Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ett bord, flera smaker : Vinnare av Sveriges Mästerkock 2022 ( de 44 recept är : ( ur innehåll ) : Från idé till verklighet ; Få ingredienser ; Dela med varandra ; Skapa din egen måltid med mellanrätter ; Prestigelöst ; Lättillgängligt ; Snacks : Rödbetschips och chévredipp ; Gruyéregratinerat ostron smaksatt med gochugaru ; Bröd med brynt vispat smör ; Brynt vispat smör ; Krispiga kikärtor smaksatta med ras el hanout och vinäger ; Bakade oliver med citron, timjan och vitlök ; Boquerones på strömming ; Carpaccio på svamp, parmesan, olivolja, citron och krasse ; Hummus på gröna ärtor (lagad i TV) ; Saltgurka ; Kalla mellanrätter : Serranoskinka, pomelo, mozzarella, grapefrukt och sumak ; Rosésallat med dressing på Saint Agur, blå vindruvor och paranötter ; Spicy lobster roll ; Cilbir - pocherat ägg med yoghurt, chilismör och dill ; Nori taco ; Råbiff med majjo på kallpressad rapsolja, picklad tomat och friterade solroskärnor ; Brioche och ricotta toppad med forellrom ; Grönkål med dressing på ättika, pepparrot och riven pecorino ; Romesco med grillad sparrisbroccoli och spanska mandlar ; Aguachile med scampi, avokado, gurka och jalapeño ; Endive, gulbeta och pumpakärnor med miso- och honungsdressing ; Smörrebröd med rostbiff, grön sparris, sauce gribiche och picklade senapsfrön ; Varma mellanrätter : Lammkotletter med kronärtskockor, vitt vin, salvia och dragon ; Mac ´n´ cheese med comté ; Helgrillad röding med chermoula ; Cajunkryddade kycklingklubbor med rostad majs ; Grandma pie med peperoni, burrata och honung ; Friterad potatis med gremolata och smetana ; Vongole i vodka och chili ; Tarte flambée med tryffel och isad silverlök ; Tomahavwk med sauce Périgueux ; Krispig fläsksida med smörigt äppelmos ; Dinkel-"risotto" ( lagad i TV ) ; Gnudi, pistagepesto gjord på tre örter och rostade edamamebönor ; Smörstekta pilgrimsmusslor med Sandefjordssås och sockersaltad gurka ; Sotad spetskål med mörk sirap och ingefära ; Sött : Mormors körsbärspaj med tjärsirap och salt vaniljsås ; Dan-tårta ; Kokospannacotta med picklade jordgubbar ; Dadelkaka med getostglass och whiskykolasås med valnötter ; Fudge med lagerblad ; Blondie brownie, havtorn och arraksgrädde ; Chokolate chip cookies med kardemumma ; Avokadosorbet, Register )

Ett bord, flera smaker : Vinnare av Sveriges Mästerkock 2022 ( de 44 recept är : ( ur innehåll ) : Från idé till verklighet ; Få ingredienser ; Dela med varandra ; Skapa din egen måltid med mellanrätter ; Prestigelöst ; Lättillgängligt ; Snacks : Rödbetschips och chévredipp ; Gruyéregratinerat ostron smaksatt med gochugaru ; Bröd med brynt vispat smör ; Brynt vispat smör ; Krispiga kikärtor smaksatta med ras el hanout och vinäger ; Bakade oliver med citron, timjan och vitlök ; Boquerones på strömming ; Carpaccio på svamp, parmesan, olivolja, citron och krasse ; Hummus på gröna ärtor (lagad i TV) ; Saltgurka ; Kalla mellanrätter : Serranoskinka, pomelo, mozzarella, grapefrukt och sumak ; Rosésallat med dressing på Saint Agur, blå vindruvor och paranötter ; Spicy lobster roll ; Cilbir - pocherat ägg med yoghurt, chilismör och dill ; Nori taco ; Råbiff med majjo på kallpressad rapsolja, picklad tomat och friterade solroskärnor ; Brioche och ricotta toppad med forellrom ; Grönkål med dressing på ättika, pepparrot och riven pecorino ; Romesco med grillad sparrisbroccoli och spanska mandlar ; Aguachile med scampi, avokado, gurka och jalapeño ; Endive, gulbeta och pumpakärnor med miso- och honungsdressing ; Smörrebröd med rostbiff, grön sparris, sauce gribiche och picklade senapsfrön ; Varma mellanrätter : Lammkotletter med kronärtskockor, vitt vin, salvia och dragon ; Mac ´n´ cheese med comté ; Helgrillad röding med chermoula ; Cajunkryddade kycklingklubbor med rostad majs ; Grandma pie med peperoni, burrata och honung ; Friterad potatis med gremolata och smetana ; Vongole i vodka och chili ; Tarte flambée med tryffel och isad silverlök ; Tomahavwk med sauce Périgueux ; Krispig fläsksida med smörigt äppelmos ; Dinkel-"risotto" ( lagad i TV ) ; Gnudi, pistagepesto gjord på tre örter och rostade edamamebönor ; Smörstekta pilgrimsmusslor med Sandefjordssås och sockersaltad gurka ; Sotad spetskål med mörk sirap och ingefära ; Sött : Mormors körsbärspaj med tjärsirap och salt vaniljsås ; Dan-tårta ; Kokospannacotta med picklade jordgubbar ; Dadelkaka med getostglass och whiskykolasås med valnötter ; Fudge med lagerblad ; Blondie brownie, havtorn och arraksgrädde ; Chokolate chip cookies med kardemumma ; Avokadosorbet, Register )

Inbunden bok. Bonnier Fakta i samarbete med TV4 AB. 2:a tryckningen, 1:a uppl. 2022. 105 sidor.

Nyskick. Se namnen på alla 44 recept inom parenteser på titel rutan där uppe. Förlags ny bok. Oläst. Varje recept illustrerad med en hel sidan med färg foto. Stor format : 26,7 cm x 20 cm. 571 gram. (låda20230617-10-?).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178873845
Titel
Ett bord, flera smaker : vinnare av Sveriges mästerkock 2022
Författare
Thulin, Adam
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2022
Omfång
103 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
205 x 268 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
578 g
Språk
Svenska
Baksidestext
”Grundtanken med min kokbok är att alla själva får komponera sin egen måltid av flera mindre rätter. Jag gillar att ställa fram en massa olika fat på bordet och sedan får man välja vad man vill lägga upp på sin tallrik. Det skapar en bra atmosfär runt bordet. Andra viktiga punkter för mig och min matlagning är att:• det ska vara enkelt (de flesta recept har färre än tio ingredienser)• det ska vara prestigelöst (vill du ta en genväg – fine, det kan bli jättegott ändå!)• det ska vara lättillgängligt (alla råvaror går att köpa i Katrineholm så du kan säkert också hitta dem!).Så kom jag fram till Ett bord, flera smaker, en kokbok med recept på mellanrätter som serveras ”family style”. Med få ingredienser som är lättillgängliga och helt utan prestige. Hoppas ni hittar något ni gillar!”Adam Thulin har alltid haft ett stort matintresse, redan som 6-åring stod han och rörde om i grytorna. Nyfikenheten för att upptäcka nya smaker är det som har drivit honom framåt och tog honom hela vägen till final i Sveriges mästerkock 2022.