Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Prata känslor med barn : Känsloboken för viktiga vuxna

Prata känslor med barn : Känsloboken för viktiga vuxna

Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2023. 223 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Prata känslor med barn – så viktigt, roligt och samtidigt ibland så svårt!

Vi kan inte skydda våra barn mot allt svårt i livet men det vi kan göra är att vara varma, inlyssnande vuxna som finns där i vått och torrt. Genom att fånga upp det som är utmanande rustar vi barnen så väl som möjligt och ger de bästa tänkbara förutsättningarna för att må bra i både kropp och själ.

I Prata känslor med barn får man tips om vad man själv kan göra som viktig vuxen för ett barn som på något sätt har det tufft hemma, med kompisar eller i skolan; hur man kan prata om känslor som nedstämdhet, oro, ångest och ilska, och om andra svåra saker som har hänt barnet. Därtill får man veta vilka aktörer i samhället som kan hjälpa till med vad om man behöver mer hjälp.

Allt innehåll bygger på väl känd forskning och beprövad erfarenhet inom barnpsykologi och boken riktar sig till dem som har egna barn i åldern 5–12 år, eller som tar hand om andras barn och som alltså är en viktig vuxen för något barn.

Reyhaneh Ahangaran är barnpsykolog och har tidigare skrivit de oerhört omtyckta böckerna Allt som händer inuti, Känsloboken och Ska det kännas så här?.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113121918
Titel
Prata känslor med barn : känsloboken för viktiga vuxna
Författare
Ahangaran, Reyhaneh
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2023
Omfång
223 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 235 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
513 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Prata känslor med barn – så viktigt, roligt och samtidigt ibland så svårt!Vi kan inte skydda våra barn mot allt svårt i livet men det vi kan göra är att vara varma, inlyssnande vuxna som finns där i vått och torrt. Genom att fånga upp det som är utmanande rustar vi barnen så väl som möjligt och ger de bästa tänkbara förutsättningarna för att må bra i både kropp och själ.I Prata känslor med barn får man tips om vad man själv kan göra som viktig vuxen för ett barn som på något sätt har det tufft hemma, med kompisar eller i skolan; hur man kan prata om känslor som nedstämdhet, oro, ångest och ilska, och om andra svåra saker som har hänt barnet. Därtill får man veta vilka aktörer i samhället som kan hjälpa till med vad om man behöver mer hjälp.Allt innehåll bygger på väl känd forskning och beprövad erfarenhet inom barnpsykologi och boken riktar sig till dem som har egna barn i åldern 5–12 år, eller som tar hand om andras barn och som alltså är en viktig vuxen för något barn.Reyhaneh Ahangaran är barnpsykolog och har tidigare skrivit de oerhört omtyckta böckerna Allt som händer inuti, Känsloboken och Ska det kännas så här?.