Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Snabb & enkel massage

Snabb & enkel massage

av

Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2008. 125 sidor.

Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - !Hjälp för stela kroppar och stressade själar. Varva ner, fokusera och hitta formen - på bara 5 minuter!Massage har i alla tider använts som en metod för läkning och verkar som kroppens egen lugnande medicin. Den här boken ersätter inte professionell massage utan är en snabbguide för vardagen: ett smart och billigt komplement som passar alla. Övningarna kan du utföra själv eller med en partner, när som helst och var som helst:

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish


Förlagsfakta

ISBN
9789146219149
Titel
Snabb & enkel massage
Författare
Beata Aleksandrowicz
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsdatum
20081010
Omfång
125 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
147 x 177 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
333 g
Språk
Svenska
Baksidestext
100 i topp-familjen har fått tillökning: 5 minuter-serien!Hjälp för stela kroppar och stressade själar. Varva ner, fokusera och hitta formen - på bara 5 minuter!Massage har i alla tider använts som en metod för läkning och verkar som kroppens egen lugnande medicin. Den här boken ersätter inte professionell massage utan är en snabbguide för vardagen: ett smart och billigt komplement som passar alla. Övningarna kan du utföra själv eller med en partner, när som helst och var som helst: i sängen, vid skrivbordet, på flyget, i duschen, på stranden eller hotellrummet … Boken ger dig också tekniker som lindrar stress, ger ökad energi och helt enkelt får dig på bättre humör!Några av de områden man kan snabbehandla med gott resultat:Axlarna, nacken, ländryggen, hårbotten, käken, bihålorna, tinningarna, fötterna