Laga vilt. Bästa recepten med hjort, vildsvin och älg
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2019. 109 sidor.
Nära nyskick.
Format 26,5 x 20,5 cm Vikt 595 g.
Inbundet förlagsband, mycket rikt illustrerad med stämningsfulla färgfoton av Magnus Skoglöf. En kokbok av kände TV-kocken och jägaren Anders Levén med recept på hjort, vildsvin och älg. INNEHÅLL: Förord. Tips till hemmakocken. Filé, rygg och innanlår. Framdel och karré. Färs - och korvrätter. Övrigt vilt. Såser och tillbehör. Anders i vinkällaren. Register.
// Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [1163]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789155267100
- Titel
- Laga vilt : bästa recepten med hjort, vildsvin och älg
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 265 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 589 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Våga laga mer vilt! Här finns ca 45 inspirerande recept på bland annat hjort, vildsvin och älg, både med traditionellt svenska smaker och spännande kryddor från andra delar av världen. Vad sägs om att testa Vilda Wallenbergare, älgköttbullar med pistagenötter, en modern bowl med nudlar och fasan eller en mauritisk curry med vildsvin och räkor? Anders Levén, en av Sveriges mest välkända kockar och en passionerad jägare, bjuder på nyskapande maträtter och uppmuntrar alla att experimentera i köket och välja det kött man har tillgängligt. Det har aldrig varit enklare att imponera på familj, vänner och jaktlag!