Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Var rädd om maten - Boken att spara för att sluta slänga - 50 recept för 100 dagar ( de 50 + 50 = totalt 100 recept är : Spaghetti bolognese med hyvlad Sveciaost / Quiche med sallad : Kycklingvingar med citrus- och korngrynssallad / Wokade korngryn med grönsaker och kyckling : Olivspäckad kyckling med salvia och bacon / Krämig tagliatelle : Rostade kycklingklubbor med vita bönor / Gazpacho : Chili- ingerfärskarré med bönsalsa / Filodegsknyten med kryddig fyllning : Kalvstek med gräddsås, pressgurka och sommarprimörer / Kalvstek Vitello tonnato : Soppa på vårprimörer med kyckling / Lättkokta grönsaker med örtaioli på franskt vis : Dillkött på lamm med potatisstomp / Potatiskakor med rimmat sidfläsk och rårörda lingon : Mustig linsgryta med sötsyrlig yoghurt / Vegetarisk pytt på linser, grönsaker och rotfrukter ; Kycklingburgare med ädelostkräm och potatisklyftor / Omelett med potatis och kyckling ; Torsk med aioli och säsongens rotfrukter / Västkustsoppa ; Värmande kycklinggryta / Vardagssoppa med makaroner ; Het korvgryta med pasta / Matig pastasallad på 5 minuter ; Den goda limpan på ett enkelt sätt / Crostini med tre sorters topping ; Lax med krämigt vitlökstäcke / Laxpannbiff med räksallad på bröd ; Rimmad kyckling med brynt pepparrotssmör / Kycklingsallad med potatis och pepparrotsaioli ; Kyckling stroganoff med couscous / Cannelloni ; Fiskfilé i paket med dill- och chilismör / Fiskkakor med dipp ; Lammstek och ugnsrostade rotfrukter / Lammpytt med rödbetor och ägg ; Lamm- och matkornsfyllda savojkåldolmar / Ljummen matkornsallad med skogssvamp och lingondressing ; Kryddig fräs med mathavre, räkor och bondbönor / Morotssoppa med koriander och räktopping ; Havrekakor med nötter och chokladtopping / Turkisk yoghurt med kaksmulor, nötter och honung ; Osso buco på lamm med saffranskornotto / Lammwraps med saffransyoghurt ; Kycklingfrikadeller med basilika / Het buljong med hemlagad pesto ; Kikärtskrokrtter med rostad butternutpumpa och pinjenötsvinägrett / Pumpasoppa med pesto och feta ; Boeufstek med rödvinsgryta / Krämig pasta med stek och ädelost ; Fläskfilé med rosmarinrostad fänkål och bönkräm / Crêpes fyllda med gräddig fläskfilé ; Pinjenötspanerad kycklinglårfilé med rösti och fänkålssallad / Grillad kycklingtoast ; Renskav med lingonchutney / Viltstuvning på hembakat knäcke ; Fibergröt med linfrön och äpple / Grötbullar ; Renkalvfilé med västerbottenpuré / Pizza med renkött och svamp ; Gravad lax på 4 olika sätt / Laxcarpaccio ; Vegetarisk spenatlasagne med kesella / Tomatlinguine med hyvlad västerbottensost ; Klassisk fläsklägg med syrad spetskål / Snabbärtsoppa med fläsk och pannkaka ; Rabarberkompott med grädde och havretopping / Läskande sommardrink med fläder och israbarber ; Nässelsoppa med räktoast / Nässelvåfflor med crème fraiche, rödlök och rom ; Chili con carne / Quesadillas ; En nyttig müsli / Knäckig äppelpaj med vaniljvisp ; Baconlindad kycklingfilé med äppelrisotto / Kycklingpaj med knaperstekt bacon, oliver och babyspenat ; Vit fiber spaghetti carbonara / Lyxig marängdessert ; Ugnsstekt kyckling med citron och rosmarin, rostade tomater och getost / Kycklingpanna med spenat, örter och citronsås ; Västerbottenpolenta med linssallad och dillkräm / Linssoppa med varma peppar- och vitlöksbaguetter ; Ett gott bröd på plåt med tomater och rosmarin / Bruschetta ; Sotad lax med örtigt mathavre och pepparrotscrème / Laxsallad med krämig ägg- och pepparrotsröra ; 100°- lax med romsås / Laxlåda ; Grillad falukorv med heta bönor, bacon och lök / Piroger med kryddiga bönor och fetaost ; Gräddkaka med smak av kanel och färska bär / Bärparfait ; Kycklingkebab med avokadodipp och krispig sallad / Quinoasallad med kyckling, rostade rödbetor, getostkräm och vitlökskrutonger ; Citrus- och vitlökskornotto med räkor och blåmusslor / Frittata på nytt sätt ; Myntajordgubbar med havreflarn och visp / Jordgubbs- och vaniljsmoothie )

Var rädd om maten - Boken att spara för att sluta slänga - 50 recept för 100 dagar ( de 50 + 50 = totalt 100 recept är : Spaghetti bolognese med hyvlad Sveciaost / Quiche med sallad : Kycklingvingar med citrus- och korngrynssallad / Wokade korngryn med grönsaker och kyckling : Olivspäckad kyckling med salvia och bacon / Krämig tagliatelle : Rostade kycklingklubbor med vita bönor / Gazpacho : Chili- ingerfärskarré med bönsalsa / Filodegsknyten med kryddig fyllning : Kalvstek med gräddsås, pressgurka och sommarprimörer / Kalvstek Vitello tonnato : Soppa på vårprimörer med kyckling / Lättkokta grönsaker med örtaioli på franskt vis : Dillkött på lamm med potatisstomp / Potatiskakor med rimmat sidfläsk och rårörda lingon : Mustig linsgryta med sötsyrlig yoghurt / Vegetarisk pytt på linser, grönsaker och rotfrukter ; Kycklingburgare med ädelostkräm och potatisklyftor / Omelett med potatis och kyckling ; Torsk med aioli och säsongens rotfrukter / Västkustsoppa ; Värmande kycklinggryta / Vardagssoppa med makaroner ; Het korvgryta med pasta / Matig pastasallad på 5 minuter ; Den goda limpan på ett enkelt sätt / Crostini med tre sorters topping ; Lax med krämigt vitlökstäcke / Laxpannbiff med räksallad på bröd ; Rimmad kyckling med brynt pepparrotssmör / Kycklingsallad med potatis och pepparrotsaioli ; Kyckling stroganoff med couscous / Cannelloni ; Fiskfilé i paket med dill- och chilismör / Fiskkakor med dipp ; Lammstek och ugnsrostade rotfrukter / Lammpytt med rödbetor och ägg ; Lamm- och matkornsfyllda savojkåldolmar / Ljummen matkornsallad med skogssvamp och lingondressing ; Kryddig fräs med mathavre, räkor och bondbönor / Morotssoppa med koriander och räktopping ; Havrekakor med nötter och chokladtopping / Turkisk yoghurt med kaksmulor, nötter och honung ; Osso buco på lamm med saffranskornotto / Lammwraps med saffransyoghurt ; Kycklingfrikadeller med basilika / Het buljong med hemlagad pesto ; Kikärtskrokrtter med rostad butternutpumpa och pinjenötsvinägrett / Pumpasoppa med pesto och feta ; Boeufstek med rödvinsgryta / Krämig pasta med stek och ädelost ; Fläskfilé med rosmarinrostad fänkål och bönkräm / Crêpes fyllda med gräddig fläskfilé ; Pinjenötspanerad kycklinglårfilé med rösti och fänkålssallad / Grillad kycklingtoast ; Renskav med lingonchutney / Viltstuvning på hembakat knäcke ; Fibergröt med linfrön och äpple / Grötbullar ; Renkalvfilé med västerbottenpuré / Pizza med renkött och svamp ; Gravad lax på 4 olika sätt / Laxcarpaccio ; Vegetarisk spenatlasagne med kesella / Tomatlinguine med hyvlad västerbottensost ; Klassisk fläsklägg med syrad spetskål / Snabbärtsoppa med fläsk och pannkaka ; Rabarberkompott med grädde och havretopping / Läskande sommardrink med fläder och israbarber ; Nässelsoppa med räktoast / Nässelvåfflor med crème fraiche, rödlök och rom ; Chili con carne / Quesadillas ; En nyttig müsli / Knäckig äppelpaj med vaniljvisp ; Baconlindad kycklingfilé med äppelrisotto / Kycklingpaj med knaperstekt bacon, oliver och babyspenat ; Vit fiber spaghetti carbonara / Lyxig marängdessert ; Ugnsstekt kyckling med citron och rosmarin, rostade tomater och getost / Kycklingpanna med spenat, örter och citronsås ; Västerbottenpolenta med linssallad och dillkräm / Linssoppa med varma peppar- och vitlöksbaguetter ; Ett gott bröd på plåt med tomater och rosmarin / Bruschetta ; Sotad lax med örtigt mathavre och pepparrotscrème / Laxsallad med krämig ägg- och pepparrotsröra ; 100°- lax med romsås / Laxlåda ; Grillad falukorv med heta bönor, bacon och lök / Piroger med kryddiga bönor och fetaost ; Gräddkaka med smak av kanel och färska bär / Bärparfait ; Kycklingkebab med avokadodipp och krispig sallad / Quinoasallad med kyckling, rostade rödbetor, getostkräm och vitlökskrutonger ; Citrus- och vitlökskornotto med räkor och blåmusslor / Frittata på nytt sätt ; Myntajordgubbar med havreflarn och visp / Jordgubbs- och vaniljsmoothie )

Häftad bok. Lantmännen / Storåkers McCann / Page One Publishing. 1:a uppl. 2010. 224 sidor.

Nyskick. 100 recept illustrerade med foto. Förlags ny. Oläst. 21 cm x 14,8 cm. 366 gram. (låda20220827-2?0).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish