Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Jord. En kockaspriants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten.

Jord. En kockaspriants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten.

Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1 uppl. 2021. 520 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK! På jakt efter hemligheten med fransk matlagning. Färden går till världens gastronomiska huvudstad - Lyon. Inbunden, förlagsband med skyddsomslag. 8:o. 221x145x41 mm. 670 g. Nytt, obrukat ex. [Lir2817]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100186029
Titel
Jord : en kockaspriants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten
Författare
Buford, Bill
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2021
Omfång
520 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 221 mm Ryggbredd 41 mm
Vikt
668 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L’Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska.Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare i omgivningen har Bill Buford skrivit en bok som säkert kommer att bli alla matälskares favorit.