-
Hjärta och kärl : att förebygga och leva med...
Inbunden bok. Hälsoförlaget. 1 uppl. 2008. 165 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185511112
- Titel
- Hjärta och kärl : att förebygga och leva med en folksjukdom
- Författare
- Anki Sundin - Panos Dolgiras
- Förlag
- Hälsoförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 165 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 253 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 785 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hjärta och kärl - att förebygga och leva med en folksjukdom, är boken som förklarar vad hjärt-kärlsjukdomar är, hur man förebygger dem och hur man bäst lever med dem om man väl blivit drabbad.
Maten vi äter är central för vår hjärt-kärlhälsa, och författarna bygger upp boken kring just kost och näringslära. Här får du utförliga förklaringar med lättbegripliga livsmedelstabeller över såväl kolesterol och mättat fett som salt, en livsmedelsguide samt en rad hjärtvänliga recept. Som ytterligare inslag finns tips och råd kring hur man kan väga in miljöaspekten i sina kostval för den som vill tänka extra miljövänligt i affären.
Innehållet är såväl språkligt lättsmält som faktamässigt djupt.
Med fokus på hjärt-kärlhälsa återges i praktiken här vedertagna och aktuella vetenskapliga rön inom näringslära - hur fungerar det och vad behöver jag göra i vardagen?
Hjärta och kärl är skriven av Anki Sundin, näringsfysiolog och författare till ett flertal böcker inom näringslära, samt Panos Dolgiras, näringsfysiolog och läkare. Boken är faktagranskad av Dr Gerhard Wikström, docent i kardiologi på institutionen för medicinska vetenskaper, Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Ur innehållet:
Vad är hjärt-kärlsjukdomar?
Mat som förebygger och hjälper.
Blodtryck vad är det och varför behöver vi ett?
Kopplingen till hjärt-kärlsjukdomar.
Att hitta hjärtvänlig mat i aff ären.
Vitaminer, mineraler och antioxidanter.
Läkemedel och livsmedel i samverkan vad ska man tänka på?
Hjärtvänliga recept.
176 sidor, format 190x245, rikt illustrerad, hårda pärmar och skyddsomslag.
Förlag: Hälsoförlaget
Hälsoförlaget 1 9789185511112 -
Hjärta och kärl : att förebygga och leva med...
Inbunden bok. Hälsoförlaget. 1 uppl. 2008. 165 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. stort format, illustrerad inlaga
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185511112
- Titel
- Hjärta och kärl : att förebygga och leva med en folksjukdom
- Författare
- Anki Sundin - Panos Dolgiras
- Förlag
- Hälsoförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 165 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 253 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 785 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hjärta och kärl - att förebygga och leva med en folksjukdom, är boken som förklarar vad hjärt-kärlsjukdomar är, hur man förebygger dem och hur man bäst lever med dem om man väl blivit drabbad.
Maten vi äter är central för vår hjärt-kärlhälsa, och författarna bygger upp boken kring just kost och näringslära. Här får du utförliga förklaringar med lättbegripliga livsmedelstabeller över såväl kolesterol och mättat fett som salt, en livsmedelsguide samt en rad hjärtvänliga recept. Som ytterligare inslag finns tips och råd kring hur man kan väga in miljöaspekten i sina kostval för den som vill tänka extra miljövänligt i affären.
Innehållet är såväl språkligt lättsmält som faktamässigt djupt.
Med fokus på hjärt-kärlhälsa återges i praktiken här vedertagna och aktuella vetenskapliga rön inom näringslära - hur fungerar det och vad behöver jag göra i vardagen?
Hjärta och kärl är skriven av Anki Sundin, näringsfysiolog och författare till ett flertal böcker inom näringslära, samt Panos Dolgiras, näringsfysiolog och läkare. Boken är faktagranskad av Dr Gerhard Wikström, docent i kardiologi på institutionen för medicinska vetenskaper, Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Ur innehållet:
Vad är hjärt-kärlsjukdomar?
Mat som förebygger och hjälper.
Blodtryck vad är det och varför behöver vi ett?
Kopplingen till hjärt-kärlsjukdomar.
Att hitta hjärtvänlig mat i aff ären.
Vitaminer, mineraler och antioxidanter.
Läkemedel och livsmedel i samverkan vad ska man tänka på?
Hjärtvänliga recept.
176 sidor, format 190x245, rikt illustrerad, hårda pärmar och skyddsomslag.
Förlag: Hälsoförlaget
Hälsoförlaget 1 9789185511112 -
Hjärta och kärl : att förebygga och leva med...
Inbunden bok. Hälsoförlaget. 1 uppl. 2008. 165 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. (84) Inplastad bibl.bok med stämplar. Perfekt skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185511112
- Titel
- Hjärta och kärl : att förebygga och leva med en folksjukdom
- Författare
- Anki Sundin - Panos Dolgiras
- Förlag
- Hälsoförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 165 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 253 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 785 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hjärta och kärl - att förebygga och leva med en folksjukdom, är boken som förklarar vad hjärt-kärlsjukdomar är, hur man förebygger dem och hur man bäst lever med dem om man väl blivit drabbad.
Maten vi äter är central för vår hjärt-kärlhälsa, och författarna bygger upp boken kring just kost och näringslära. Här får du utförliga förklaringar med lättbegripliga livsmedelstabeller över såväl kolesterol och mättat fett som salt, en livsmedelsguide samt en rad hjärtvänliga recept. Som ytterligare inslag finns tips och råd kring hur man kan väga in miljöaspekten i sina kostval för den som vill tänka extra miljövänligt i affären.
Innehållet är såväl språkligt lättsmält som faktamässigt djupt.
Med fokus på hjärt-kärlhälsa återges i praktiken här vedertagna och aktuella vetenskapliga rön inom näringslära - hur fungerar det och vad behöver jag göra i vardagen?
Hjärta och kärl är skriven av Anki Sundin, näringsfysiolog och författare till ett flertal böcker inom näringslära, samt Panos Dolgiras, näringsfysiolog och läkare. Boken är faktagranskad av Dr Gerhard Wikström, docent i kardiologi på institutionen för medicinska vetenskaper, Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Ur innehållet:
Vad är hjärt-kärlsjukdomar?
Mat som förebygger och hjälper.
Blodtryck vad är det och varför behöver vi ett?
Kopplingen till hjärt-kärlsjukdomar.
Att hitta hjärtvänlig mat i aff ären.
Vitaminer, mineraler och antioxidanter.
Läkemedel och livsmedel i samverkan vad ska man tänka på?
Hjärtvänliga recept.
176 sidor, format 190x245, rikt illustrerad, hårda pärmar och skyddsomslag.
Förlag: Hälsoförlaget
Hälsoförlaget 1 9789185511112 -
Hjärta och kärl : att förebygga och leva med...
Inbunden bok. Hälsoförlaget. 1 uppl. 2008. 165 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185511112
- Titel
- Hjärta och kärl : att förebygga och leva med en folksjukdom
- Författare
- Anki Sundin - Panos Dolgiras
- Förlag
- Hälsoförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 165 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 253 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 785 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hjärta och kärl - att förebygga och leva med en folksjukdom, är boken som förklarar vad hjärt-kärlsjukdomar är, hur man förebygger dem och hur man bäst lever med dem om man väl blivit drabbad.
Maten vi äter är central för vår hjärt-kärlhälsa, och författarna bygger upp boken kring just kost och näringslära. Här får du utförliga förklaringar med lättbegripliga livsmedelstabeller över såväl kolesterol och mättat fett som salt, en livsmedelsguide samt en rad hjärtvänliga recept. Som ytterligare inslag finns tips och råd kring hur man kan väga in miljöaspekten i sina kostval för den som vill tänka extra miljövänligt i affären.
Innehållet är såväl språkligt lättsmält som faktamässigt djupt.
Med fokus på hjärt-kärlhälsa återges i praktiken här vedertagna och aktuella vetenskapliga rön inom näringslära - hur fungerar det och vad behöver jag göra i vardagen?
Hjärta och kärl är skriven av Anki Sundin, näringsfysiolog och författare till ett flertal böcker inom näringslära, samt Panos Dolgiras, näringsfysiolog och läkare. Boken är faktagranskad av Dr Gerhard Wikström, docent i kardiologi på institutionen för medicinska vetenskaper, Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Ur innehållet:
Vad är hjärt-kärlsjukdomar?
Mat som förebygger och hjälper.
Blodtryck vad är det och varför behöver vi ett?
Kopplingen till hjärt-kärlsjukdomar.
Att hitta hjärtvänlig mat i aff ären.
Vitaminer, mineraler och antioxidanter.
Läkemedel och livsmedel i samverkan vad ska man tänka på?
Hjärtvänliga recept.
176 sidor, format 190x245, rikt illustrerad, hårda pärmar och skyddsomslag.
Förlag: Hälsoförlaget
Hälsoförlaget 1 9789185511112 -
Hjärta och kärl : att förebygga och leva med...
Inbunden bok. Hälsoförlaget. 1 uppl. 2008. 165 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Reva i skyddsomslagets nederkant.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185511112
- Titel
- Hjärta och kärl : att förebygga och leva med en folksjukdom
- Författare
- Anki Sundin - Panos Dolgiras
- Förlag
- Hälsoförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 165 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 253 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 785 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hjärta och kärl - att förebygga och leva med en folksjukdom, är boken som förklarar vad hjärt-kärlsjukdomar är, hur man förebygger dem och hur man bäst lever med dem om man väl blivit drabbad.
Maten vi äter är central för vår hjärt-kärlhälsa, och författarna bygger upp boken kring just kost och näringslära. Här får du utförliga förklaringar med lättbegripliga livsmedelstabeller över såväl kolesterol och mättat fett som salt, en livsmedelsguide samt en rad hjärtvänliga recept. Som ytterligare inslag finns tips och råd kring hur man kan väga in miljöaspekten i sina kostval för den som vill tänka extra miljövänligt i affären.
Innehållet är såväl språkligt lättsmält som faktamässigt djupt.
Med fokus på hjärt-kärlhälsa återges i praktiken här vedertagna och aktuella vetenskapliga rön inom näringslära - hur fungerar det och vad behöver jag göra i vardagen?
Hjärta och kärl är skriven av Anki Sundin, näringsfysiolog och författare till ett flertal böcker inom näringslära, samt Panos Dolgiras, näringsfysiolog och läkare. Boken är faktagranskad av Dr Gerhard Wikström, docent i kardiologi på institutionen för medicinska vetenskaper, Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Ur innehållet:
Vad är hjärt-kärlsjukdomar?
Mat som förebygger och hjälper.
Blodtryck vad är det och varför behöver vi ett?
Kopplingen till hjärt-kärlsjukdomar.
Att hitta hjärtvänlig mat i aff ären.
Vitaminer, mineraler och antioxidanter.
Läkemedel och livsmedel i samverkan vad ska man tänka på?
Hjärtvänliga recept.
176 sidor, format 190x245, rikt illustrerad, hårda pärmar och skyddsomslag.
Förlag: Hälsoförlaget
Hälsoförlaget 1 9789185511112 -
Hjärta och kärl : att förebygga och leva med...
Inbunden bok. Hälsoförlaget. 1 uppl. 2008. 165 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Rikt illustr.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185511112
- Titel
- Hjärta och kärl : att förebygga och leva med en folksjukdom
- Författare
- Anki Sundin - Panos Dolgiras
- Förlag
- Hälsoförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 165 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 253 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 785 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hjärta och kärl - att förebygga och leva med en folksjukdom, är boken som förklarar vad hjärt-kärlsjukdomar är, hur man förebygger dem och hur man bäst lever med dem om man väl blivit drabbad.
Maten vi äter är central för vår hjärt-kärlhälsa, och författarna bygger upp boken kring just kost och näringslära. Här får du utförliga förklaringar med lättbegripliga livsmedelstabeller över såväl kolesterol och mättat fett som salt, en livsmedelsguide samt en rad hjärtvänliga recept. Som ytterligare inslag finns tips och råd kring hur man kan väga in miljöaspekten i sina kostval för den som vill tänka extra miljövänligt i affären.
Innehållet är såväl språkligt lättsmält som faktamässigt djupt.
Med fokus på hjärt-kärlhälsa återges i praktiken här vedertagna och aktuella vetenskapliga rön inom näringslära - hur fungerar det och vad behöver jag göra i vardagen?
Hjärta och kärl är skriven av Anki Sundin, näringsfysiolog och författare till ett flertal böcker inom näringslära, samt Panos Dolgiras, näringsfysiolog och läkare. Boken är faktagranskad av Dr Gerhard Wikström, docent i kardiologi på institutionen för medicinska vetenskaper, Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Ur innehållet:
Vad är hjärt-kärlsjukdomar?
Mat som förebygger och hjälper.
Blodtryck vad är det och varför behöver vi ett?
Kopplingen till hjärt-kärlsjukdomar.
Att hitta hjärtvänlig mat i aff ären.
Vitaminer, mineraler och antioxidanter.
Läkemedel och livsmedel i samverkan vad ska man tänka på?
Hjärtvänliga recept.
176 sidor, format 190x245, rikt illustrerad, hårda pärmar och skyddsomslag.
Förlag: Hälsoförlaget
Hälsoförlaget 1 9789185511112 -
Hjärta och kärl : att förebygga och leva med...
Inbunden bok. Hälsoförlaget. 1 uppl. 2008. 165 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Helt och hållet som ny. Verkar oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185511112
- Titel
- Hjärta och kärl : att förebygga och leva med en folksjukdom
- Författare
- Anki Sundin - Panos Dolgiras
- Förlag
- Hälsoförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 165 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 253 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 785 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hjärta och kärl - att förebygga och leva med en folksjukdom, är boken som förklarar vad hjärt-kärlsjukdomar är, hur man förebygger dem och hur man bäst lever med dem om man väl blivit drabbad.
Maten vi äter är central för vår hjärt-kärlhälsa, och författarna bygger upp boken kring just kost och näringslära. Här får du utförliga förklaringar med lättbegripliga livsmedelstabeller över såväl kolesterol och mättat fett som salt, en livsmedelsguide samt en rad hjärtvänliga recept. Som ytterligare inslag finns tips och råd kring hur man kan väga in miljöaspekten i sina kostval för den som vill tänka extra miljövänligt i affären.
Innehållet är såväl språkligt lättsmält som faktamässigt djupt.
Med fokus på hjärt-kärlhälsa återges i praktiken här vedertagna och aktuella vetenskapliga rön inom näringslära - hur fungerar det och vad behöver jag göra i vardagen?
Hjärta och kärl är skriven av Anki Sundin, näringsfysiolog och författare till ett flertal böcker inom näringslära, samt Panos Dolgiras, näringsfysiolog och läkare. Boken är faktagranskad av Dr Gerhard Wikström, docent i kardiologi på institutionen för medicinska vetenskaper, Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Ur innehållet:
Vad är hjärt-kärlsjukdomar?
Mat som förebygger och hjälper.
Blodtryck vad är det och varför behöver vi ett?
Kopplingen till hjärt-kärlsjukdomar.
Att hitta hjärtvänlig mat i aff ären.
Vitaminer, mineraler och antioxidanter.
Läkemedel och livsmedel i samverkan vad ska man tänka på?
Hjärtvänliga recept.
176 sidor, format 190x245, rikt illustrerad, hårda pärmar och skyddsomslag.
Förlag: Hälsoförlaget
Hälsoförlaget 1 9789185511112 -
Hjärta och kärl : att förebygga och leva med...
Inbunden bok. Hälsoförlaget. 1 uppl. 2008. 165 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Mycket fint ex. Se också våra övriga böcker - samma frakt oavsett antal.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185511112
- Titel
- Hjärta och kärl : att förebygga och leva med en folksjukdom
- Författare
- Anki Sundin - Panos Dolgiras
- Förlag
- Hälsoförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 165 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 253 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 785 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hjärta och kärl - att förebygga och leva med en folksjukdom, är boken som förklarar vad hjärt-kärlsjukdomar är, hur man förebygger dem och hur man bäst lever med dem om man väl blivit drabbad.
Maten vi äter är central för vår hjärt-kärlhälsa, och författarna bygger upp boken kring just kost och näringslära. Här får du utförliga förklaringar med lättbegripliga livsmedelstabeller över såväl kolesterol och mättat fett som salt, en livsmedelsguide samt en rad hjärtvänliga recept. Som ytterligare inslag finns tips och råd kring hur man kan väga in miljöaspekten i sina kostval för den som vill tänka extra miljövänligt i affären.
Innehållet är såväl språkligt lättsmält som faktamässigt djupt.
Med fokus på hjärt-kärlhälsa återges i praktiken här vedertagna och aktuella vetenskapliga rön inom näringslära - hur fungerar det och vad behöver jag göra i vardagen?
Hjärta och kärl är skriven av Anki Sundin, näringsfysiolog och författare till ett flertal böcker inom näringslära, samt Panos Dolgiras, näringsfysiolog och läkare. Boken är faktagranskad av Dr Gerhard Wikström, docent i kardiologi på institutionen för medicinska vetenskaper, Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Ur innehållet:
Vad är hjärt-kärlsjukdomar?
Mat som förebygger och hjälper.
Blodtryck vad är det och varför behöver vi ett?
Kopplingen till hjärt-kärlsjukdomar.
Att hitta hjärtvänlig mat i aff ären.
Vitaminer, mineraler och antioxidanter.
Läkemedel och livsmedel i samverkan vad ska man tänka på?
Hjärtvänliga recept.
176 sidor, format 190x245, rikt illustrerad, hårda pärmar och skyddsomslag.
Förlag: Hälsoförlaget
Hälsoförlaget 1 9789185511112 -
Hjärta och kärl : att förebygga och leva med...
Inbunden bok. Hälsoförlaget. 1 uppl. 2008. 165 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185511112
- Titel
- Hjärta och kärl : att förebygga och leva med en folksjukdom
- Författare
- Anki Sundin - Panos Dolgiras
- Förlag
- Hälsoförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 165 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 253 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 785 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hjärta och kärl - att förebygga och leva med en folksjukdom, är boken som förklarar vad hjärt-kärlsjukdomar är, hur man förebygger dem och hur man bäst lever med dem om man väl blivit drabbad.
Maten vi äter är central för vår hjärt-kärlhälsa, och författarna bygger upp boken kring just kost och näringslära. Här får du utförliga förklaringar med lättbegripliga livsmedelstabeller över såväl kolesterol och mättat fett som salt, en livsmedelsguide samt en rad hjärtvänliga recept. Som ytterligare inslag finns tips och råd kring hur man kan väga in miljöaspekten i sina kostval för den som vill tänka extra miljövänligt i affären.
Innehållet är såväl språkligt lättsmält som faktamässigt djupt.
Med fokus på hjärt-kärlhälsa återges i praktiken här vedertagna och aktuella vetenskapliga rön inom näringslära - hur fungerar det och vad behöver jag göra i vardagen?
Hjärta och kärl är skriven av Anki Sundin, näringsfysiolog och författare till ett flertal böcker inom näringslära, samt Panos Dolgiras, näringsfysiolog och läkare. Boken är faktagranskad av Dr Gerhard Wikström, docent i kardiologi på institutionen för medicinska vetenskaper, Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Ur innehållet:
Vad är hjärt-kärlsjukdomar?
Mat som förebygger och hjälper.
Blodtryck vad är det och varför behöver vi ett?
Kopplingen till hjärt-kärlsjukdomar.
Att hitta hjärtvänlig mat i aff ären.
Vitaminer, mineraler och antioxidanter.
Läkemedel och livsmedel i samverkan vad ska man tänka på?
Hjärtvänliga recept.
176 sidor, format 190x245, rikt illustrerad, hårda pärmar och skyddsomslag.
Förlag: Hälsoförlaget
Hälsoförlaget 1 9789185511112 -
Hjärta och kärl : att förebygga och leva med...
Inbunden bok. Hälsoförlaget. 1 uppl. 2008. 165 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Inbunden i dekorerat pappband och med skyddsomslag i samma motiv, allt i absolut nyskick. Överdådigt rikt, vackert och inspirerande illustrerad med foton och med markerade faktarutor, allt i färg. Dessutom med en härlig layout. Anki är näringsfysiolog och läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185511112
- Titel
- Hjärta och kärl : att förebygga och leva med en folksjukdom
- Författare
- Anki Sundin - Panos Dolgiras
- Förlag
- Hälsoförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 165 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 253 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 785 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hjärta och kärl - att förebygga och leva med en folksjukdom, är boken som förklarar vad hjärt-kärlsjukdomar är, hur man förebygger dem och hur man bäst lever med dem om man väl blivit drabbad.
Maten vi äter är central för vår hjärt-kärlhälsa, och författarna bygger upp boken kring just kost och näringslära. Här får du utförliga förklaringar med lättbegripliga livsmedelstabeller över såväl kolesterol och mättat fett som salt, en livsmedelsguide samt en rad hjärtvänliga recept. Som ytterligare inslag finns tips och råd kring hur man kan väga in miljöaspekten i sina kostval för den som vill tänka extra miljövänligt i affären.
Innehållet är såväl språkligt lättsmält som faktamässigt djupt.
Med fokus på hjärt-kärlhälsa återges i praktiken här vedertagna och aktuella vetenskapliga rön inom näringslära - hur fungerar det och vad behöver jag göra i vardagen?
Hjärta och kärl är skriven av Anki Sundin, näringsfysiolog och författare till ett flertal böcker inom näringslära, samt Panos Dolgiras, näringsfysiolog och läkare. Boken är faktagranskad av Dr Gerhard Wikström, docent i kardiologi på institutionen för medicinska vetenskaper, Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Ur innehållet:
Vad är hjärt-kärlsjukdomar?
Mat som förebygger och hjälper.
Blodtryck vad är det och varför behöver vi ett?
Kopplingen till hjärt-kärlsjukdomar.
Att hitta hjärtvänlig mat i aff ären.
Vitaminer, mineraler och antioxidanter.
Läkemedel och livsmedel i samverkan vad ska man tänka på?
Hjärtvänliga recept.
176 sidor, format 190x245, rikt illustrerad, hårda pärmar och skyddsomslag.
Förlag: Hälsoförlaget
Hälsoförlaget 1 9789185511112 -
Hjärta och kärl : att förebygga och leva med...
Inbunden bok. Hälsoförlaget. 1 uppl. 2008. 165 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagsny Bok
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175452616
- Titel
- Turistens blick : nedslag i resandets historia
- Författare
- Cederberg, Björn
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 216 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 480 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »En detaljskarp historisk exposé över resandet ... Med utmärkt sinne för detaljer och rapp penna beskriver han hur de yttre villkoren för resandet förändrats.« Svenska Dagbladet
Medryckande skildring av turismens historia!
»Cederberg är bra på att hitta underhållande beröringspunkter med dagens resande ... Turistens blick är full av aha-upplevelser.« Dagens Nyheter
»Varje kapitel är en liten pärla, fylld av spännande upplevelser och iakttagelser ... Björn Cederbergs bok lockar verkligen läsaren till att bli en av dessa resenärer, som lämnar det invanda för att bege sig till nya platser.« Bibliotekstjänst
»Briljanta nedslag i resandets historia ... en prosa som man skulle önska sig i de menlösa och meningslösa turistsammanhangen, rolig, rapp och briljant.« Hela Hälsingland
»En serie trivsamt opretentiösa essäer.« Göteborgs-Posten
»En intressant och spännande genomgång av turismens och resandets långa historia.« Turism och resor
»Det är lärorikt, underhållande och tankeväckande.« Östra Småland
På 1700-talet var turism en angelägenhet för den engelska överklassen. För den bereste var karriärmöjligheterna många. Idag är turismen en av världens största branscher, där så många som en miljard människor nöjesreser varje år. Hur har den här utvecklingen gått till?
Den spännande och lärorika boken Turistens blick gör nedslag i resandets historia, från Homo Erectus vandringar på jakt efter föda till vår tids charterturism. Visste du att kryssningsresandet blev ett fenomen efter första världskriget, eftersom det fanns ett överflöd av fartyg? Likväl som att charterturismen uppfanns efter andra världskriget, då det plötsligt fanns mängder av oanvända flygplan?
Filmaren och författaren Björn Cederberg berättar kunnigt och medryckande om hur och varför vi rest genom tiderna. Han visar också hur samhällsutvecklingen har påverkat våra resvanor.
Hälsoförlaget 1 9789175452616
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn