaten doftar barndom, förväntan och glädje – och så kanel, saffran, kryddpeppar, ingefära och alla de andra julkryddorna. Vad vore ett julbord utan syltor, korvar, gravat och inlagt? Nu finns en julkokbok med bara vegetariska rätt läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Textil i Afrika
Inbunden bok. Stockholm : Afrikagrupperna i Sverige. 1997. 52 sidor.
Mycket gott skick. Några smärre nagg på pärmhörn - i övrigt mycket gott skick - detta är en handbok för den som vill lära sig afrikanskt textilhantverk, boken kan användas i textilundervisning, studiecirklar etc. Det är en praktiskt inriktad bok "för alla intresserade som v läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185584568
- Titel
- Textil i Afrika
- Författare
- Cardfelt, Erik - Olsson, Karin - Cardfelt, Erik - Eriksson, Karin - Afrikagrupperna i Sverige
- Förlag
- Stockholm : Afrikagrupperna i Sverige
- Språk
- Svenska
Stockholm : Afrikagrupperna i Sverige 9185584568 -
Mat från Öland : klassiskt och modernt
Inbunden bok. Prolog Mat & Media. 2006. 112 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197623806
- Titel
- Mat från Öland : klassiskt och modernt
- Författare
- Olsson, Karin
- Förlag
- Prolog Mat & Media
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 248 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 470 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Arbetet började med en liten annons där vi efterlyste gamla öländska recept. Vi fick kontakt med några intresserade, men kom ganska snabbt fram till att det skulle bli ett ganska tunt häfte. Vi ville göra en riktig kokbok.
I »Mat från Öland« redogörs grundligt för hur man bäst tillreder öländska kroppkakor. Men här bjuds också på mer än 100 recept till, både klassiker som kropphuvud, ett torskhuvud fyllt med lever, till moderna grönsaksrätter som hämtat sin inspiration från Medelhavet - men råvarorna från Öland.
Vad är det som utmärker Öland i matsammanhang? Jo, att en stor del av de bästa svenska råvarorna kommer härifrån. Därför har vi valt att presentera recept - både gamla och nya - som utgår från dessa ädla råvaror.
Det finns en orsak till att Öland kallas för Nordens Provence. Här växer alla svenska bruna bönor. Den finaste löken odlas här. En stor del av midsommaraftonens färskpotatis är från Öland. De sötaste jordgubbarna har öländska rötter. Under senare år har öländsk sparris blivit en efterfrågad delikatess. Svensk vitlök har också ofta öländskt ursprung. Lägger man till fåren man stöter på runt om på ön, pumporna som pryder varje trädgård vid skördetid och landskapsfisken Kalmarsundsflundra, tonar bilden av ett landskap där mat betyder mycket fram.
För öländsk matkultur är inte bara kroppkakor, även om det knappast finns något mer genuint att sätta tänderna i.
Tidigare har vi skrivit kokboken »Mat från Afrika«, den första kokboken på svenska med afrikanska recept. I juli 2012 utkom boken "Renässansmat".
Prolog Mat & Media 9197623806 -
Textil i Afrika
Inbunden bok. Stockholm : Afrikagrupperna i Sverige. 1 uppl. 1997.
Mycket gott skick. Pärmhörnen något nötta.[Hylla:A3]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185584568
- Titel
- Textil i Afrika
- Författare
- Cardfelt, Erik - Olsson, Karin - Cardfelt, Erik - Eriksson, Karin - Afrikagrupperna i Sverige
- Förlag
- Stockholm : Afrikagrupperna i Sverige
- Språk
- Svenska
Stockholm : Afrikagrupperna i Sverige 1 9185584568 -
Mat från Öland. Klassiskt och modernt
Inbunden bok.
Nära nyskick. Prolog 2006. 111 sidor. Illustrerad med fotografier i färg. Dekorerat förlagsband. Ett fint obläddrat exemplar. Liten namnetikett på försättsbladet. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197623806
- Titel
- Mat från Öland : klassiskt och modernt
- Författare
- Olsson, Karin
- Förlag
- Prolog Mat & Media
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 248 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 470 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Arbetet började med en liten annons där vi efterlyste gamla öländska recept. Vi fick kontakt med några intresserade, men kom ganska snabbt fram till att det skulle bli ett ganska tunt häfte. Vi ville göra en riktig kokbok.
I »Mat från Öland« redogörs grundligt för hur man bäst tillreder öländska kroppkakor. Men här bjuds också på mer än 100 recept till, både klassiker som kropphuvud, ett torskhuvud fyllt med lever, till moderna grönsaksrätter som hämtat sin inspiration från Medelhavet - men råvarorna från Öland.
Vad är det som utmärker Öland i matsammanhang? Jo, att en stor del av de bästa svenska råvarorna kommer härifrån. Därför har vi valt att presentera recept - både gamla och nya - som utgår från dessa ädla råvaror.
Det finns en orsak till att Öland kallas för Nordens Provence. Här växer alla svenska bruna bönor. Den finaste löken odlas här. En stor del av midsommaraftonens färskpotatis är från Öland. De sötaste jordgubbarna har öländska rötter. Under senare år har öländsk sparris blivit en efterfrågad delikatess. Svensk vitlök har också ofta öländskt ursprung. Lägger man till fåren man stöter på runt om på ön, pumporna som pryder varje trädgård vid skördetid och landskapsfisken Kalmarsundsflundra, tonar bilden av ett landskap där mat betyder mycket fram.
För öländsk matkultur är inte bara kroppkakor, även om det knappast finns något mer genuint att sätta tänderna i.
Tidigare har vi skrivit kokboken »Mat från Afrika«, den första kokboken på svenska med afrikanska recept. I juli 2012 utkom boken "Renässansmat".
9197623806 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9197623806
- Titel
- Mat från Öland : klassiskt och modernt
- Författare
- Olsson, Karin
- Förlag
- Prolog Mat & Media
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 248 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 470 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Arbetet började med en liten annons där vi efterlyste gamla öländska recept. Vi fick kontakt med några intresserade, men kom ganska snabbt fram till att det skulle bli ett ganska tunt häfte. Vi ville göra en riktig kokbok.
I »Mat från Öland« redogörs grundligt för hur man bäst tillreder öländska kroppkakor. Men här bjuds också på mer än 100 recept till, både klassiker som kropphuvud, ett torskhuvud fyllt med lever, till moderna grönsaksrätter som hämtat sin inspiration från Medelhavet - men råvarorna från Öland.
Vad är det som utmärker Öland i matsammanhang? Jo, att en stor del av de bästa svenska råvarorna kommer härifrån. Därför har vi valt att presentera recept - både gamla och nya - som utgår från dessa ädla råvaror.
Det finns en orsak till att Öland kallas för Nordens Provence. Här växer alla svenska bruna bönor. Den finaste löken odlas här. En stor del av midsommaraftonens färskpotatis är från Öland. De sötaste jordgubbarna har öländska rötter. Under senare år har öländsk sparris blivit en efterfrågad delikatess. Svensk vitlök har också ofta öländskt ursprung. Lägger man till fåren man stöter på runt om på ön, pumporna som pryder varje trädgård vid skördetid och landskapsfisken Kalmarsundsflundra, tonar bilden av ett landskap där mat betyder mycket fram.
För öländsk matkultur är inte bara kroppkakor, även om det knappast finns något mer genuint att sätta tänderna i.
Tidigare har vi skrivit kokboken »Mat från Afrika«, den första kokboken på svenska med afrikanska recept. I juli 2012 utkom boken "Renässansmat".
Prolog Mat & Media 9197623806 -
MAT FRÅN ÖLAND Klassiskt och modernt
Prolog 2006. Illustrerat, laminerat pappband. 111 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197623806
- Titel
- Mat från Öland : klassiskt och modernt
- Författare
- Olsson, Karin
- Förlag
- Prolog Mat & Media
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 248 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 470 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Arbetet började med en liten annons där vi efterlyste gamla öländska recept. Vi fick kontakt med några intresserade, men kom ganska snabbt fram till att det skulle bli ett ganska tunt häfte. Vi ville göra en riktig kokbok.
I »Mat från Öland« redogörs grundligt för hur man bäst tillreder öländska kroppkakor. Men här bjuds också på mer än 100 recept till, både klassiker som kropphuvud, ett torskhuvud fyllt med lever, till moderna grönsaksrätter som hämtat sin inspiration från Medelhavet - men råvarorna från Öland.
Vad är det som utmärker Öland i matsammanhang? Jo, att en stor del av de bästa svenska råvarorna kommer härifrån. Därför har vi valt att presentera recept - både gamla och nya - som utgår från dessa ädla råvaror.
Det finns en orsak till att Öland kallas för Nordens Provence. Här växer alla svenska bruna bönor. Den finaste löken odlas här. En stor del av midsommaraftonens färskpotatis är från Öland. De sötaste jordgubbarna har öländska rötter. Under senare år har öländsk sparris blivit en efterfrågad delikatess. Svensk vitlök har också ofta öländskt ursprung. Lägger man till fåren man stöter på runt om på ön, pumporna som pryder varje trädgård vid skördetid och landskapsfisken Kalmarsundsflundra, tonar bilden av ett landskap där mat betyder mycket fram.
För öländsk matkultur är inte bara kroppkakor, även om det knappast finns något mer genuint att sätta tänderna i.
Tidigare har vi skrivit kokboken »Mat från Afrika«, den första kokboken på svenska med afrikanska recept. I juli 2012 utkom boken "Renässansmat".
9197623806
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn