Utekokboken för finsmakare i fält
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 1996. 205 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK
En kokbok för uteköket med spännande smaksensationer. Välj blanbd 220 recept: nyttiga frukostar, smårätter, pastarätter, exotiska varmrätter och läckra desserter. Laga till något extra gott inför paddelturen, fjällvandringen eller skogsutflykten.
I "Utekokboken" finns allt en friluftsmänniska behöver veta om mat, köksutrustning, packning etc. Recepten bygger på att all mat planeras och bereds i förväg så att den passar olika typer av utflykter i naturen.
Utekocken Anders Klint, själv van friluftsledare, har specialiserat sig på energigivande och läcker mat som kan tillagas på ett vanligt fotogenkök.
'en utförlig näringslära och fakta om livsmedel liksom beskrivningar av de vanligaste uteköken, olika typer av lägereldar, konserveringsmetoder och mycket mer finns också i boken.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789151829289
- Titel
- Utekokboken för finsmakare i fält
- Författare
- Anders Klint
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1996
- Omfång
- 205 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska