Wokbok ( de 37 recept är : ( innehåll ) : Inledning ; Använd din WOK! ; Redan de gamla kineserna... ; Vad behöver man? ; Redskap och tillbehör ; Vad kan wokas? ; Lämpliga ingredienser ; Marinader och såser ; Marinera gärna ; Enkel marinad (recept) ; Spännande såser ; Sötsur sås med sting (recept) ; Hur gör man? ; Stekning i wok ; Ångkokning i wok ; Fritering i wok ; Krydda med kärlek ; Tips! ; Varning! ; Laxwok med mandel ; Tagliatelle med havets frukter ; Hongkongräkor ; Scampi India ; Friterade jätteräkor ; Orientalisk laxfilé ; Räkor i sötsur sås ; Kyckling Chow Mein ; Cajunkyckling från woken ; Thailändsk kycklingomelett ; Kyckling och grönsakswok ; Biff med ris på kinavis ; Kinesisk nudelrätt ; Koreansk biffsauté ; Biff med ingefära ; Entrecote på grönsaksbädd ; Strimlad lövbiff o ädelostsås ; Rostbiff á la wok ; Köttbullar i jordnötssås ; wokbiffar med heta kryddor ; Fläsk i sötsur sås ; Fläskfilé med teriyakisås ; Gryta med skinka och apelsin ; Kinesisk kasslergryta ; Fläskschnitzel från Sri Lanka ; Skinkwok ; Renskavspanna ; Grönsaker i het sås ; Frästa grönsaker med pasta ; Fyllda rullar från Östern ; Friterad Camembert ; Bananer i kokosmjölk ; Nektarinkompott med glass ; Varm fruktsallad med choklad ; Apelsinsoppa med kiwi )
Inbunden bok. Bra Böcker Bokförlaget. 1:a uppl. 2002. 80 sidor.
Mycket gott skick. Se de 37 recept inom parenteser på titel rutan där uppe. Pärm sliten på hörnen. Bladen med ny skick. Oläst. Stor format : 28,8 cm x 18,5 cm. 653 gram. (låda20230724-2?0).
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789171339195
- Titel
- Wokbok
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 280 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I den här boken presenteras 35 wokrecept med olika svenska råvaror som bas. Stora inspirerande bilder visar det färdiga resultatet till varje recept och tydliga steg-för-steg-anvisningar gör recepten enkla att följa. Till samtliga recept finns extra tips på t ex alternativa smaksättningar och serveringsförslag. Boken har även en inledning med grundläggande tekniker och tips för matlagning i wok.