Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Sveriges nya landskapsrätter ( de 100 recept (75 som gick till final + 25 som också kan platsa ) är : Kungens kaviarsufflé (På bilderna kungen själv lagar det ) ; Sjömansbiff ; Senapsmarinerad sill med potatissallad ; Böcklingbakelse med kaneläpple ; Rökt salt sill med punschgelé ; Äggakaka ; Långbakad grissida med morotspuré ; Fiskfilé med sidfläsk ; Kalkon- och äppellasagne ; Långkål med skinka ; Laxinlindad torskrygg med grönkålstimbal ; Halländsk dinkelsallad ; Halländs flädermousse med havreflarn ; Saffranspannkaka ; Chilisaffranspannkaka med vårig primörsallad ; Lammfärsjärpar med ostcrème ; Salmbärssorbet i dinkelkorg ; Öländska kroppkakor ; Bakad pumpa med pistaschvinägrett, fårfiol och getost ; Flädermarinerad kyckling med pumpacrème ; Öländsk chili ; Småländsk ostkaka ; Honungsglaserad vildsvinsstek ; Polkagrisdröm ; Jordärtskockssoppa med isterbandscrunch ; Raggmunk med fläsk ; Laxdolmar med ärtvinägrett ; Korngryn à la slätten ; Rårakor med vårig kräftstjärtssallad ; Grynkorv ; Älgfilé med kanel- och vinbärssås samt rotfruktskaka ; Råggvåfflor med kräftröra ; Fryst körsbärstårta med choklad ; Äggost ; Halstrad makrill med nässelröra ; "Äggost" med björnbärskompott ; Björnbärssill på tångknäcke ; Äppelkaka från Åmål ; Morotssoppa med laxspett ; Honungsmarinerad vänerlax med jordärtskockspuré ; Äppeldessert med kanel och rostade hasselnötter ; Nävgröt ; Skrädmjölsraggmunk med älgpytt ; Vårig älggryta ; Åses vilda korv med blomkålsmos ; Skomakarlåda ; Stormaktslåda ; Rosmarindoftande rödbetsvåffla med fetaost ; Hjälmaregös med närkeröra ; Mälargös med pepparrot ; Tjälknöl på rådjur med potatisgratäng à la Bredsjö ; Färsbiffar av rådjur med rotfruktsmos och apelsinskysås ; Mälargös med kokt potatis och krämig gurksallad ; Sorundatårta ; Helstekt strutsbiff med rotfrukter ; Rabarbermaräng med mandel ; Ostfylld strömming med rödbetor ; Ångbåtsbiff ; Mälargös med bondbönor och Upplandskubbskrisp ; Hickorydoftande fläsk med äppelkompott ; Dill- och bondbönssoppa med pepparotscrème ; Rårakor ; Dalafilé med äppelportvinssås ; Dalaentré ; Midsommarsallad ; Sotare med färskpotatis ; Skogsströmming med potatispuré ; Jernis exotiska böcklingröra ; Hälsingeostkaka ; Hälsinge hamboni ; Bräserad ungnötsentrecôte ; Älgfärssoppa ; Tjälknöl ; Harbiffar med svampsås ; Messmörsglass med hjortronsås ; Korngrynssallad från medelpad ; Surströmminngsklämma ; Laxlådamed surströmming ; Guldbakelser ; Smält märgpipa ; Röding med flötgröt ; Mandelpotatisvåffla med siksallad ; Salviakryddade renjärpar ; Lingonmousse ; Älgstek med murklor ; Jämtlandsk viltgulasch ; Jämtpizza med svamp ; Jämtländsk tiramisu ; Västerbottenspaj ; Paltmuffins med lyxiga tillbehör ; Cannelloni à la burträsk ; Chilikryddad renfilé ; Pitepalt ; Driva på frusen älv ; Älgfärslimpa ; Halstrad sik med löjromssås ; Suovas pirko ; Renskavsgryta med kryddiga hjortron ; Suovasklämma ; Fjällripa med risotto på matvete )

Sveriges nya landskapsrätter ( de 100 recept (75 som gick till final + 25 som också kan platsa ) är : Kungens kaviarsufflé (På bilderna kungen själv lagar det ) ; Sjömansbiff ; Senapsmarinerad sill med potatissallad ; Böcklingbakelse med kaneläpple ; Rökt salt sill med punschgelé ; Äggakaka ; Långbakad grissida med morotspuré ; Fiskfilé med sidfläsk ; Kalkon- och äppellasagne ; Långkål med skinka ; Laxinlindad torskrygg med grönkålstimbal ; Halländsk dinkelsallad ; Halländs flädermousse med havreflarn ; Saffranspannkaka ; Chilisaffranspannkaka med vårig primörsallad ; Lammfärsjärpar med ostcrème ; Salmbärssorbet i dinkelkorg ; Öländska kroppkakor ; Bakad pumpa med pistaschvinägrett, fårfiol och getost ; Flädermarinerad kyckling med pumpacrème ; Öländsk chili ; Småländsk ostkaka ; Honungsglaserad vildsvinsstek ; Polkagrisdröm ; Jordärtskockssoppa med isterbandscrunch ; Raggmunk med fläsk ; Laxdolmar med ärtvinägrett ; Korngryn à la slätten ; Rårakor med vårig kräftstjärtssallad ; Grynkorv ; Älgfilé med kanel- och vinbärssås samt rotfruktskaka ; Råggvåfflor med kräftröra ; Fryst körsbärstårta med choklad ; Äggost ; Halstrad makrill med nässelröra ; "Äggost" med björnbärskompott ; Björnbärssill på tångknäcke ; Äppelkaka från Åmål ; Morotssoppa med laxspett ; Honungsmarinerad vänerlax med jordärtskockspuré ; Äppeldessert med kanel och rostade hasselnötter ; Nävgröt ; Skrädmjölsraggmunk med älgpytt ; Vårig älggryta ; Åses vilda korv med blomkålsmos ; Skomakarlåda ; Stormaktslåda ; Rosmarindoftande rödbetsvåffla med fetaost ; Hjälmaregös med närkeröra ; Mälargös med pepparrot ; Tjälknöl på rådjur med potatisgratäng à la Bredsjö ; Färsbiffar av rådjur med rotfruktsmos och apelsinskysås ; Mälargös med kokt potatis och krämig gurksallad ; Sorundatårta ; Helstekt strutsbiff med rotfrukter ; Rabarbermaräng med mandel ; Ostfylld strömming med rödbetor ; Ångbåtsbiff ; Mälargös med bondbönor och Upplandskubbskrisp ; Hickorydoftande fläsk med äppelkompott ; Dill- och bondbönssoppa med pepparotscrème ; Rårakor ; Dalafilé med äppelportvinssås ; Dalaentré ; Midsommarsallad ; Sotare med färskpotatis ; Skogsströmming med potatispuré ; Jernis exotiska böcklingröra ; Hälsingeostkaka ; Hälsinge hamboni ; Bräserad ungnötsentrecôte ; Älgfärssoppa ; Tjälknöl ; Harbiffar med svampsås ; Messmörsglass med hjortronsås ; Korngrynssallad från medelpad ; Surströmminngsklämma ; Laxlådamed surströmming ; Guldbakelser ; Smält märgpipa ; Röding med flötgröt ; Mandelpotatisvåffla med siksallad ; Salviakryddade renjärpar ; Lingonmousse ; Älgstek med murklor ; Jämtlandsk viltgulasch ; Jämtpizza med svamp ; Jämtländsk tiramisu ; Västerbottenspaj ; Paltmuffins med lyxiga tillbehör ; Cannelloni à la burträsk ; Chilikryddad renfilé ; Pitepalt ; Driva på frusen älv ; Älgfärslimpa ; Halstrad sik med löjromssås ; Suovas pirko ; Renskavsgryta med kryddiga hjortron ; Suovasklämma ; Fjällripa med risotto på matvete )

Inbunden bok. ICA AB Bokförlaget. 1:a uppl. 2010. 224 sidor.

Nyskick. Se namnen på 100 recept inom parenteser på titel rutan där uppe. Rikt illustrerad med färg foto. 22,2 cm x 20,1 cm. 690 gram. (???låda20230506-2?0).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153435228
Titel
Sveriges nya landskapsrätter
Författare
Gidgård, Anna - Wallin, Tony - Nilsson, Pepe - Andersson, Christina
Förlag
Stockholm : ICA AB
Utgivningsår
2010
Språk
Svenska